Syksyn lehdet

Aamuaskareet tehty ja anoppi kotiutettu. Niin se aika taas meni siivillä. Hiljaisuus, se se on taas avainsanana. Ei sillä, ettäkö anoppi puhuisi paljon, vaan se, että ainahan kolme saa enemmän ääntä, kuin yksi tai kaksi. Kissakaan kun ei mourua ja mauú juurikaan koskaan.

Mukavaa oli ja paljon puuhaa riitti. Ruokailua ulkona ja kotona, askarteluopastusta laitteilla ja ilman...

Sain tulijaisiakin ihan kassikaupalla. Oli papereita ja kukkasia, nauhoja ja kirjekuoria... Tehtiinkin eilen oikea kirjekuoritalkoo-päivä, kun opastin anoppia kirjekuori-papereista tekemään kuvioita niin kuvioleikkureilla, kahvaleikkurilla kuin bigshotillakin. sai anoppikin kotipaketin.

Saimme myös syksyn lehtisatoa. Ei ne nyt niin hiljalleen leiju taivaalta maahan, vaan päsähti pöytään kassillinen lehtiä! aikakauslehtiä!

Lähinnä ajatuksena se, että kunhan ollaan lueskeltu ne, sitten voisi alkaa askarrella kaikenlaisia kortteja kuvista. Meille kun ei noita lehtiä tule kotiin yhtään.
Tuossa kasassa oli 6 eri aikakauslehti-merkkiä plus Hobbyhallin kuvasto askartelua varten.

Oma pihaa oli lähes täysi vuosikerta...

Koti Puutarhaa olikin sitten yli 20 lehteä!

Tällainen lehtisade on ihan kivaa, niin ei tule rakkoja haravoidessa käteen. Tosin minun herkät prinsessa-nakkisormet saattavat saada rakkoja pelkästä ajatuksestakin jo... No joo.

Toissapäivänä eräs kaverini soitti ja suurinpiirtein naureskeli sille, kuinka ylisuojeleva olen lapseni kanssa, kun jotain ryyppyreissua huolehdin niin kovasti. Kuulemma ihan normaaliahan se nuorelle on irrotella ja juhlia. No, kirjoitin hänelle sitten yksityiskohtia siitä, miksi tässä huolestuin enemmänkin ja vastaus oli, että nyt ymmärtää

Hän luuli, että tilanne on "normaali". Ei ollut osannut kuvitellakkaan,  kuinka suuria ongelmia siellä taustalla onkaan ja mikä se totuus on. Kaikki kun ei ole niin mustavalkoista ja yksinkertaista aina. Enkä minä ääneen huutele ongelmista, huolista ja sen sellasista asioista. Jos sanon, että on hätä, se silloin oikeasti on, eikä mua voi sanoa ylisuojelevaksi ja hössöttäväksi mammaksi.

 Kyllä kaveri pyyteli anteeksi omaa typeryyttään ja ajattelemattomuuttaan sen jälkeen. mitä turhia. Ei voinut tietää totuutta kulissien takaa.

Kulissit... Ne ovat siksi, ettei minun pidä ja tarvitse puhua lapseni asioista enempää, kuin on tarve. Ei kertoa hänen yksityisasioitaan kaikille suureen ääneen enempää, kuin mitä tiedetään jo entuudestaan. Ei etenkään niille, jotka tunnistavat hänet ja ovat hänen kanssaan tekemisissä.

Nyt kaupunkiin. Katsotaan, saanko yhteen copiciin täytettä. Ja paljonko se pullo maksaa.

Viltsu

Kommentit

Tuula sanoi…
Tietyt kulissit on varmaan jokaisella. en ainakaan minä halua jotain asiaa kertoa yhdelle, toista asiaa toiselle... Yksityisasioita pitää ollakin.