Siirry pääsisältöön

Kommentoinnin alkeet


Kuinka kommentoin?
Kelaa postauksen alalaitaan. Siellä lukee: Lähetä kommentti. Klikkaa siitä.
Sinulle avautuu ponnahdusikkuna, joka näyttää tältä:


 1. Tyhjään ruutuun kirjoitetaan kommentti. Siihen voit myös halutessasi kirjoittaa esimerkiksi meiliosoitteesi, jos tahdot. Huomaathan, että kommentti on aina julkinen
 2. Valitse henkilöllisyys. Eli millä nimimerkillä julkaiset kommenttisi. 
 • Jos olet rekisteröitynyt gmaililla/google+:lla, voit julkaista kirjautumalla sisään siihen tunnukseesi ja ainoastaan tarkistaa, että nimimerkkisi näkyy ylinnä (minulla Viltsu Mari). 

Toinen helppo tapa valita henkilöllisyys on laittaa
 • Nimi/URL-osoite-kohtaan Nimimerkkisi ja esim. blogisi osoite tai Facebookin oman profiilisi osoite tms sinun oma sivustosi. 

Kolmas vaihtoehto on 
 • Anonyymi. Bloggaajat eivät pidä siitä, että kommentti jätetään täysin nimettömänä, sillä sitä katsotaan vähän niinkuin "ettet seiso sanojesi takana, etkä uskalla kommentoida itse omalla nimimerkilläsi". Tämä kohta kuitenkin toimii silloin, jos sinulla ei ole google-tiliä tai mitään url-osoitetta. Tällöin jätä nimimerkki kommenttiisi, eli kirjoitat kommenttiin jonkin sellaisen nimimerkin lähettäjäksi, josta itsesi tunnistat. Esimerkiksi arvonnoissa se on ehdoton. Kymmenen nimimerkitöntä anonyymiä ei voi voittaa sanomalla "Minä se olin", jollei mitään nimimerkkiä ole kertoa.
 • Ohita robottivarmenne
   raksi ruutuun EN OLE ROBOTTI
 • Julkaise kommentti.
Miksi kommenttini ei näy Inspiksessä?

 • Olen asetuksistani muokannut kommentoinnit niin, että kommentit tulevat ensin sähköpostiin, josta ne tarkistetaan, ja vasta sen jälkeen asialliset kommentit  julkaistaan blogissa. Eli kommenttisi julkaistaan pienellä viiveellä. Jos lähetettyäsi kommentin kommenttikentän tilalla lukee "Kommenttisi on tallennettu. Saattaa kulua hetki, ennen kuin kommenttisi näkyy sivustossa." tarkoittaa se sitä, että kommentti on lähtenyt minulle tulemaan oikein.

  Tämä siitä syystä, etten halua yhtään asiatonta anonyymi- tai nimimerkilläkään-kommenttia Inspikseen. 


Kuinka jaan Inspirationin eteenpäin?

 1. Klikkaa ensin sitä postausta tai sivua, jonka tahdot jakaa. Jos yleensäkin blogini, niin etusivu on se loogisin.
 2. Maalaa siniseksi ylhäältä osoiterivi, kuten kuvassakin.
 3. Hiiren kakkospainikkeella klikkaus ja COPY tai KOPIOI.
 4. Mene sinne, mihin haluat blogini jakaa. Esimerkiksi Facebookissa omaan profiilisi päivitys-kohtaan.
 5. klikkaa ensin laatikko profiilistasi ns. käyttövalmiiksi ja sen jälkeen hiiren kakkospainiketta.
 6. Valitse PASTE tai LIITÄ.
 7. Nyt sinulla on osoitelinkkini valmiina. Voit lähettää julkaisuna sen siltään tai jos tahdot saatesanoja kirjoittaa, niin tee se alkuun, väli ja sitten linkki.
 8. Muista julkaisu/Lähetä/Tallenna tms

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huhtikuun @inspirationblogi haastaa HAASTE ja ARVONNAN voittaja

