Tanssien pirtelön kera

Ajatellaan tanssimista. Mozartin saksalaista tanssia. Siinä pari liikkuu toisiinsa luottaen, ei toistaan puristaen tiukasti. He noudattavat samaa kuviota tarkasti, mutta iloisesti, vauhdikkaasti ja vapaasti. tässä tanssissa ei ole sijaa omistavalle otteelle, tiukalle käsikoukulle tai ahdistavalle puristukselle. Tässä tanssissa on tilaa vain ja ainoastaan ohimenevälle hipaisulle. Käsitysten, kasvotusten, selittäin... aina vaan hipaisten, ei ahdistavasti puristaen. Tanssissa molemmat tietävät olevansa pari. He luottavat siihen. He antautuvat tanssin vietäväksi. He luottavat toisiinsa ja pysyvät samassa rytmissä luovien omat kuvionsa ja siitä juuri he saavat voimaa! siitä sanattomasta, salaisesta yhteydestä, jota kukaan muu ei näe kuin tämä tanssiva pari itse.

Ota sinäkin tanssi parisuhteeseesi. Sanattomaksi yhteydeksi. Kuristamatta, puristamatta, luottaen ja hipaisten. Sanomattakin onneen.


Lakkaa säästelemästä parasta astiastoasi erikoisjuhliin.
Lakkaa säästämästä rakkauttasi kunnes se oikea vihdoin saapuu.
Jokainen päivä, jonka olet täällä, on juhlapäivä.
Jokainen minuutti, jokainen henkäys on lahja. 
Ala elää nyt!
-Mary Morrissey-


Näin teet ihanan kesäisen pirtelön:

PIRTELÖ



Murskaa tehosekoittimessa muutama jääkuutio, osittain huurteiset pakastemansikat (Näin saat pakkasesta pois viime kesän satoa :)Uusien aika tulossa ) vaniljajäätelöä paloina ja lorauta sekaan maitoa. soseuta hyvin keskenään. 




Murskaa suklaalevystä suklaapalasia rouheeksi.


Kaada pirtelö laseihin ja suklaamurska pinnalle. Pillit voisivat olla pirtelöpillejä, mutta toimii kyllä tavallisillakin, jos on löysempää pirtelöä. Maidon määrää säätelemällä saa sakeampaa tai löysempää.



Näillä eväillä tänään. 

Kommentit