Siirry pääsisältöön

Kommentoinnin alkeetKuinka kommentoin?
Kelaa postauksen alalaitaan. Siellä lukee: Lähetä kommentti. Klikkaa siitä.
Sinulle avautuu ponnahdusikkuna, joka näyttää tältä:

 1. Tyhjään ruutuun kirjoitetaan kommentti. Siihen voit myös halutessasi kirjoittaa esimerkiksi meiliosoitteesi, jos tahdot. Huomaathan, että kommentti on aina julkinen
 2. Valitse henkilöllisyys. Eli millä nimimerkillä julkaiset kommenttisi. 
 • Jos olet rekisteröitynyt gmaililla/google+:lla, voit julkaista kirjautumalla sisään siihen tunnukseesi ja ainoastaan tarkistaa, että nimimerkkisi näkyy ylinnä (minulla Viltsu Mari). 

Toinen helppo tapa valita henkilöllisyys on laittaa
 • Nimi/URL-osoite-kohtaan Nimimerkkisi ja esim. blogisi osoite tai Facebookin oman profiilisi osoite tms sinun oma sivustosi. 

Kolmas vaihtoehto on 
 • Anonyymi. Bloggaajat eivät pidä siitä, että kommentti jätetään täysin nimettömänä, sillä sitä katsotaan vähän niinkuin "ettet seiso sanojesi takana, etkä uskalla kommentoida itse omalla nimimerkilläsi". Tämä kohta kuitenkin toimii silloin, jos sinulla ei ole google-tiliä tai mitään url-osoitetta. Tällöin jätä nimimerkki kommenttiisi, eli kirjoitat kommenttiin jonkin sellaisen nimimerkin lähettäjäksi, josta itsesi tunnistat. Esimerkiksi arvonnoissa se on ehdoton. Kymmenen nimimerkitöntä anonyymiä ei voi voittaa sanomalla "Minä se olin", jollei mitään nimimerkkiä ole kertoa.
 • Ohita robottivarmenne
   raksi ruutuun EN OLE ROBOTTI
 • Julkaise kommentti.
Miksi kommenttini ei näy Inspiksessä?

 • Olen asetuksistani muokannut kommentoinnit niin, että kommentit tulevat ensin sähköpostiin, josta ne tarkistetaan, ja vasta sen jälkeen asialliset kommentit  julkaistaan blogissa. Eli kommenttisi julkaistaan pienellä viiveellä. Jos lähetettyäsi kommentin kommenttikentän tilalla lukee "Kommenttisi on tallennettu. Saattaa kulua hetki, ennen kuin kommenttisi näkyy sivustossa." tarkoittaa se sitä, että kommentti on lähtenyt minulle tulemaan oikein.

  Tämä siitä syystä, etten halua yhtään asiatonta anonyymi- tai nimimerkilläkään-kommenttia Inspikseen. Kuinka jaan Inspirationin eteenpäin?

 1. Klikkaa ensin sitä postausta tai sivua, jonka tahdot jakaa. Jos yleensäkin blogini, niin etusivu on se loogisin.
 2. Maalaa siniseksi ylhäältä osoiterivi, kuten kuvassakin.
 3. Hiiren kakkospainikkeella klikkaus ja COPY tai KOPIOI.
 4. Mene sinne, mihin haluat blogini jakaa. Esimerkiksi Facebookissa omaan profiilisi päivitys-kohtaan.
 5. klikkaa ensin laatikko profiilistasi ns. käyttövalmiiksi ja sen jälkeen hiiren kakkospainiketta.
 6. Valitse PASTE tai LIITÄ.
 7. Nyt sinulla on osoitelinkkini valmiina. Voit lähettää julkaisuna sen siltään tai jos tahdot saatesanoja kirjoittaa, niin tee se alkuun, väli ja sitten linkki.
 8. Muista julkaisu/Lähetä/Tallenna tms

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pari tilaustyö-korttia ja vappua

Pohja tehty gelli platella. Inka Goldilla viimeistelty ja runo tuloste. 

Tämä kortti onkin mielenkiintoinen, sillä kortista löytyy paljon kierrätysmateriaalia. Lisäksi koristeet olen tehnyt itse. 


Wapun tunnelmia...

Ilmapalloja... 

sekä häälahjaksi saamamme saunajuoma, ranskalainen kuohuviini. 

Silpputehtaalle romua ja roskaa

Otsikko voi aiheuttaa hieman kummastusta, ellet ole intohimoinen askartelija, tai lähinnä kierrätysaskartelija. Meille kierrätysaskartelijoille tuo kuitenkin kertoo, että taas on Viltsu käynyt työstämään toisten mielestä roskiskamaa uudeksi ja entistäkin hienommaksi? esineeksi. Tämä toimii ennenkaikkea ATC-askartelussa, jossa kortin koko on keräilykortin kanssa samaa luokkaa. 


Silpputehtaalla haastettiin jälleen ATC-askarteluun ja vaikken usein ennätä mukaan, haluja olisi. Siispä innoissani nyt kirjaan tätä postausta ja kohta pääsen linkittämään tämän Siskolle. Mukana mukana mukana!!!

Näissä korteissa on gelliplatepohjat, joissa apuna käytetty sapluunoita ja eri musteita ja maaleja. Roiskua saa ja levitä saa. Se on vain plussaa! Samalla tuunasin muutaman paljetin, jotka tippuneet itämaisen tanssin asuistani. Tässä niistä yksi. Tuo ei siis ole ruosteessa, vaan Inka goldilla maalailtu ruostuneeksi.

Halusin myös tekstiä leimata kortteihin, ja löytyikin sopivasti italialais-englantilainen te…

Lisää vihreitä ja leimattuja ATC-kortteja

Lisää Belgiaan lähetettyjä atc-kortteja, joilla osallistun Silpputehtaan haasteeseen. ATC:t on tehty kartongille ensin gelli platella pohjat maalaillen.

Onko gelli plate sinulle vieras vai tuttu käsite? 

Kun maalit ovat kuivuneet, leimasin, väritin, stanssasin ja liimasin kuvia ja kuvioita. stanssikuviot on kiva tehdä jämäpaloista, sillä pienestäkin palasesta saa kokonaisia kuvioita. Samoin leimata voi pienehköönkin palaseen paperia, kuten nämä tytöt olen leimannut. Musteilla olen tehnyt korttien reunat ja Sticklesillä kimalteet. Kuvan nappi on saatu, muut irtohärpäkkeet olen itse työstänyt vanhannäköisiksi. 

Teksti leimattu suoraan korttiin. Leiman leviäminen ei sillai haittaa, sillä kortin teemahan on hyvinkin kuluneen oloinen ja vanha. Mitään priimaa ja kiiltävää kirkasta tähän ei vaan voisi laittaa.