Helmikuun voittaja ja naistenpäivä


Hyvää naistenpäivän iltaa sinulle, tyttärellesi, äidille, isoäidille, tädille, kummitädille, naapurin rouvalle, ... Ihan kaikille naisille! Jokainen nainen on kaunis ja ihana juuri omana itsenään. Arvokas ja tärkeä.
Kunnia kaikille ihaNAISILLE!


Mikäpä olisikaan parempi päivä kertoa helmikuun arvonnan voittaja, kuin juuri tämä päivä. Arvonta sai reilusti osallistujia, mikä kertoo siitä, että te haluatte elämäänne rauhoittumista, inspiraatiota, mindfulnessia ja värejä. Toivon, että voin osaltani antaa sitä blogini kautta edes hitusen. Ansaitset hyvinvoinnin ja hyvän mielen.

Iloni on kertoa, että mindfulness-värityskirjan voittaja on anonyymi nimeltä Noora ja hänelle lähtee kirja numero 1. Onnea! Ja hei, todella iso kiitos osallistujille ja erityisen iso lisäkiitos lukijoille ja arvonnan jakaneille. Luv <3

Kommentit

Ihanaa naistenpäivää sinullekin Viltsu <3
Päden paja sanoi…
Onnea voittajalle ja Ihanaa naistenpäivän iltaa😊❤️🌹
Silkku sanoi…
Naistenpäivä meni, mutta voihan sitä muinakin päivinä toivottaa, joten hyvää naistenpäivää sinne teille 🌹 ja onnea voittajalle :)
Anonyymi sanoi…
We are a bunch of volunteers and starting a new scheme in our community.
Your site provided us with useful info to work on. You have done an impressive task and our entire neighborhood will likely be thankful
to you.
Anonyymi sanoi…
Hi there, I do believe your site might be having web browser compatibility problems.
When I look at your web site in Safari, it looks fine however when opening in IE, it's got some overlapping issues.
I simply wanted to provide you with a quick heads up!

Other than that, great site!