Miten olla onnellinen tässä ja nyt? + ARVONTA

Kuka tahansa meistä voisi sanoa haluavansa olla onnellinen, haluavansa kasvattaa onnellisuuden määrää ja pitää kiinni onnellisuudesta kynsin ja hampain. Todellisuus on kuitenkin sitä, että alamäkiä tulee emmekä ihan koko aikaa ole onnemme kukkuloilla. Onnellisuus on mielestäni kuitenkin läsnä myös vaikeampina aikoina, mutta emme näe selkeästi sitä.

Mitä sinun mielestäsi onnellisuuteen vaaditaan?
Oletko onnellinen silloin, jos sinulla on täydellinen terveys, rahaa, kaunis koti ja perhe ja liuta ystäviä, upeita vaatteita ja hieno auto? Vai voitko olla onnellinen, jos jokin noista on vajaa tai puuttuu kokonaan? Ainakin itse olen onnellinen vähemmälläkin kaikkea. On kyllä ihana perhe ja kaunis koti, muttei terveyttä lähellekään eikä kyllä rahaakaan. Olen todella onnellinen jo siitä, että olen saanut vierelleni niin ihanan ihmisen, mitä Murunen on. Yhdessä on helpompaa kohdata haasteita ja suoranaisia umpikujiakin. Ja onnea on sekin, että minulla on lapsi! Ei lapsen saaminen ole itsestäänselvyys.



Ihan aina en muista kuitenkaan sitä, kuinka onnellinen olen. Tai no, tottakai on huolet ja murheet, eikä silloin voi olla 100% onnellinen, mutta ne onnellisuuden aiheet ovat silti olemassa, eikä ihan koko elämä ole täyttä pääsiäispashaa. Ja saahan sitä välillä purkaakin pahaa mieltä ja kiukutella. Onnellisuuden kokemus syntyy kuitenkin sisällämme ja tulee ulos silloin, kun annamme sille vallan. Muista, että ollessamme onnellisia juuri nyt, voimme vastaanottaa onnellisuutta myös tulevaisuudessakin.



Useampi meistä varmasti tietää, mitä se on kun inspiraatio vie mennessään aivan tuosta noin vain. Mitä on istua vielä aamu neljältäkin työpöydän ääressä askartelemassa, vaikka nukkumaan piti mennä jo illalla. Tai kun halu upottaa kädet villalankakoriin on niin valtava, että odottaa jo sitä hetkeä, kun pääsee rakkaan harastuksensa pariin. Inspiraatio voi olla työn tekoon, kaappien siivoamiseen, inspis lähteä kaupungille tai ystävän luo kahville. Inspiraatio voi hyvinkin olla ihan arkisiakin asioita, eikä vain harrastusta ja intohimoa.

Mutta mitä tehdä silloin, kun ei vaan huvita mikään? Hyvä jos sängystä ylös pääsee, saatikka että pitäisi muka-harrastaa tai muka-tehdä jotain järkevää. Inspiraation syntymistä ei voi pakottaa, mutta sen syntymistä voi omalla toiminnalla edistää. Siihen avuksi esittelen sinule Inspiraatiokortit.


Kun ensimmäisen kerran sain nämä kortit käsiini, tiesin heti, että tällaiset haluan muutamille ystävillenikin antaa. Koska jokaiselle en voi näitä itse ostaa, voin ainakin esitellä ja vinkata, että nythän nämä saat halvennuksella alekoodilla: "Inspiration-blogi", kun tilaat ne TÄÄLTÄ. 19 € :lla Hyvänmielentaidot.fi:stä, kun normaalihinta on 25€ ja ale-hintakin siellä parhaillaan 22€. Muista mainita koodi! Se Hyvän mielen taidot-kirjakin on täältä kaupasta, ja jos sen samalla haluat tilata, niin samalla koodilla saat vieläkin sen hintaan 26 €  (norm. 37 e) . Tällainen pieni mainostus ihan sillä, että koodi tosiaan on NYT voimassa ja aina vuoden 2017 loppuun saakka! 



