Siirry pääsisältöön

Lupa hymyillä


Kuinka sinun kesäsi on mennyt? 
Oletko herkutellut grillattavilla ja jäätelöllä, mahdollisesti siiderillä tai oluella? Entä mikä on suosikki kesäherkkusi? Minulla se on Pehmis-jäätelö. Sen kautta kesä alkaa vasta. 

Kesällä on lupa herkutella ja syödä hyvin. On myös muistettava pestä hampaat aamuin illoin huolellisesti. Minun suuni ei kuitenkaan kestä kahta pesukertaa tavallisilla hammastahnoilla, kun ei kerta päivässäkään onnistuisi. Suuni on niin herkkä vaahtoaville hammastahnoille saamaan aftoja. Siksi olenkin etsinyt suunhoitotuotteita, joista saisin hyödyn ja jotka eivät tekisi kipeää suulleni. Nyt olen löytänyt miellyttävän setin ja hämmästynyt hymy kasvoillani kertoo sen, etten osannut aiemmin valita edes hammasharjaa oikein. Koska itse innostuin tästä tuoteperheestä, haluan kertoa siitä sinulle myös.

En hyödy linkkien klikkaamisesta!!


CURAPROX-tuotesarja sisältää laadukkaita tuotteita suunhoitoon. Sarja koostuu CURASEPT-suuvesistä ja hammastahnoista, jotka eivät värjää hampaita sekä uudenlaisesta hammasharjasta, jossa on poikkeuksellisen tuuhea harjaspää. aloitetaanpas hammasharjoista. Aikaisemmin luulin, että soft-harjat ovat lapsille, koska heillä on herkkä hammaskiille ja muutenkin herkkä suu. Luulin, että Medium olisi aikuisen harja ja että osaanhan minä mediumilla harjata niin, etten vahingoita omien hampaideni kiillettä. Kerrottakoon, että reikiä on hampaissa ollut ja lohkeamiakin, paikat irtoilleet myös. Ei se kaikki voi olla sattumaa ja väärää ruokavaliota. Kyllä siihen vaaditaan myös liian kova harja ja liian voimakas harjaus. 


CURAPROX-hammasharjassa on yli 5460 erikoisohutta (0.10mm) CUREN®-harjasta, jotka muodostavat tehokkaan, kestävän ja erityisen hellävaraisen harjaspään. Pienet harjaspäät takaavat pääsyn vaikeisiinkin paikkoihin. Kahdeksankulmainen varren muotoilu mahdollistaa harjaamisen kaikista kulmista. Tavallisessa harjassa on tyypillisesti 500 harjasta, eli eron huomaa kyllä. 

Koska harjaksia on runsaasti, tekee se hammasharjasta tehokkaan.  CURAPROX-hammasharja ei ole koskaan liian pehmeä, eikä liian kova. Jo kevyesti painamalla saat poistettua plakin ienrajoista vahingoittamatta ikeniä. Enää en ole tuntenut hammasharjan olevan kova tai hankaavan ikeniä auki. Tällä setillä, jonka nyt bloggaan sinulle, olen saanut jopa ientulehdukset kuriin! Mahtavaa, eikö totta?! Kaiken lisäksi SOFT-harja tästä sarjasta tuntuu ihanalta ja pehmeältä, mutta silti puhdistaa helpommin paremmin myös hammasvälit ja hampaiden ja ikenen rajat, mitä aiemmin sain puhdistettua muilla harjoilla.  

Ja yksi asia, mikä ihastuttaa CURAPROX-hammasharjoissa, on värivalikoima. CURAPROX-hammasharjaa on saatavana monella eri väriyhdistelmällä, kuten esim. minulla oleva sininen tai vaikkapa pinkki-keltainen, vaaleanvihreä tai tykkäisitkö ennemmin turkoosin ja pinkin yhdistelmästä? 


Curasept-hammastahnoilla saat tehokkaan ja pitkävaikutteisen suojan plakkia ja ienongelmia vastaan. Tahnat sopivat erinomaisesti myös hammasrautojen ja implanttien käyttäjille. Vaihtoehtoina on kaksi eri vahvuutta tarpeiden mukaan.

Curasept-tahnat eivät värjää hampaita tai aiheuta makuhäiriöitä, mikä sinänsä on huikeaa, sillä tavalliset tahnat vähintäänkin jäävät maistumaan suuhun pitkäksi aikaa, eikä esim. aamupesun jälkeen viitsi ihan heti edes vettä juoda, koska se maistuu hammastahnalta. Sen sijaan Curasept-tahna ei tosiaankaan maistu enää suussa sen koommin, kun hampaiden pesu on tehty.

Curasept-hammastahnat eivät sisällä alkoholia tai vaahtoaineista (SLS), joten ne eivät aiheuta suun ärsytystä. Aftoja ei enää ole ja olen jopa saanut pois B-vitamiinien kuurin, jota käytin aikaisemmin useita vuosia juurikin välttääkseni aftojen synnyn. 


