viikonlopun tapahtumia osa 1

Viikonloppuna oli vaikka ja mitä puuhanpuolikasta, mutta mitään mega hyper postausta en kuitenkaan aio tehdä. siispä laitan nyt kätköreissultamme kuvia ja siivoiluistanikin hieman.


Siivoilin askarteluohje-kansiotani ja yritin katsella, onko minulla siellä mitenkäkin monta erilaista korttipohja-mallia. Eipä ollut. No, eipä sille mitään mahda. Löysin kuitenkin kasapäin värityskuvia, joita olen itse piirrellyt joskus kauan kauan sitten töissä. Eihän noita raaski pois laittaa! Säilytän tuleville sukupolville, jos sellaisia tulee joskus. 


Osa värityskuvista kuitenkin joutaa pois ja niitähän sitä jakelenkin nyt tuolla anna hyvän kiertää-haasteessa. Osa on kopsattu, osa itse piirretty. Laidasta laitaan on tytöille ja pojille puuhaa tuossakin nipussa. Minulla ei niille ole käyttöä enää enkä halua turhaan säästellä kaikkea minulle turhaa roinaa. siksipä kaupan hyllyllekin menee jotain uutta... Kierrätyslaariin.


Kaikenlaisia askarteluohjeitakin otin pois isoon kirjekuoreen. En tule koskaan tekemään noilla kaikilla ohjeilla yhtään mitään! Pois, pois, pois! 

Perjantaina kävimme Murusen kanssa aamupäivällä seikkailemassa erään kaupungin keskustassa. Otimme kamuliinin mukaan, koska hänellä on iphone, jolla tätä retkeämme pystyimme tekemään. Niin, kaikkia kätköjä ei löydä gps:lläkään. Tarvitaan erilainen ohjelma, wherigo-ohjlma, jota meille ei saa. 


Tuo kätköreissu kierrätti meidät koko keskustan ympäri. Välillä poikkesimme laitakaupungillekin rantaan taikka metsän laitaan. Ihmeeksemme huomasimme, että katujen puhdistuksestakin oli ilmoitettu kansalaisille, mutta tietenkin se sattui juuri tuolle perjantaille. :) väistelimme siis myös vettä suihkuttelevia katupesureita. 

Kauniita rakennuksia, joista osa niinkin vanhoja, että seinissä näkyi edelleen sodan aikana tulleet pommitusjäljet. Sodan uhreja muistettiin muutenkin kaupunkikuvassa. 

Välillä ihmettelimme taidetta ilman päätä, vai miten se meni? Vai liekkö poikien kisa, kuka heittää korkeimmalle pyörien renkaat?


Remontti näyttää olevan keskustassa käynnissä. Kalteriverkkoja, työmaata, rakennusmiehiä ja -naisia, järkälekiviä... Kaupungintalo siintää takana ja tuo satumainen linna ala-oikealla on Kauppahalli uudessa ulkomuodossaan. 

Geoillessamme kätköjen perässä kaikista 3:sta suunnitelluista löytyi 1. Johtuen siitä, ettei se toinen erilainen ohjelma suostunut avautumaankaan sillä iphonellakaan. Ei siis tiedetty sitten, minne mennä. Ja sitten kolmas kätkö oli vähän sama homma, ettei saatu tarkkoja koordinaatteja, minne mennä. Eli eipä nuo hienotkaan laitteet aina toimi, niinkuin pitäisi. Vaan yksi ohjelma toimi ja se oli mahtavaa! Saatiin se yksi jo pois. Hyvä me!

Kävimme myös hampurilaisaterialla, mikä oli ihana extra. 
Sitten lapsukainen tulikin perjantai-iltana kotiin, joten sain viikonloppuna yhden illan koko perheen kanssa olla. Perjantai-iltana leivottiin täytekakkukin pojan kanssa yhdessä. 
sitten lauantaina lapsukainen lähti isänsä luo ja sunnuntaina palasi sairaalaan toipumaan. Voi jo paljon paremmin, joten levollisin mielin olen nyt.

Murusen ihana romanttinen ele oli myös tuossa loppuviikosta, kun hän töistä iltavuorosta tultuaan kysyi, haluaisinko lähteä katsomaan kuun osittaista pimennystä. Toki halusin! Ja niin sitä huristeltiin kuutamoajelulle. :)

Komia se kuu olikin! 
Sai lippalakin päähänsä.

Siinä sitä kaunista kuuta sitten ihasteltiin, minä ja Murunen, toistemme kainalossa. Ja sitten kotiin. 

 Vaan lauantai ja sunnuntai ovat asia uusi. ;)

Kommentit

SatuKoo sanoi…
Kuu oli todellakin kaunista katsottavaa viime viikolla. Itsekin kuvailin sitä ja kyllä täysikuu vaan on aina niin kaunis, lumoava :)