Onnittelut syntymäpäiväni johdosta!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!!!


Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan...

Pian on se aika vuodesta, kun ViliMarika täyttää taas vuosia. Ensimmäinen onnittelukortti, tai mainos, tuli tänään. siinä toivotellaan sydämellisesti onnea ja luvataan ilmainen yllätyslahja, kun noudan sen kaupasta. Lisäksi ostaessani 12.90€ vähintään saan huulipunan valita kaikista ihanista sävyistä ilmaiseksi. No, katsotaan nyt, milloin tuon lahjan haen ja ostanko mitään vai en.


Korttien loisto täyttää pian kotimme siis. Ihanaa! 


Nyt sinulla on mahdollisuus osallistua synttärikisaani, jolloin sinäkin voit olla lahjan saaja!

Tee itse tai osta valmis kortti. Lähetä se onnitteluineen minulle. (osoitteen saat kyllä sähköpostitse). Kortin ainoat kriteerit ovat ne, että kortin täytyisi jollain tavalla olla minuun liittyvä, mutta ei pelkästään onnittelu-tekstin takia. Eli jotakin, mikä ilahduttaa, hauskuuttaa minua tai näyttää minulta, on minulle sopiva kortti.

siihen sitten kirjoitat oman nimesi ja osoitteesi sinne taustapuolelle.

Kaikkien määräaikaan postikortin lähettäneiden kesken arvon pienen palkinnon! Ja määräaikahan on 16.9.2012, jolloin korttien on oltava minulla viimeistään!

Muista oma nimesi ja osoitteesi! Näin se palkinto lähtee oikean kortin lähettäneelle, eikä hakuammuntaa, kuka lähetti ja mitä.




VINK VINK!
Palkinto sisältää 2 asiaa, joista toinen on yllätys, toinen naisten UUSI urheilullinen rannekello, jossa paristokin jo mukana, eli ei mitään turhanpäiväistä roskaa!


Ilahduta kortilla, voit voittaa palkinnon! Helppoa!

ViliMarika

Kommentit

Tuula sanoi…
Onnea sinulle ja myös minulle ;D (huomenna) postilaatikko varmaan tursuaa kortteja (meillä ei ole tapana oikeastaan juhlia...)
Tuula sanoi…
Mulla on tämä ollut kokoajan mielessä, toivottavasti saan aikaiseksi!!!
Vilimarika sanoi…
Vielä ehtii arvontaan kakkosluokan merkilläkin. Keskiviikkoon saakka sillä, sitten torstaina ykkösellä ja loppuviikko käteen ojennettuna. :)
Osallistujamäärä arvonnassa on hyvin niukka. Mahdollisuudet voittaa on tällä hetkellä 33%.