3 koon juttu

3 Koon juttuni alkaa korteilla, joita tänä aamuna tein. Ihan ekana blurred vision watercolouring-tekniikalla tehty kortti.

tuossa alakulmassa oleva leimattu päivämäärähän on tämän vuoden äitienpäivä. Kortissa on hieman utuisen tuntuinen väritys reunoilta. Äidille kauniita perhoseia. :)



Auringonkukka on otettu silkkikukka-asetelmasta. Kierrätys on yksi minun tärkeimmistä jutuistani. Toinen kortti on myös äidille tehty. siinä tekniikkana on ressattu akryylimaali, joka näkyy taustapaperissa.


Äitienpäivä onkin ihan kohta, joten ajankohtaisia kortteja nämä kumpikin.


Tuo äidille-teksti on 3D-muodossa, vaikkei näy kuvasta.

Toinen K-asia on kakkulehdet.
Tänään mietinkin, että milloinkahan tekisin kakkuja näillä ohjeilla ja tarvikkeilla, mutta tosiaan äitienpäivä on tulossa. Samoin Murusen synttärit ja sitten kohta lapseni synttärit. Lapsi, joka on ihan just aikuinen... Huh huh.



Lehdessä numero 4 kerrotaan ruusujen valmistamisesta ja opitaan tekemään vaikkapa ihania kuppikakkuja tai täytettyjä pikkuleipiä. Numerossa 5 ovat lastenkekkereiden sulamattomat "jäätelöt" ehdoton hittituote sekä sydänkoristeet.


Paketin mukana tuli pursotin-paketti, sydänmuotti, 2 tähtimuottia, ruusun teko työkalu ja kohokuviointilevyjä. Näitä kaikkia tarvikkeita haluaisin jo pikkuhiljaa alkaa saada jemmaan säilytyssalkkuun, mutta vielä pitää malttaa hetki, ennenkuin saan sen lehtien mukana. Ja kakkulehtien kuvat itsessään ovat niin houkuttelevia, että jo niiden takia mieli lepää ja saa pahimman sokerihimon taltutettua. Joo, olen visuaalinen ihminen. :D

Kolmas Koo onkin kätköreissut. Niitä, mitä tuli tehtyä silloin, kun näyttö oli rikki ja nyt tällä viikollakin. 


sievä pieni mökki törrötti keskellä ei mitään. Haaveilimme tuosta, että olisipa se myynnissä ja olisipa meillä varaa se ostaa. Niin erilainen, niin suloinen ja järven rannalla vieläpä. Täältä lähettyviltä löysimme yhden kätköpurkinkin.


sitten kätköreissumme vei meidät laavulle, mikä muistutti alakoulun pihaluokalta. :D
Opettajan pöytä oli kannettu laavun sisälle ja ulkona törröttivät rivissä vanhat muoviset penkit. Muutama pitkospuu-penkki myös nuotion ympärillä. Rantakalailtoja tuolla on viettäneet, joten varmaankin siksi kyläläiset ovat noin paljon penkkejäkin tuonne haalineet.
Tuolla reissulla teloin säärenikin, mikä yhä vihoittelee.


Toisaalla virtasi vesi joka puolellamme. Ja kätkö oli vaan etsittävä, vaikka kuinka virta solisi ympärillä. Lumi alkoi jo sulaa, joten hieman sohjoinen oli tuo seutukunta. 


Ja vettä oli seuraavallakin kätköllä. Sillan alla liplatteli ihan oikea, kunnollinen virta. Onneksi ei tarvinnut uimaan lähteä.


Leskenlehdet kukkivat jo täällä meilläkin päin. Ekat ötökätkin ovat heränneet talviuniltaan. aijaa, siis syntyneet maailmaan. :D


Ja ehkäpä niitä kauneimpia patsaita, joita Suomessa on, näkyy tässä kuvassa. Toivottavasti sitä ei enää kukaan säre ja tiputa alas.


Kortit: Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n. Koukussa kortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.

Kommentit

Upeita kortteja olet tehnyt. Tosi keväiset värit noissa. Samoin upeita kuvia. Ihanaa kun kevät tulee. Ihmetyttää nuo tulvakuvat. Tosi paljon vettä. Mukavaa viikkoa.
SatuKoo sanoi…
Kauniita kortteja ja itsellänikin on juuri nuo leivontakeräily jutut. Ihan tarpeellisia, onkin tullut käytettyä jo useamman kerran :)