Limited edition, meikkiä naamaan


Päätinpä tämän päivän postauksessa näyttää muutaman aineksen, joita tulee naamaani tungettua useinmiten.


Mitään tiettyä merkkiuskollisuutta minä en koe omakseni, joten melkosen sekalaista on tämä valikoimani. 
Olen napannut kuitenkin niitä tuotteita itselleni, jotka olen hyväksi havainnut ja hinta-laatusuhteestaan sopivimmaksi itselleni. 
niihin kuuluvat esimerkiksi Oriflamen peiteväri ja Yves rocherin SeboSpecific ultra matt-voide.
Tuo voidehan on ihan ehdoton, jos kasvot alkavat kesken päivän rasvoittua, vaikkapa kesällä. Tuo "kuivattaa" sen verran tehokkaasti, että pysyy siistimpänä pitempään. Kun vaan muistaa käyttää sitä meikin alle. ;D


Luomiväreissä suosin luonnollisia ruskeita sävyjä, vaikkakin kuvan paletissa on kimaltavia värejä. ruskeat kun eivät ihan niin selkeästi näytä meikatuilta silmiltä ja muutenkin ruskea sopii silmieni väriinkin.
Mascara minulla on aina musta. Mutta vielä on hakusessa se kaikkein paras, yksi ja ainoa mascara, millä saisi kaikki ihanuudet yhdellä tuotteella. Eli tuuheutta, näyttävyyttä ja pituutta sekä kaarevuutta. Tämä Lumenen rasberry miracle mascara on kyllä upea tuote, mutta melkolailla tyyristä tavaraa. 
Musta kajal on suosikkejani ja Lumenella kestävä ja edullinen sekä oikeanvärinen musta. Minun juttuni on tuo automatic eyeliner. Ei tarvita terottimia ja sottaa. Riittää, kun rullaa terää enemmän esille.


Joko ilman tai sitten sekoitettuna siihen matta-voiteeseen kasvoni tarvitsevat meikkivoiteen. Hieman sävyttävää, ei mitään liian tummaa ja pakkelikerroksen näköistä paksua mönjää. tuo kuvan pullo muuten maksoi 2 euroa poistokorissa ja on ihan hyvää ainetta. Kannattaa siis penkoa niitä alennuskorejakin välillä, jos jotain olet hankkimassa.
Puuterin kanssa on sama homma. Ei liian tummaa eikä liikaa. Kasvot eivät saa näyttää pakkelikerrokselta eikä väri saa olla myöskään liian vaaleaa. toisinaan näkee valkoiseksi maalattuja kasvoja tai sitten liian ruskeita. Kannattaa kysyä kaupassa sieltä kosmetiikkaosastolta apuja oikeiden sävyjen valintaan. 
Kulmakarvani olen nyppinyt siistiksi ja ne kaipaavat hieman väriä pintaansa näyttämään kaarevilta ja kauniilta. tässäkin se oikea sävy on tärkeää ja oikea tuote ennenkaikkea! Tiedätkö ne kynällä vedetyt kulmat jollakin punertavan ruskealla tai mustalla? Tuolla Oriflamen kulmavärillä ET saa sellaisia. 
tuossahan ideana on se, että pohjalle tulee tuo vaalein voidemainen aine, jolla törröttävät ripset pysyvät koossa. sitten sisänurkkaan vaaleampaa väriä siveltimellä ja ulkosyrjälle tummempaa. 

Huulipunia en käytä usein, mutta jos käytän, niissäkin mahdollisimman luonnollisia sävyjä. Nyt tosin olen kokeillut tummempiakin mausteisia sävyjä, mutta kyllä se oman huulen värin lähellä oleva on edelleen suosikkini. Tai ihan vaan kiille.

tokihan vuosien varrella on kasaantunut yhtä jos toistakin putelia ja purnukkaa ja meikkiä minullekin, koska käytän meikkiä lähes joka päivä. Pidän toki "puhdistuspäiviä", jolloin iho saa hengittää vapaasti. Sekin on tärkeää. 
Tässä nyt kuitenkin ne ehkä yleisimmät värit ja tuotteet.

Ja meikkeihin en nyt laskenut hiustuotteita tai hajuvesiä jne. 


Limited edition... Atc-kortti tuli tehtyä aamulla koska laitoin uuden kahvin kahvipurkkiin. Siitä se idea sitten lähti, katsellessani sitä pakkausta. Jäähyväiset vuodelle 2012.

Kommentit

Unknown sanoi…
Käypäs katsomassa haluatko osallistua krääsäpussivaihtooni. Ajattelin, että sä voit olla sit vika siinä kierroksella, mikäli niin haluat niin voit palauttaa mulle sitten kuoren ja säästät postimaksuissa :).
Unknown sanoi…
Jep, kiitos osoitteesta, nyt yritetään vaan saada lisää osallistujia :).
Minun naamaan ei uppoa mikään rasva, vaikka olen 55 vuotias. Onneksi ripsiväri tarttuu. Olen kai niin parkkiintunut