sihijuomaa ja jouluaskartelua


Useinmiten uskomme median näyttämiin kuviin. Siihen, kuinka Madonna on yhä rypytön ja upea, George Clooney ei vanhene koskaan jne. Niin upeita vartaloita, niin täyteläisiäm intoja vanhoinakin vielä ja kasvot kuin parikymppisillä. 

Onko kaikki kuitenkaan sitä, miltä näyttää? 
Käy katsomassa julkkiskuvat, jotka muokattu photoshoppaamalla median lemmikeistä. Totuus niin Madonnasta, Gloneysta kuin vaikkapa Penelope Cruzista. 


Nyt kun olemme paljastaneet julkkisten salaisuudet, voin kertoa puuhastelleeni itse joulukorttien parissa, vaikka Juhannuskaan ei ole vielä käsillä. Näin on parempikin, sillä kyseessä tilaustyö ja mielummin tilaukset otankin ajoissa, kuin kiireellä ruuhka-aikana. Etenkin tällaiset isommat setit. 


Tätä päivää odotin innolla. Keskiviikkoa! Tänään sain vaihtaa lääkelaastarin ja todella toivon, että teho alkaisi vaikuttamaan nopeasti ja tällä kertaa saisi kivut laskemaan "normaaliin". Siis minulle normaaliin, eikä normaali normaaliin. Olen nyt toista viikkoa kärsinyt vaikeimmista kivuista ja voimat niin hupenevat, että aamulla pomppasin sängystä venkoilematta suihkuun ja laastarin hakuun. Mitä nopeammin sen sain, sen parempi. Nyt vaan odotetaan ja toivotaan parasta... Juhannuksen kunniaksi vaikka voisi hellittää jo. 

Postipoika kantoi niska vääränä postia minulle ja se ilahdutti kovasti. Korttisirkuksen DT-palkkio-lahjakortillani ostin tuon stanssisetin ja sainpa helmiäkin pari pussia "kaupan päälle". Kiitos!
Ja sitten Kotilaiskan muhku-sämpylän kokoinen Helposti-kuori hämmästytti lisää! Nimittäin kuori oli täynnä vintage-kuvia, nauhoja, timangeja, riipuksia, ym askartelutarvikkeita. Mitä? 100 erilaista? No ainakin! Tämä oli tätä roskis-kisan satoa. :) Kiitos!


Herättelin aamusella Murusen aamupalalle ja nyt pääsette katsomaan, mitä meillä syötiin aamupalalla. :) Normi-aamiainen. Kahvia iso kupillinen ja santsit päälle. :)
Sitruuna-sihijuomaa(hiilihapotettu hanavesi maustettuna sitruunalla), kinkku-juusto-leipää (tomskusiivu oli jämä):D
Ja sitten vielä jälkkäriksi banaani-pellavansiemen-smoothie.
Jaksaa!



Vettä juon paljon ja mielelläni välillä veden makua muuttelen. Ei sokeria tai suoloja, vaan ihan hanavettä sodastreamilla ja sekaan sitruunaa. Sitruuna-sihijuomaa. Nam nam. Vastaavasti voisin suositella astetta hedelmäisempää makua appelsiinin mehusta tai sitten mietoa vettä mansikoilla. Vaihtoehtojahan on. Lime sopii hyvin tai kurkkuviipaleet, karpalot hieman jäisinä tai vadelmat. Oikeastaan mitä haluat veteesi laittaa! Kokeile! Ole rohkea!


Kommentit