Arvontoja ja rautalangastako teille pitää vääntää?

Huomasitkos jo, että Inspishaasteessa askarrellaan hurmaavista materiaaleista paperiaskartelua. se voi olla kortti, atc, skräppäys, oma kiiltokuva-arkki tai vaikka decoupagetekniikalla toteutettu tuunaus. Paperiaskartelu voi olla vaikka ja mitä! Ja aihe on niin helppo, että jokainen pystyy sitä soveltamaan omannäköisekseen! Joko olet osallistunut tämän Macan sponsoroiman palkinnon tavoitteluun?


Inspishaasteeseen pääset blogini yläosasta klikkaamalla tai sitten suoriltaan "TÄSTÄ".

DT:nä siellä onkin "Phedra".


Myös minulla on täällä blogissani vuosipäivä-arvonta. Osallistuaksesi sinun tarvitsee vain kommentoida ja yksi arpa on sinun. Kolme arpaa saat kun kommentin lisäksi linkität postaukseesi arvontani ja kerrot siitä minulle. Neljännen arvan saavat vanhat ja uudet lukijat. Voit toki vain kommentoida ja olla lukija, jolloin se on sen kaksi arpaa. Ihan ne normaalit säännöt, mitä lähes kaikissa arvonnoissa tuppaa olemaan. :)

Arvontaani pääset klikkaamalla "TÄTÄ"

Älä säikähdä. Postaus on pitkä, mutta se on sitä muisteloa vuoden takaisista asioista. Hyvistä ja ikävistä asioista. Elämästä blogimaailmassa. Jänskättää ihan, millainen seuraava vuosi tulee olemaan. :)

Tiedättekös, että vuosipäivän kunniaksi haluan myös jakaa oman Inspis-kunniamaininnankin kahdelle bloggaajalle, jotka ovat ilahduttanut ja tukeneet, piristäneet ja kommentoineet, tehneet bloggaamisestani mielekkään jne jne.

Tämän tunnustuksen olen kerran antanut aiemmin, vuoden vaihteessa.  Nyt sen annan joillekuille, mutta keille?

Tämän bloginapin saa ottaa itselleen, julkaista blogissaan:

ja

Kiitos teille!
Seuraavan kerran, kun tunnustuksen jaan, se voit yhtä hyvin olla sinä. :)




Sarjassamme sama asia, eri muodossa:
Vielä haluan esitellä teille rautalangasta vääntäen klemmari-idean. Kuinka ne tylsät tavalliset klemmarit saa hieman hauskemmaksi ja ihan vaikka siinä, kun istut kokouksessa tai jossakin tylsässä paikassa tai jännität ja näpräät klemmaria käsissäsi samalla. Tee siitä tällainen väkkyrä.

Mitään muuta et tarvitse tehdä! 
Sinulla on sydän-klemmari! IHANA!
Rautalangastako se pitikin teille vääntää?! :D 
Heh heh. Ei saa ottaa vakavasti. Joohan?!



Kommentit

Nanna sanoi…
Mitäh?!???!?! Ihanaa,voi rakas ystävä,olen ihan häkeltynyt. Kiitos kunniasta!!!! <3
Pinsku sanoi…
Oi kiitos Rakas ystävä, mäkin yllätyin todella, täytyypä tänään laittaa tää blogiin<3 kiitos