Ostos

Tämä ihanainen ostos tuli tänään kotiin:

Kyseessä on Crafticasta tilattu leimasin. Oli ihan pakko ostaa se nyt, kun Craftica on lopettamassa ja siellä on vielä tämän viikon alennuksessa kaikki. Tälle leimasimelle jäi postikuluineen hintaa vain 6.05€.

Olen miettinyt tuota askartelukauppa-asiaa. Itsellänihän on ollut haaveena perustaa oma pieni kauppa. Askartelumatskua, omia töitäni ja jotain sellaista pientä. Tai nettikauppana. Nyt olen kuitenkin huomannut, kuinka yksi toisensa jälkeen näitä kauppoja laittavat ovensa kiinni. Ihan vähälle aikaa lähti Sinooperi. Sitten loppui netistä Nea-Idea, Marin putiikki ja nyt Craftica. Mitähän seuraavaksi?!

Ei taida olla kannattavaa tuo askartelutarvikebisnes? Markkinoilla on niin paljon alan myyjiä ja vaikeaa on saada se asiakaskunta sille mallille, että kauppa käy joka kuukausi. huh huh.

No, haaveita saa olla ja eihän mulla ole edes sitä työkykyä!

Viltsu

Kommentit

Tuula sanoi…
Askartelukauppoja taitaa olla netissä niin paljon, että kilpailu on "liian kovaa" :/ Kun en itse enää ehdi seurailla/askarrella niin paljon, niin täältä saan tietoja kauppojen lopettamisista...
Rouva A sanoi…
Voi jessus! Tosi huonoa huumoria mulla, mutta en voinut olla nauramatta ääneen, kun luin tuon ettei sulla ole edes sitä työkykyä! Oikeesti, itseironia on kyllä hyvä taito!

Ihan vakavasti toivottelen sulle mahdollisimman kivuttomia aikoja.
Rouva A: Kaikista parhaimmat naurut saan juuri itsestäni. Joskus sitä miettii, että jos olisin syntynyt mieheksi, olisin varmaankin syntynyt MR. Beaniksi. ;)
Minusta se on suuri taito, että oikeasti osaa ja pystyy nauramaan juuri itselleen. tokihan me kaikki nauramme toisten mokailuille. Se on etenkin peräpohjolan ominaisuutta. Mutta mokaappa itse ja naura päälle. Tai että saa naurut omista vioista, epäkohdista, itsestä.
Eilen nauroin sille, että joku näki minut ja nauroin sille, että jos se joku vielä luuli minua "lepakoksi"... Ja hei, niinhän olenkin! :D Sitä ei vaan ulospäin huomaa, naisellisuuden perikuvasta. :D
Tänään nauroin sille, ettei kroppa pysy pääni mukana. Katsotaan, mikä huomenna naurattaa. Tosin veikkaan ettei huomenna naurata juuri mikään. Mennään käräjille huomenna. :(
Nanna sanoi…
Aivan ihana leimasin! Suuren suuret kiitokset arvontavoitosta,siellähän oli vaikka kuinka tavaraa. Ja ne korvikset ovat niin kauniit!
Mukava kuulla, että palkinto oli mieluisa. Siinä oli kuin olikin lupaamani läjä kaikkea, mikä oli alunperin tarkoitettu Verstaan kävijäluku-palkinnoksi. Tarkoitus oli antaa siellä voittajalle iso kasa kaikkea. Kuitenkin minusta riippumattomasta syystä Verstas tuhoutui sille mallille, ettei ollut järkevää jatkaa sen ylläpitämistä. Siispä lupasin saman täällä arpoa ja sinulle se sitten napsahti. :) Ei jäänyt arvonta pitämättä.