Tiesitkö, että perinteiset klooriheksidiiniä sisältävät suuvedet aiheuttavat värimuutoksia hampaissa? Näin se vaan on. Eihän siitä puhuta, saatikka kerrota tuoteselosteessa, että pitkäaikaiskäyttö värjää hampaasi. Sen sijaan CURASEPT-suuvesi ei värjää hampaita ja on lisäksi tehokas ja turvallinen käyttää. CURASEPT-suuvedestä on saatavilla myös kahta vahvuutta käyttötarkoituksen mukaan.


Curasept-suuvettä käytetään aivan samalla tavoin plakkia vastaan, kuin muitakin suuvesiä, mutta koska alkoholia ei ole, sitä käytetään ienongelmissa, hammarkirurgisten toimenpiteiden yhteydessä, proteesien kanssa, iäkkäiden suunhoidossa ja potilailla, joilla on ongelmia suuhygienina hoidossa ja se vähentää ienongelmia ja -oireita, kuten verenvuotoa. Tuote poistaa pahanhajuisen hengityksen 12 tunniksi. Myöskään suuvesi ei aiheuta makuhaittoja.


10ml suuvettä purskutellaan minuutin ajan 2 kertaa päivässä hampaiden pesun jälkeen.


CURAPROX-tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista apteekeista.


Tuotteet pr-samples ProCare Oy

Kommentit

Esther Helmiä sanoi…
Kiitos kattavasta postausksesta,asiaa.
Tuohon voimakkaaseen klooriheksiidiin,sitä ei saa käyttää kuin määrätyn ajan kerrallaan, eli normisti vaan 7-14 pv kuten tuota Curaseptin voimakasta liosta myös ohjeistetaan, tai hml ohjeen mukaan.Ja eikö siinä paketin kyljessä sanota että värjää hampaat? Ainakin täällä on sellainen paketti jossa se teksti on. Voinkin kokeilla joskus,kun kortisoni tekee ongelmia suussani.
Hyvä että tuot uusia tuotteita esiin.
Viltsu Mari sanoi…
Esther, Perinteiset klooriheksidiiniä sisältävät suuvedet aiheuttavat värimuutoksia hampaissa. Patentoidun koostumuksen ansiosta CURASEPT ei värjää hampaita ja on lisäksi tehokas ja turvallinen käyttää. CURASEPT-suuvedestä on saatavilla kahta vahvuutta käyttötarkoituksen mukaan.
CURASEPT 0,05% + fluori 0,05% – päivittäiseen käyttöön
CURASEPT 0,2% – lyhytaikaiseen käyttöön/tehohoitoon
Sama pätee hammastahnoissa. Minulla on miedompi käytössä ja se siis on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu.
Esther Helmiä sanoi…
Juu tuon tiesin, mutta tarkoitin tätä lausettasi lähinnä :
"Tiesitkö, että perinteiset klooriheksidiiniä sisältävät suuvedet aiheuttavat värimuutoksia hampaissa? Näin se vaan on. Eihän siitä puhuta, saatikka kerrota tuoteselosteessa, että pitkäaikaiskäyttö värjää hampaasi."
Eikö noissa muissa ole pakkausselosteessa sitä sanottu,että värjää hampaat? Sanoin huonosti,tarkoitin noita muita en tuota Curasept tuotetta.Meillä on noissa muissa sanottu tuo asia että värjää hampaat, Suomessako ei ja se ettei ole pitkäaikaiskäyttöön kuin luvalla eikä sittenkään kovin kauaa. ? Siis tarkoitan ne muut!
Viltsu Mari sanoi…
Minä en ole törmännyt "värjääviin" suuvesiin muualla kuin uutisartikkelissa. Pitkäaikais- tai lyhytaikaiskäyttö ilmoitetaan kylläkin. En tietenkään ole kaikkia suuvesiä lukenut pullon kyljestä.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Tervetuloa syksy: Syksyinen atc + TUTORIAL

Luonnon syksyinen kauneus saa ihastumaan itseensä. Puiden oranssit ja punaiset lehdet, keltaiset sienet metsässä sekä upeat muuttolintuparvet, jotka toivottavat hyvää syksyä kiljahduksineen meille Pohjolaan jääville.

Syksy on yksi suosikeistani, sillä syksyisin voi kääriytyä rakkaan kainaloon tunnelmoimaan tähtitaivasta tai lumoutuneena katsomaan iloisena liehuvaa nuotion liekkipatsasta. Pimeällä tuli on niin eriä, mitä valoisan aikaan.


Syksyisin on taivaallista laittaa villasukat jalkoihin ja ylisuuri villapaita ylle. Vetää jo valmiiksi virttyneen ja venyneen villapaidan helma polvienkin yli sohvalla kyyhöttäessäni. Pöydällä höyryää lämmin matcha ja kädessäni on englanninkielinen kirja tai muotisuunnittelupeli tabletilla. Ah, elämää!


Tämä postaus on osa Blogisisaret-yhteisön Tervetuloa syksy-postauksia. Löydät kaikki aiheen postaukset täältä. Teemapostaukset jatkuvat pitkälle lokakuuhun. Pysykäähän kuulolla. Blogisisarista löytyy taitavia eri aihepiireistä bloggaavia naisia ja minulla…