Bagdad, Facebook, Livbox, tuunaus

Facebookissa oli hauska leikki, jossa oli kysymykset valmiina ja ne tulisi esittää omalle lapselleen. Vastaukset voivat olla hauskoja. Itselläni lapsi on 21 vuotias, mutta leikki vaikutti niin hauskalta, että laitoin kysymykset pojalleni WhatsAPPina. Tovin kuluttua sain vastaukset. Jestas, että minä nauroin! 

Lapseni mielestä minut tekee onnelliseksi se, kun selkääni ei koske ja lapseni ei hölmöile. Lempipuuhakseni hän sanoi korttien askartelun ja kaikkien naisten juttujen näpräilyn ja oudot pelit missä rämmin metsissä . = pokemon ja geomikälieolikaan. (Geokätköily). Lapsen mielestä näperrän koruja ja osallistun kaikenmaailman arvontoihin silloin, kun hän ei ole paikalla.  

Yksi kysymys oli, Jos  äidistäsi tulisi kuuluisa, niin miksiköhän? Vastaus oli selvä: Mun äitinä tietysti. Se ei olisikaan mahdottomuus, sillä lapseni on ollut niin monen monta kertaa lehden sivuilla ja telkkarissa.


Yksi kysymys kuului näin: Mikä on äitisi lempiruokaa? Varmaan joku eksoottinen mis on kaikenmaailman mausteita ja makuja jostain ulkomaasta 
Se on kyllä totta. Yläkuvassa on irakilaista Falafelia.


Samaa seutua edelleen, mutta tällä kertaa ruokana on Shawarma kanaa riisillä ja lammas köftaa (ei näy kuvassa, höh).


Ja eräänä kertana oma sävellys kesäkurpita-munakoiso-piiraasta ja uunituoreita kokojyväsämpylöitä. 
Ettei kohta nosteta syytettä siitä, että aiheutan nälän tunteen ja kuolan valumisen, vaihdan puheenaihetta.  


Valokuvaan paljon ja milloin milläkin kameralla. Johtoja on kolme kappaletta, kaikki niin samanlaisia. Silti jokainen käy vain omaan masinaansa. Helpottaakseni ja nopeuttaakseni johdon valintaa valokuvia ladatessani kotikoneelle, päätin tehdä jokaiseen johtoon tunnisteen. Onnekseni löytyi sopivaa kamerateippiä. Nyt erotan itse, mikä käy kännykkään, mikä pokkariin ja mikä järkkäriin. Tämä lienee sitä lapseni sanomaa "omaa hommaa".  Mitä äitisi tekee työkseen? Omia hommia


Washiteipit ja kuvioteipit ovat yksi intohimoni ja niiden monikäyttöisyys koukuttaa. Olen tuunannut teipeillä niin kortteja, hyllykön ja askartelupöydän kuin lasipurkkejakin. 


Livboxeja on jäänyt julkaisematta. Tässä kuitenkin yksi, elokuun paketti. 
Paketti sisälsi paljon kaikenlaista ihanaa, kuten hammastahnaa, meikkituotteita ja kasvohoitoja. Extrana paketissa oli aurinkopuuteri. 

Syyskuussa Livboxissa oli mm silmämeikinpoistoaine, kuivashampoo ja kynsilakka, silmänrajauskynä nude-sävynä ja vitamiinikuorinta sekä paljon muuta ihanaa. Se olikin loistava ylläripakkaus synttäreilleni. 

Sen sijaan lokakuu oli pettymyys jälleen, ja tunnelma vähän niinkuin "no höh". Se, mikä ilahdutti, oli meikkisivellin silmämeikille ja micellarvesi, mutta muuten ne pienet pullot ja purnukat olivat pettymys. Palaute Livboxille olikin valtava jälleen kerran. Pahoittelut tulivat kera hyvityspisteiden. Sen verran pisteet karttuivat, että jo olemassa olevat ja nämä uudet yhdessä mahdollistivat tilaamaan seuraavan boxin ilmaiseksi. Jipii! Sitä Livbox-tiimi hehkuttaakin kovasti.

Tänään sain viestin Livboxilta, jotta tarjottiin mahdollisuutta kauneuskonsultaatioon. Innolla lähdin mukaan ja nyt odotan juhlameikkiäni varten apuvälineitä. Katsotaan, mitä posti tuo tullessaan.

Tänään tällaista. 
Muistathan osallistua kuukausiarvontaan. Arvonnan löydät oikeasta sivupalkista. Lisäksi haluan vinkata Tabujen tarinoiden jatkon odottajille, että tarinan raakaversio on nyt minulla ja alan sitä työstämään blogimuotoon pikkuhiljaa. Eli Ex-narkkarin tarina saa jatkoa vielä tämän syksyn aikana. 

Nyt toivotan sinulle ihanaa iltaa ja paljon suukkoja. Ah, niitä mansikan tai cappucinon makuisia. ;) 

Kommentit

Lapset tuntevat meidät todella.

Hyvä idea muuten tuo johtojen merkkaminen. Minullakin on kolme pikkuisen erilaista ja tuunaankin itselleni samanlaiset :D
Nuo sun pojan vastaukset oli kyllä niin hauskoja, kikattelin niille facebookissa.
Ihanaa viikkoa Viltsu <3
mummo sanoi…
Hauskat kommentit ja todellakin, nälkä tuli noita ruokakuviasi katsellessa.
Hyviä kysymyksiä, hauskoja vastauksia.
Hauskoja vastauksia. Olen myös nähnyt Facebookissa tällaisen kiertävän.
Enkuli, auttaa ainakin minulla kummasti valkkaamaan johtoja.
Mummo, voin uskoa. Mulle tuli nälkä, kun eka kerran kuulin näistä ruuista, ihan ilman kuviakin. :D
Tuija, Pojalta luonnistuu tuo huumorilla vastailu, mutta kuitenkin just niinkun asia on. :D
Kati, taitaa aika monella jo olla tuo kysely. Nauroin itsekin vastauksille. Esim. yksi pojan vastaus oli "jonne", mikä meidän puhekielessä tarkoittaa nuorta, teiniä. :D Oli kiva olla jonne nuorena. :D
Unknown sanoi…
Heh, hauskat vastaukset.