Mutta mitä ovat Inspiraatiokortit? 
Ihan ensinnäkin ne ovat huikean kauniita lakkapintaisia kortteja ajatuksin ja värikuvin. Isompia kuin tavalliset pelikortit, joten tihrustaa ei tarvitse. Ohjekortit löytyvät pakasta sekä tukeva säilytysrasia tulee mukana. Ja vaikka ohjeet onkin, ovat ne ohjeet vain vinkkinä, sillä voit ihan oman makusi ja tarpeesi mukaan käyttää näitä. Ei näissä mitään kaavaa ole. Voit ottaa vaikka yhden kortin aamulla ja antaa sen sanoman tuoda uuteen päivääsi kaivattua hyvää mieltä ja inspistä. Tai ota vaikka kaksi-kolme korttia saadaksesi inspis askarteluun tai mielen kohottamiseen. Siihen, että sinä olet tarpeeksi ja riittävä omana itsenäsi, vaikka kuinka toiset sanoisivat mitä. 



Inspiraatiokortit ovat työkalu arjen elävöittämiseen niin töissä kuin kotonakin. Kortit on suunniteltu tuomaan inspiraatiota arkisiin pulmiin ja valintatilanteisiin. Niiden avulla sekä pienet että vähän suuremmatkin jumit avautuvat helposti ja hauskalla tavalla. Kukin kortti tarjoaa yksinkertaisen ehdotuksen toiminnaksi ja rohkaisee kokeilemaan uusia näkökulmia.

Inspiraatiokortit sisältävät tunnelmallisen kuvan ja ajatuksia herättävän lauseen. Korteissa on hyödynnetty uusinta inspiraatiotutkimusta sekä positiivisen psykologiaan ja luovuuteen liittyvää tutkimustietoa. Korttien kuvat on ottanut Krista Keltanen.
Takaan, että korteista on pitkä ilo ja jos tuntuu siltä myöhemmin, ettet enää itse tarvitse niitä, on tässä oiva lahjaidea läheisille. Kortithan säilyvät hyvin pidettyinä kauan. Nämä kortit tulevat minulla olemaan pitkään käytössä ja näillä ammennan itseeni inspiraatiota.

Inspiraatiokortit lehdistönäyte

Hyvänmielentaidot
Facebookissa
Inspiration fb

Ja koska tosiaan jokaiselle en voi itse näitä ostaa, ajattelimme PS-kustannuksen kanssa arpoa yhdelle Inspiraatiokortit Pääsiäisen kunniaksi. Mukaan pääset helposti kommentoimalla:


  • Kerro mikä Inspiraatiokortti on sinun suosikkisi mallikorteista Hyvän mielen taidot-sivustolta. Etusivulle pääset TÄSTÄ ja sieltä löytyy paikka josta klikata kortit auki. 
  • Kerro myös nimimerkkisi. Kerro arpojesi määrä kommentissa! Nämä kaksi tehtyäsi sinulla on yksi arpa varmasti.
  • Jos olet Inspirationin vakilukija (lukijat-laatikossa Bloggerissa tai Facebookissa ryhmässäni), saat +1 arpa. Kerrothan, kummassa seuraat minua.
  • Jos jaat arvonnan blogissasi, facebookissa tai Instagramissa, saat lisäksi +3 arpaa lisää. Jako tulee olla julkinen jotta voin tarkistaa sen oikeellisuuden. Lisäksi sinun tulee laittaa minulle linkki jakoon joko tässä kommentissa tai meilillä kahden kesken. somanyinspiration@gmail.com

Huomaa, että maksimillaan sinulla voi olla jopa 5 arpaa!
Arvonta päättyy huhtikuun viimeinen päivä 2017.



HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!!!

Kommentit

Suvi7 sanoi…
Minua puhuttelee eniten "Luo tunnelma, joka saa olosi tuntumaan hyvälle". Ihanat kortit :)
Yhdellä arvalla mukana, talviuninalle@gmail.com
Inspiraatiota tarvitaan aina välillä, kun tuntuu, että jää junnaamaan paikoilleen.
Oma korttisuosikkini on "Ylläpidä toivoa".
Kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa, seuraan blogiasi bloggerissa ja facebookissa.
Anonyymi sanoi…
Yhdellä arvalla mukaan! Lempikortti malleista on historia :)
-Helena
helena97@windowslive.com
Aila sanoi…
Korteista saa varmasti inspistä ja tietysti mielialakin voi vaikuttaa tilanteeseen. Kahdella mukana.
karhuoja@gmail.com
Anonyymi sanoi…
"Tee tilaa sille, mikä on tärkeää." Tuo oli yksi suosikeistani!
Mukana arvonnassa, hyvää pääsiäistä.

