Maailmalle lähteneet

Muutama jo maailmalle lähtenyt askartelutuotos. 

Pakettiin käytin kirjan sivua, jossa muutes toisella puolen leimattu kuva. Lisäksi harsoa, narua ja pari suloista stanssikuviota. Tuo perhonen toimii pakettikorttina. 

Kerrottakoon sen verran kyseisien stanssien tarinaa, että sain joltakulta jo kauan aikaa sitten noita vastaavanlaisia kuvioita pari. Ihanstuin niihin kovasti ja aloin etsimään stansseja itselleni. En löytänyt mistään. 
Nyt sitten vastikää huhuilin niitä blogissanikin ja muualla ja eräs kiltti ihminen, minulle tuntematon, tuumasi, että onhan niitä ulkomailla. No joo... Mutta mullahan ei ole luottokorttia ja ne vaativat sellaista. 
Tämä ihanainen immeinen tuumasi että hän voi tilata ne minulle! WHAAAT?!
Mietin hetken, ja päätin kokeilla. 
Eilen stanssit saapuivat minulle!Ovat todella niin ihania kuin ajattelinkin ja itseasiassa ihanempia, sillä mukana tuli myös 4 kohokuviointitaskua! WOW!
Sain siis rahoilleni vastinetta. Onhan tässä lähes kuukausi mennyt, mutta ihmekkös tuo, kun matkaa on. Se oli odotettavissakin. Suomen päässä toimitus tapahtui välittömästi!
KIITOS!


Atc-kortteja ei kovin montaa ole enää Tammikuun tuplien jälkeen, joten olen niitäkin tehnyt nyt jonkin verran lisää. Heti ne kyllä menevätkin, joten kärsivällisyyttä ja kertokaa, jos haluatte jotain tiettyä tyyliä! 

Kyseinen Huvila-kortti on EMM-haasteeseen tehty ja jo vaihdettu.



Yllä olevaan pakettiin sujahti tällainen runokirja. Tietenkin omia runojani kaikki. 
On ilahduttamassa uutta omistajaansa. 


Kansi näyttää tältä. Täyttä elämää -Täysillä!

Kommentit

Tuula sanoi…
Tyylikäs paketti! Ja muuten, karvalankamatto toimii kissataloudessa ;) vessassa on musta, edullinen karvalankamatto ---> kerää kaiken. Olkkariin satsasin ja ostin mieluummin laadukkaan, kalliimman maton. Ei ime karvoja. Kaikenlaisia Speden pikkuesineitä yms. maton kätköistä löytyy...
Tuota "keräämistä" tarkoitinkin ja itselläni on astma ja se keräytyvä pöly ja karva olisi paha. Kissasta lähtee karvaa, kuten tiedätkin, niin tavan matoilla tykkään, kun saa helposti imuroitua vaikka joka päivä. Mutta karvamatto on tomutettava ja sitä en voi joka päivä tehdä selän takia. Meillähän ei ole hissiä, eli kannettava matot ulos, kerrostalossa. Partsilta ei saa tomuttaa. Ja kissahan tuli taloon murusen mukana, eli ei ole otettu astman aikana uutta perheenjäsentä. Saan lieviä oireita vaikka siivoankin tiuhaan.