muistikirjaa ja kortistoa

Muistikirjan erilaiset kauppalistat...
Ei, en laittanut toisten enkä omianikaan, mutta tein toisten ja omianikin. Siis mitä?!
Jospa kuva kertoo enemmän, kuin turhat höpinät.

" Kortiston" haasteeseen osallistun sivulla, jossa olen käyttänyt korua. Samalla pyydän sinua hetkeksi istahtamaan sohvalle viereeni. Antamaan hetken ajastasi, jotta voin kuiskata salaisuuteni. Ole ihan hiljaa ja kuuntele, äläkä kerro toisille.

Ilman sponsoreita, siis tavallisia ihmisiä, ystäviäni, bloggaajia... Tai vaikkapa arvontavoittoja, minulla ei olisi tätä harrastusta. Tai en voisi harrastaa. Ei olisi mahdollisuuksia hommata tarvikkeita. No, ihan pienimuotoisena, joskus, mutta ei lähimainkaan näin aktiivisesti. Kiitos kuuluu siis kaikille teille/heille, joilta saan toisinaan lahjoituksia. Olette ihania!

Kortisto kyseli tällä kertaa: Myytkö korttejasi? Jos, niin missä? Ja paljonko niistä pyydät?

Kyllä myyn. Myyn niitä esimerkiksi blogissani ja ihmisille, jotka käyvät kylässä. Korttien ja korujen myynnillä yritän saada hankittua lisätienestiä, sillä lääkitykseni kipuihin maksaa pienen omaisuuden. Itseasiassa kuukaudessa tuloistani noin 1/3 osaa menee lääkkeisiin. Vaikean kivun hallinta vaatii ne, eli ei ole vaihtoehtoa olla ostamatta. Siispä korttien (ja korujen) tulot ovat suuri apu saada pakollinen apu.
Hinta vaihtelee, riippuen kortin materiaaleista ja mallista. 1-osainen kortti on yleensä 2,50€+pkk, 2-osainen kortti 3,50€+pkk. Sitten on tagit, koru-kortit, jne. Niillä eri hinnat. Tagit kaikkein halvimpia. Voit käydä katsomassa tarjontaa "täällä". Ja tietenkin sitten alennusmyynnit vanhoille korteille alentaa hintaa entisestään.

Mielestäni kohtuuhinnat korteillani, sillä olen törmännyt vastaaviin tyyleihin hintaan jopa yli 7€ kipale! Eräs ystäväni kertoi myyvänsä samantyyppisiä kortteja euron kalliimmalla, kuin minä. Minulle kuitenkin tärkeää olisi saada kauppaa ja siksi edullisuus on ehdotonta. Mitä kalliimmat kortit, sen varmemmin ostajat ostavat massatuotantoa kaupasta. Eikös?


Tämä korusivu on tehty kierrätysmateriaaleista. Samoin kuin kauppalistasivukin. Käytin Kodin1-mainoslehteä, sillä siinä ON ihania sisustuskuvia, värejä ja kierrätykseen sopivaa materiaalia.

Näillä eväillä tällä kertaa.
Lisäilenpäs kaupalle uutuuksia. :)

Kommentit

Kotilaiska sanoi…
Sulla oli aika puhuttelevia ostoksia.
Ja kyllä mä voin vaihtaa Omanin ja Niilin, käyn kattomas huomen vaihtarit nyt täytyy mennä nukkuun
MB sanoi…
Kyllä sinulla on taaskin paljon kauniita koruja sekä upeita kortteja, joten voin suositella niitä myös muidenkin tilattavan ,sillä ovat vielä uniikkeja, sillä minulla on noista omakohtaisia kokemuksianikin.