Kortteja kortteja

Tuli tehtyä kortteja taas. 
Atc-kortteja...

kolmekin kappaletta 

Ja 
postikortti


Kommentit

Maca sanoi…
Mukavan näköisiä kortteja olet tehnytkin!
Unknown sanoi…
Tahtoisin tuon ensimmäisen jos vapaa.
Kotilaiska sanoi…
Upeita kortteja, ihastuin varsinkin tuohon postikorttiin jossa punainen kiekura, siinä on ihana rauhallisen elämänmenon ja entisajan tunnelma, super hieno vintage kortti vai onks se ATC ja vaa toi viimene on postikortti.
Kiva kuulla että posti saapui ehjänä ja valumattomana perille. Pakatessa ajattelin että varmaan kiroot mut maan rakoon kun tein oikeen hätavarjelun liiottelu pakkauksen. Saiko sen auki? Sitä voi kuulemma aika reilustikkin laimentaa olisko ollu 1:7 suhdeluku, katoin netistä jostain sen käytöstä.
Niin ja ei niillä korteilla mikään hätä ole ku määki oon pitkii päivii töis enkä kerkii mitään harrastaan töitten lisäks, no nyt on edessä pari vapaapäivää mut viikonloppunaki meinas seinähulluus iskee ja monesti meinasin nukahtaa rattiin, pitäsköhän käydä lääkäris tän asian tiimoilt vai onkohan tää vaa ihan normaalii väsymyst
Riina, vapaana on. varaan sulle.
Kotilaiska: Sai auki. Mielummin noin, kuin että olis auennut jo matkalla.
Kaikki muut tossa on atc-kortteja, paitsi alin. Se on postikortti.
Jaa-a... Väsymystä on niin monenlaista. Voihan se olla, että olet vaan oikeesti väsynyt kaikesta, tai sit syysväsymys tullut. Tai sit jokin fyysinen vaiva väsyttää. Kaikki on mahdollista. Mulla sen tekee noi opiaatit. Nukahtelen istualtanikin. Murunen naureskelee välillä, kun se väsy tulee ihan ykskaks, ett nyt alko taas silmät pelata hedelmäpeliä. :D No, on se silti kamala tunne, ku istut jossai ja kop, heräät siihe, ett pää retkahtaa tai kädestä tipahtaa jotain, kuppi tai hiiri tms.