Syntymäpäiväkortti


Korttiaskartelu on yksi tärkeimmistä harrastuksistani. Sitä kautta olen löytänyt myös ihania uusia ystäviä, joista yksi täytti vastikää vuosia. Ystäväni askartelee myös kortteja ja hänen persoonaansa sopii kukat, perhoset, rohkeat kirkkaat värit sekä kimalteet. Tämä kortti on hänelle tehty. 


Kortti lähti syntymään pinkille, hieman kimmeltävälle pohjalle. Ensimmäistä kertaa sitten ala-asteen tein pistelytyön tätä korttia varten. Lisäksi stanssatuista perhosista aloin kasaamaan omatekoista koristetta kimallusta unohtamatta. 


Hyvin usein korttiin tulee vain yhtä tai kahta väriä kukissa ja ovat samaa lajiketta. Tässä kortissa kukkien ei tarvinnut olla pelkkää punaista ruusua, vaan ilon ja räiskeen saamiseksi kukkaset olivat villisti vapaana. Myös pistelykuvan kukka oli osa kimppua. 


Pistelytyö on tehty läpikuultavalle arkille ja kaikki värillinen on kynistä itse piirrettyä ja väriteltyä. Samoin teksti, sillä tosiaan arkki oli tyhjä, läpikuultava valkoinen arkki. Kortin ylälaitaan laitoin folioteipin ja kukkia lisää. 


Tässä kortissa kolmiuloitteisuus on monessa tasossa. 


Onko pistelytyö kortissa hitti vai huti?

Kannattaako tuota käyttää jatkossakin, vai haudata sinne ala-asteen muistoihin?

Kommentit

Kannattaa käyttää toistekin. Kukat on ihania <3
EstherH. sanoi…
Kannattaa toki käyttää. Meillä on ainakin paljon taas myynnissäkin erilaisia pistelypohjia, joissa siis valmis kuvio ja sen voi maalata tai ommella kuten alkup. tarkoitus kai onkin. En ole itse niihin niin innostunut, mutta ihan kiva erilaisuus. Kaunis kortti.
Apris sanoi…
Upea kortti. Ihanat, voimakkaat värit.
Silkku sanoi…
Ilman muuta käytät! Upeus koko kortti ♥
Jaana H-V sanoi…
Hitti ja käytä. Hieno kortti!
Unknown sanoi…
Kyllä kannattaa käyttää. Hieno kortti.
Kaunis kortti ja ihanat koristelut.

Varasin iloisena Viltsu-rakkaalle Atlantis 11 kortin.
Hieno ja värikäs kortti!
Outi, Kiitos mielipiteestäsi. Laitan harkintaan. :)
Esther, Joo, ne sellaiset pahviset pistelyjutut olivat myös kivoja, joita sitten väritettiin ja ommeltiin. Tämä on hieman eri asia, sillä kuvio piirretään läpikuultavalle paperille ja pistellään irti. Ei ommella, vaan tällai kortteihin tai muuhun askarteluun.
Tuija, sinä ihana siellä. :)
Silkku, no mutta! Harkitaan asiaa. :) Kiitos
Jaana, Wau, ihania kommentteja satelee. Kiitos.
Satu, täytynee alkaa suunnitella toista. Kiitos!
Enkuli, kiitos, ja kiitos! Ihana se sun kortti ja ilomielin teen sulle ylläripostin. Mulla onkin mielessä yksi juttu, mikä saattaa aiheuttaa sinulle sydämen tykytyksiä. ;)