Tuu mukaan, Osallistu haasteeseen ja voit voittaa palkinnon joka kuukausi! @Inspirationblogi Haastaa sinut  tekemään käsilläsi. Jollekin se on askartelua, jollekin käsitöitä tai leivontaa, joku tahtoo maalata ja joku ottaa  valokuvia. Kunhan teet sen käsin. 
Toimi näin: 
-Inspiroidu värimaailmasta ja kuvasta -Tee käsilläsi teeman mukainen työ tai ota teemaan sopiva valokuva -Työn tai valokuvan tulee olla ennen julkaisematon ja teemaan tehty.  -Osallistua voit kuluvan kuukauden loppuun saakka -Samalla työllä ei voi osallistua samaan aikaan muihin haasteisiin -Julkaise kuva työstäsi blogissasi -kerro, että osallistut @inspirationblogi haasteeseen.  -Linkitä postauksesi haasteeseen siten, että työsi on linkitettynä, eikä etusivu tai google-tilisi.  Väärin linkitetty työsi ei osallistu arvontaan!  - Voit myös lähettää kuvan työstäsi/valokuvasi minulle meilillä. siitäkin huolimatta kommentoi kuluvan haasteen alle nimesi ja että osallistuit blogittomana.

Arvonta on joka kuukausi aivan kuten e…

Miten olla onnellinen tässä ja nyt? + ARVONTA

Kuka tahansa meistä voisi sanoa haluavansa olla onnellinen, haluavansa kasvattaa onnellisuuden määrää ja pitää kiinni onnellisuudesta kynsin ja hampain. Todellisuus on kuitenkin sitä, että alamäkiä tulee emmekä ihan koko aikaa ole onnemme kukkuloilla. Onnellisuus on mielestäni kuitenkin läsnä myös vaikeampina aikoina, mutta emme näe selkeästi sitä.

Mitä sinun mielestäsi onnellisuuteen vaaditaan?
Oletko onnellinen silloin, jos sinulla on täydellinen terveys, rahaa, kaunis koti ja perhe ja liuta ystäviä, upeita vaatteita ja hieno auto? Vai voitko olla onnellinen, jos jokin noista on vajaa tai puuttuu kokonaan? Ainakin itse olen onnellinen vähemmälläkin kaikkea. On kyllä ihana perhe ja kaunis koti, muttei terveyttä lähellekään eikä kyllä rahaakaan. Olen todella onnellinen jo siitä, että olen saanut vierelleni niin ihanan ihmisen, mitä Murunen on. Yhdessä on helpompaa kohdata haasteita ja suoranaisia umpikujiakin. Ja onnea on sekin, että minulla on lapsi! Ei lapsen saaminen ole itsestääns…

Grande finale, eli ennen ja jälkeen-kuvat RENU Advanced-tuotteiden käytöstä

Jos olet seurannut blogiani, olet saattanut huomatakin, että olen testannut aktiivisesti RENU Advanced-tuotesarjaa. Lupasin grande finale-postauksen, jossa lopputulokset esittelen kuvin. Nyt on sen aika.
Mitä siis olen käyttänyt? 
Kaikki tuotteet edesauttavat toinen toistaan imeytymään ihoon ja tukemaan toistaan ja siten uudistamaan solujamme. Huomioitavaa myös se, että tuotteet ovat patentoituja! Huomaathan, että RENU Advanced -tuotteet eivät ole verrattavissa tavallisiin ihonhoitotuotteisiin, joiden avulla pyritään peittämään ihon epäkohtia, sillä RENU Advanced -tuotteet todella kohentavat sinun omaa ihoasi.

Puhdistusvaahto, kevyesti hedelmäinen. Tasapainottava ja kosteuttava. Kuvassa oikealla kaunis keltasävyinen pullo. Aivan ihana pehmeä vaahto. Uudistava Redox-geeli (Takana valkoinen tuubi). Hellävarainen ja tehokas koko kehon ihoterapia, joka on suunniteltu elvyttämään ja tukemaan ihon luonnollista uudistumisprosessia Redox-teknologiaa käyttäen.Intensiivinen Redox-seerumi, löytyy …