ATC-tuunailua ja korukarkkipäivää


Sunnuntain sukkelat postaukset ja sitten ruuan laittoon. Ihan hirrrvee nälkä! Kurnuti kur kuuluu vaan mahasta. 

tuossa yläkuvassa on kaikkea ihanuuksia. Minähän päätin jo aikaisemmin, etten ihan jokaista sponssattua juttua esittele blogissani. En atc-vaihdoissa tulleita matskuja tai muutenkaan lahjoitettuja tarvikkeita, koska jotkut eivät edes halua, että niitä täällä esitellään kaikkien nähden. Mutta nyt kerralla vilauttelen kunnolla, kun kerta vilauttamaan alan. Eli tuossa kuvassa on kolmelta eri henkilöltä saatua matskua! Hurrrjan paljon ihania asioita! Pari yksityishenkilöä, joiden nimeä en sano. Heiltä sain korujen osia, vanhoja rämäkoruja, joita siis kerään tänne itselleni ilolla ja teen niistä uutukaisia ihania uusiokoruja tai kortteihin tai lahjapakkauksiin koristeiksi. Huutelinkin naamakirjassa, että älkää immeisen lapset heittäkö roskiin katkenneita ketjuja, riipuksia, helmiä tms. Minä ne huolin ja minulle ne ovat arvokkaita! Sittenpä alkoi postia tulla. :)
Samalla tuli kaikenlaista muutakin pientä ja kivaa. :)
Lisäksi sitten Korttisirkuksen verkkokauppa sponsoroi minun askarteluharrastustani niin kortti-kuin koruaskartelun sarallakin. Mainittakoon nyt siis sekin, että vaikka teen uusiokoruja, hyvin moni koru on tehty ihan kaupasta ostetuista, uusista materiaaleista. Ei todellakaan kaikki ole uusiokoruja, koska materiaalia ei vaan ole tarpeeksi käytettyinä osina! Mutta jos vaan mahdollista, että jostain saan esim. katkenneen kaulakorun, irrotan kaikki ehjät ja siistit osat, puhdistan ne huolella ja käytän esim. lukon jossakin, riipuksen tai vaikka ketjun. Esim. vasta tein nilkkakorun, johon käytin vain 9cm:n pätkän ketjua kokonaisuudessaan!
Mutta nyt tuo sponsoripaketti sisältää niin paljon helmiä, että tiedossa on ihania helmikoruja ihan uusista materiaaleista. :)


Tässä yksi valmistunut koru, joka on tilaustyönä tehty. Saan tehtyä tätä samaista vihreää lisääkin medaljonkeja, joten sana vain. ;)



Ja karamellikimaraa... Onks karkkipäivä joka päivä? 


Alkoi tehdä mieli karkkia. :)


atc-tuunausta käynnissä. Vanhat rupuset atc:t saavat uuden teeman tai kuvituksen. Tässä yksi niistä. 
Tämä kortti sai jo uuden kodin. :)


Kommentit