koristeita ja kakkuja


Olen nyt saanut kasaan 15 ihanaa kakku-opasta, eli yhden kansiollisen täyteen. Täytyy sanoa, että joka euron arvoinen setti on ollutkin! 
Näissä lehdissä on selkeät värikuvat ja ohjeet. Ihanan näköiset vaikealta vaikuttavat koristelut kakuissa, kuppikakuissa ja muissa leivoksissa onkin yllättävän helppoja tehdä näiden ohjeiden ja tarvikkeiden avulla. eka kakkukokeiluni meni mönkään ihan oman mokani takia, mutta toka kerralla otin opikseni ja se kakku oli upea! Sai kehuja ja kiitosta!


Minusta ihana on tuollainen pinkki työkalupakki! Onneksi minulla on se! Iih, se on niin minua! :D
Ja muistakin ihania pinkkejä juttuja.


Mainittakoon sekin, että silikonivuoat ja muffinivuoat ovat korkealaatuisia! Tai siis kaikki tuotteet ovat, mutta eilen leipoessani muffineja huomasin vertailla kaupasta ostettuja vuokia noihin pinkkeihin vuokiin. Ihan eri paksuus ja laatu! 


Kukat ovat askartelussakin yksi ihanne-kuvioni, joten miksi ei kakkujen koristelussakin. Näillä muoteilla se onnistuukin helposti! Kukkamassalle sopivia.


Pikkusalkuissa ovat tallessa niin muotoilupuikot kuin pursotuspussin tyllatkin. Toistaiseksi minulla on vasta 2 puikkoa ja muutama tylla. Toivottavasti saan salkut täyteen.


Kirjainmuoteilla olen kirjoitellutkin jo onnitteluja ja muita juttuja kakkuihin. Näillähän voi joko uurtaa tekstin tai sitten kukkamassasta leikata kakun päälle kirjaimia. Myös voi tehdä ääriviivat ja sitten "maalaan" päälle elintarvikeväreillä. Mielikuvitus taas kerran rajana.


Mähän en ole koskaan ollut mikään ruuanlaittaja tai leipuri. Siksi tämä kakkuilu on ihan käsittämättömällä tavalla vienyt minut mukanaan! No, johtuu siitä, että tällaiset täydelliset ihanat tarvikkeet inspiroivat tekemään ja kokeilemaan ja onnistumaankin! Mikä sen ihanempaa, kuin tehdä oma Camee-koru leivoksen päälle tai nappi-kakku. :) 


Minun pinkissä työkalupakissani on niin sabluunoita, muotteja, pursotinta kuin lastaakin. Tuo uusin muotti, oranssi pitsiboordi sai kyllä meidät nauramaan! Ensi jouluna meillä syödään rintsikka-pipareita! :D 

Kommentit