hyvä kiertää ja keksi maistuu

Facebookissa annoin hyvän kiertää ja sen vuoksi olen tehnyt nyt jos jonkinlaisia koruja ihmisille. Nyt taas lähdössä on rannekoru. Saaja tykkää hempeistä sävyistä ja tiedän, ettei hänellä ole rannekoruja juurikaan, vaikka haluaisikin, joten päädyin hänen kohdallaan tällaiseen.

Lähetän huomenna postia maailmalle, joten samalla tämä rannekorukin matkansa aloittaa saajalleen. 

Sain maistella mökkihöperön tuomia Belvita keksejä Murusen kanssa.
Oletko nähnyt ne mainokset, joissa nainen kertoo miehelle lähteneensä töihin kiireellä ja aamupalakin jäi syömättä? Nainen sitten söi työpaikalla niitä "aamukeksejä". Minulle tuo mainos ainakin jäi mieleen oman huumorinsa ansiosta.


Tältä ne sitten näyttävät. 

Pakkausmateriaalit mietitytti aluksi. Miksi ne pitää pakata tuollaisiin folioihin ja muoveihin? Hyi hyi. Sitten mieleeni tuli ajatus kekseistä retkellä. Toimii! Ja nimenomaan tuo suojaus, ettei ne matkalla veneessäkään tai telttaretkellä kastu mössöksi.

Ekana maistelimme "Belvita breakfast hunaja-pähkinää". Hunajan maku ei kovin pintaan puskenut, mutta pähkinä maistui. Tykkäsimme tästä todella ja saattaapa olla, että joskus paketti lähteekin matkaan mukaan retkellemme.

Seuraavana maistelimme "Vilja-maitoa". Huh. Ei ollut meidän juttumme! Jotenkin erikoinen maku. Enemmänkin kuin kookos tai jokin hyla-maidon ätäkkä makeus? Kuitenkin ymmärsin Mökkihöperön puheista, että tuotteet ovat laktoosipitoisia, joten hyla-maidosta tai kookosmaidosta ei ole kyse. 

Ja kolmantena folioon käärityt "jogurttikeksit". Kyseessähän on aamupalakeksi, eli aamupalan sijaan söisimme yhden keksin? No, tämä keksi on enemmänkin välipalalla kahvin kanssa nautittavan makuinen, imelä ja hieman "tunkkainenkin" keksi. Tykkään imelästä, mutta en nyt välttämättä jogurtista keksin välissä. 

Laktoosin määrää testasin syömällä keksit ilman laktaasientsyymejä ja en saanut oireita. Eli yhdessä keksissä ei ole hirveästi laktoosia. 

Yksi keksi ei pitänyt nälkää poissa sen enempää, kuin muutkaan keksit. enkä muutenkaan halua korvata aamupalaani kekseillä. 

Mutta se, mitä näistä kekseistä sanon positiivista, niin kahvikeksinä välipalana aivan mahtavaa ja sitten sinne retkelle! Jos pari kolme keksiä tai tuollaisen neljän keksin pakkauksen vetäsee nassuun, kyllä pärjää pitkälle luonnon helmassa. Ei todellakaan tarvitse kylmälaukkuja kantaa ja makkarapaketteja. 

Ja ehdottomasti tuo pähkinäinen keksi tulee olemaan ostoslistalla! 

Kiitos mielenkiintoisesta kokemuksesta ja suosittelen teitä kokeilemaan, mikä on oma kokemuksenne ja mikä mahtaa olla lempparinne. Eihän MINUN makuni ole välttämättä SINUN makusi!



Kommentit

Unknown sanoi…
Hyvä, että keksit maistuivat, tai ne mitkä maistuivat. Kaikkihan ei tykkää kaikesta. Kyllähän se pähkinäkeksi on minunkin suosikkini, makua siinä on hyvin, hunaja ehkä katoaa jonnekin. Jogurttitäytteinen keksi on mun mielestä ihan kiva, mutta sellaisena herkkukeksinä ei aamupalana. Kiireessä nuo hunaja-pähkinäkeksit on kivoja mukana, nopeasti välipalaa. Silti ne enmmänkin on mun mielestä herkutteluun kuin aamupalaksi. Tai just retkelle. Ja siis hyvin pieniä määriä sisältävät maitoa, mutta kuitenkin sisältävät tai on valmistettu samalla linjastolla.