johanna.tuulia@hotmail.fi
Anonyymi sanoi…
Tämä on inspiroiva: "Kuvittele, miltä tuntuu, kun tavoite on totta." Yhdellä arvalla mukana ihanassa arvonnassa. (:

- Saraana
Anonyymi sanoi…
Jaettu instassa, seuraan instassa ja fbssä.
https://www.instagram.com/p/BS5rkjwFghC/
Tutkiminen ja höyhen kivoin!

Kristiina
Oonjustiina@ gmail.com
Anonyymi sanoi…
Suosikkikorttini on Ylläpidä toivoa :) Yhdellä arvalla mukana!

-lakkaneito-
cloudberryshake (at) gmail.com
Anonyymi sanoi…
Mukana kahdella arvalla. Luen fb:ssä nimellä Suvi K. "Kuvittele miltä tuntuu, kun tavoite on totta."
s.kansakoski(at)luukku.com
Piiuli sanoi…
Taas niin ihana arvonta Maaretta Tukiaista fanittavalle! 😍 Voi kun mua onnistaisi inspiraatiokorttien kanssa. Tällä hetkellä puhuttelee eniten kortti nimeltä REITTI. Piiuli osallistuu 5 arvalla: Blogger-lukija sekä jako instassa: https://instagram.com/p/BS-SMMWlgFo/
Vintagentti sanoi…
Minulle suurimman ensivaikutuksen teki `Pysähtyminen`, mutta ovathan nuo Kristan kuvat jo yksistään sellaisia että niistä jo pelkästään ammentaa itselleen paljon energiaa ja inspiraatiota.
Mukana neljällä mahdollisuudella, seuraan fb:n puolella ja linkitin tämän postauksen oman blogini sivupalkkiin osoitteessa
http://vintagentti.blogspot.fi/
vuosikerta (at) live (piste) fi
Susanna sanoi…
Heippa ihanainen! Kiva arvonta sulla. Minun suosikkini on "Luottamus"-kortti. Teksti on niin tosi. Sorry kun en ole ehtinyt vierailla blogissasi enkä juurikaan muissakaan. Olen kiinnostunut noista "noitahommista" ja ne ovat vieneet askarteluineen mennessään ;)) Siis mistä paketista sinä kävit blogissani puhumassa! Voi sinua rakasta ystävää! Kiitos jo etukäteen ♥♥♥
Jolana sanoi…
"Te tilaa sille, joka on tärkeää"

Yhdellä arvalla mukana.
jolannian@gmail.com
/ Jolana
Tuija sanoi…
Ihastuttvat inspiraatiokortit ovat tuoneet monta ilon hetkeä! Arvonnassa mukana niin voisin antaa ilolla lahjaksi jollekin inspiraatiota kaipaavalle! Tuija
Vanilla sanoi…
"Tee tilaa sille, mikä on tärkeää"
Mukana yhdellä.
sannamattila10@gmail.com
Minna M sanoi…
Pysähdy ja ole hetki paikallasi. Yhdellä arvalla mukana.
minnakn@hotmail.com
Unknown sanoi…
Minua puhuttelee monikin kortti mutta yksi ylitse muiden <3 Hyväksyn itseni <3 Olen kahdella arvalla mukana. Jaan tämän siis Faceen. tanja.vaisanen@kotikone.fi
Myönteisyys, just nyt tämän päivä teema :) Kahdella mukaan, blogger lukija. Nämä kortit minulta jo löytyykin, mutta tietäisin yhden ihanan, jonka yllättää näillä :)
SirpaH sanoi…
Näitä selaillessa tulisi varmaan hyvä mieli :) Kaikissa on hyviä juttuja, mutta tämä tuntuu sopivalta tällähetkellä: "Luota siihen, mitä sydämesi sanoo."
Olen jakanut FB:ssä ja blogissa, olen lukija ja seuraaja, enkä nyt ole varma, olisko mulla kaikki viisi arpaa sitten.
Hyvää vappua :)