Skyr mullistaa välipalamme

Todellinen päätös mitataan sillä että
otat uuden suunnan ja alat toimia. 
Jos et toimi, et ole oikeasti päättänyt.
-Anthony Robbins



Postaamani sinikantinen Skyr on runsaasti proteiinia ja vähän kaloreita sisältävä laktoositon rahka. Skyr-rahkoja voi hyvin käyttää leivontaan ja jälkiruokiin, koska se kestää myös paistamista! Skyr-rahkat ovat myös erinomainen ainesosa smoothie-juomissa. Reseptejä löytyy: www.skyr.fi

Olen päättänyt nauttia Skyr laktoositonta marjarahkaa jatkossakin. Ihastuin siihen heti maistettuani. Kerrassaan mainio välipala, aamupala tai iltapala. Otappa kotona tai mukaan evääksi, anna lapselle tai isovanhemmalle. Niin, jos siis maltat, ettet itse syö... 



Hopottajana pääsin tutustumaan Skyrin laktoosittomiin rahkoihin, ja vaikea on sanoa parasta. Huonoimman kohdalla se on selvä. EI MIKÄÄN! Ja eniten minua ihmetytti vaniljan kohdalla, koska jos haluan syödä maustamatonta jogurttia, ostan kreikkalaista jogurttia, mutta en vaniljaa. Nyt otin uhallakin testiin myös Wanhanajan Vaniljan Skyriltä ja hämmennyin, kuinka hywää se on! Toisaalta, se on makeaa.. Ei sellaista "maustamattoman" makuista, jossa häive vaniljaa. Kaikki nämä ovat siis oikeasti makeita rahkoja, joihin ei tarvitse lisätä sokeria tai mitään makeuttajia. 

Myöskin hedelmäpalaset ovat ihan hyvän kokoisia ja riittävästi. Joskus nauroinkin jonkun muun firman tuotteen kohdalla, joka lupasi hedelmäpaloja, että olihan siinä yksi pieni suikale mukana. Skyr lupaa ja pitää lupauksensa. 


Hopotuksessa mukana:
Skyr.fi
Laktoosittomia Skyr-rahkoja myydään hyvinvarustetuissa päivittäistavarakaupoissa.
Tahdotko sinäkin olla mukana Hopottajissa ja testata mitä mielenkiintoisimpia tuotteita ilmaiseksi?
Rekisteröidy mukaan TÄSTÄ. Suosittelijakoodi: HOP35046

Joskus on todella kiusallista olla tietoinen siitä, että positiivisesti voi ajatella aivan yhtä helposti kuin negatiivisestikin.

Kommentit