Argan öljyä ja öljyhelmiä

Yhä useampi meistä elää yhä kiireisempää aikaa. On työt, harrastukset, perheen kanssa vietettävä aika, muut läheiset, kokoukset ja paperityöt, lenkkeily ja kuntosali jne jne. Missä välissä sitä enää kerkeää hemmotella itseään tai hoitaa kehonsa hyvää oloa?

Nivealla on ratkaisu tähän. Vaikka nykynaisilla on uskomaton kyky sisällyttää päiväänsä useita asioita, tarvitsee jokainen silti aikaa myös itselleen. Suihkuhetki on usein tarvittava hengähdystauko arjen pyörityksestä. NIVEA Care Shower Creme Oil Pearls -suihkusaippuat lisäävät tähän arvokkaaseen hetkeen ripauksen luksusta.

NIVEA toi tänä keväänä markkinoille uudet hoitavalla koostumuksella ja upeilla tuoksuilla hemmottelevat Care Shower Creme Oil Pearls -suihkusaippuat. Arganöljyä ja ravitsevia öljyhelmiä sisältävät suihkusaippuat jättävät ihon suihkun jälkeen silkinpehmeäksi.



Aistikkaat uutuustuoksut kirsikankukka, ylang ylang ja lotus yhdistettynä suihkusaippuoiden hoitavaan koostumukseen tekevät arjen suihkuhetkestä juhlaa. Minun suihkuhetkeäni ilahduttaa Nivean ylang ylang, josta sanotaan, että se on yksi maailman feminiinisimmistä tuoksuista ja sillä on tunnetusti rauhoittava sekä mieltä piristävä vaikutus. Kultaiset öljyhelmet hellivät ihoa muuttuen helmestä samettiseksi vaahdoksi, joka jättää ihon pehmeäksi ja ravituksi.

Oma kokemukseni on, että kyseessä on erityinen suihkutuote, joka tuntuu jo pesuhetkellä pehmeämmältä ja pesun jälkeen iho todellakin on silkkisempi. Tuotteen tuoksu on hurmaava, muttei liian voimakas. Monestihan voimakas tuoksu latistaa suihkuhetkeä. Tässä se lisää hemmotteluhetken tuntua. Mitään hurjasti vaahtoavaa tämä ei ole, vaikka hoitaakin tehokkaasti ihoa. Helppo peseytyä ja pesun jälkeen huuhtoa kylppärin lattia. Kaiken lisäksi tämä suihkugeeli on todellinen löytö, sillä hintaa on vain noin 2,90€. (suositushinta).



Toinen tuote, joka Nivealta sykähdyttää, on NIVEA Oil In Lotion Rose & Argan Oil -vartaloemulsio. Emulsio sisältää luonnollista arganöljyä yhdistettynä hellävaraiseen, nopeasti imeytyvään koostumukseen. Olen kokeillut pelkkää argan öljyä ja sehän jättää ihon öljymäiseksi. Tämä Nivean emulsio imeytyy ihoon aivan kuten mikä tahansa vartalovoide, jättämättä sitä öljypintaa. Sen sijaan iho tuntuu pehmeältä ja hyvin hoidetulta.  Hoitaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti jopa 24 tuntia!



Nämä kaksi tuotetta yhdessä tai erikseen tuovat kaipaamaani iloa ja hemmottelua suihkuhetkeen. ajattele tilannetta, jossa laitat kynttilöitä palamaan kylppäriin, menet saunaan kaikessa rauhassa skumppalasin kera ja suljet silmäsi. Taustalla soi mielimusiikkisi. Kun pesuhetki koittaa, tuoksu huumaa ja pehmeys kietoo sinut huntuunsa. Ja peseytymisen jälkeen vielä kevyt öljyäminen nopeasti imeytyvällä vartaloemulsiolla. Kiedot hiuksesi pyyhkeeseen, laitat kietaisupyyhkeen tai pehmeän aamutakin päällesi ja menet hetkeksi terassille tai parvekkeelle auringonlaskua katsomaan ja juot vielä lasin skumppaa ja tunnet iholtasi kesäisen ihastuttavan sensuellin ruusun tuoksun.... elämä on kaunista...


www.nivea.fi
www.facebook.com/niveasuomi
www.facebook.com/niveamensuomi
www.instagram.com/niveasuomi/

Molemmat tuotteet lehdistönäytteitä
Nivea ja Akvamariini

Kommentit

Tuo suihkusaippua on täysi kymppi!
Todellakin! Outi, olen niin samaa mieltä kanssasi!