Kiitos Jaanuska ja Minna!

Jaanuska haastoi vastaamaan kysymyksiinsä minut. Lupauduin, mutta en haasta ketään nyt eteenpäin. Olen tämän vastaavan jo niinmonesti täyttänyt ja haasteita lähettänyt. Tokihan saat samoihin kysymyksiin vastata itsekin, jos haluat! 
 Kiitos "JAANUSKA"

1. Mikä on sinun suurin/rakkain lapsuuden muistosi?
-Voi apua! Heti alkoi pahalla, vaikealla kysymyksellä! Muistan paljon asioita hyvinkin varhaisesta lapsuudestani, mutta että suuria ja rakkaita muistoja... ? 
Ehkäpä se, kun isovanhempieni kanssa sain opetella uusia asioita. Kalastamista, leipomista, maanviljelyä,...

2. Onko sinulla lapsia/lasten lapsia tai haluaisitko niitä joskus?
-Minulla on aikuinen lapsi. Ja muutama enkelilapsi. Halusin suuren perheen, mutta olen äärettömän onnellinen tästä yhdestäkin! Lapsenlapsia.. Hmm.. tokihan ovat tervetulleita, mutta se päätös on lapseni ja hänen tulevaisuuden kumppaninsa. Omia lapsia en enää haluaisi nyt lisää, sillä ei minusta olisi siihen urakkaan enää. 

3. Mikä on sinun lempi vuoden aikasi ja miksi? 
-Minusta neljä vuodenaikaa on ihan paras vaihtoehto. Rakastan keväällä luonnon heräämistä ja auringon ensisäteitä. Kesällä on ihanaa lämpö ja valoisuus, luonto ja kukoistus. Syksyllä ruska ja muuttolintujen parvet, talvella valkoinen kimalteleva hanki ja kuurankukkaset. 
Jos nyt yksi pitää sanoa, kevät vai kesä? kesä!

4. Milloin olet viimeksi tuntenut olleesi todella lapsellinen (hyvässä tai huonossa mielessä) ja minkälainen tilanne se oli?
-Tänä aamuna, kun Murusen kanssa heräilimme ja sisäinen lapsekkuuteni pyrki taas kerran ulos kropastani. Olen hyvällä tavalla lapsellinen, hupsuttelija, hupakko. Mutta niin on Murunenkin, joten samoilla dubloilla leikitään! :D

5. Jos sinun pitäisi valita kotoasi vain yksi kaikista rakkain esine, niin mikä se olisi ja miksi?
-hammasharja. Olis karseeta herätä aamulla ja huomata, ettei voi pestä unen makua pois suusta! Ok, ei se ollut se vastaukseni,koska voisihan sitä hangata vaikka koivun lehdellä,  vaan kännykkä. Sillä saan soitettua lapsellenikin... Hmm.. Ei sittenkään sekään, koska mielummin tapaan hänet, kuin soitan. Entä kotiavaimet, joilla pääsen aina kotiin... Tai sänky, jossa levätä kun väsyttää... Kihlasormus, mikä kuvastaa rakkauttamme Murusen kanssa toisiamme kohtaan... toisaalta rakkaus ei katoa, vaikka sormusta ei olisikaan, joten... Dosetti! siis jos en saa päivittäisiä kipulääkkeitäni, en osaa edes ajatella, mitä tapahtuisi. Se kivun määrä olisi jotain sitä luokkaa, etten kestäisi. En sitten millään sisulla enkä voimalla. 

6. Oletko eläinrakas tai onko itselläsi joitakin eläimiä?
-Olen eläinrakas, ja meidän kissamme menehtyi pari viikkoa sitten. Nyt ei ole sitten lemmikkejä. Tällä hetkellä...
Mutta kyllä me tykätään mirriä rapsutella ja silitellä, joten ehkäpä jossain vaiheessa sitten kissa taas tulee.

7. Onko tämän hetkinen työsi juuri sitä, mitä olet aina halunnutkin tehdä vai olisiko se jotakin ihan muuta?
-Opiskelin ja erikoistuin unelmieni ammattiin. Työ oli sitä, mitä olisin halunnut tehdä koko ikäni, mutta niin, että välillä pientä taukoa muissa tehtävissä. En haluaisi rutinoitua työhön ja nähdä vain sen, mitä "20 vuotta sitten koulussa sanottiin niin nyt ja aina näin tehdään". Työni oli vaihtelevaa, haastavaa, hauskaa, luovaa, mielenkiintoista, antoisaa, palkitsevaa... En kuitenkaan ole työelämässä ja arvio on, etten koskaan enää. 

8. Tekeekö raha sinut onnelliseksi tai kuinka tärkeää se sinulle on?
-Raha ei tee onnelliseksi eikä minulla sitä ole edes tarpeeksi asti, mutta jos sitä olisi riittävästi, helpottaisihan se ja poistaisi muutamia huolia. Joten kyllä se onneenkin olisi osana, vaikkei suorastaan onnea voikkaan ostaa.

9. Oletko "kaupunkilainen" vai "maalainen"?
-Kaupunkilainen maalais-sielu. Viihdyn esikaupungilla, en suorassa hälinässä. Kaipaan palveluita lähelleni. Haluan kuitenkin rentoutua ja nauttia maalaismaisemista, rauhasta, luonnosta. Metsä, järvi, joen varsi... Kunhan ei tarvitse koko aikaa haistella pakokaasuja ja kuunnella autojen melua. 

10. Ja sitten.. ettei ihan eksyttäisi liian kauas aiheesta... niin kerro oma paras askartelutavaroiden säilytys vinkkisi. :D Se voi olla mille vain.. leimoille, stansseille, papereille, pienille tilpehööreille, työvälineille tms. Kunhan olet sen vain itse kehittänyt. :)
-Kyllähän varmaan muutkin ovat samoja tapoja keksineet, joten en voi itselleni kunniaa ottaa, mutta leimasimet, ne ohuet lärpyttimet, ovat kansiossa korttitaskuissa tai sitten tyhjissä cd-koteloissa. Stanssit ovat magneetilla kiinni teräslevyssä seinällä ja isommat korivaunussa. Kukkaset kerros-pikkuleipävadilla, lankarullat lasipurkissa, napit lajiteltu pilttipurkkeihin... 

Tähän loppuun vielä haluan kiittää MINNAA ihanasta TUPARILAHJASTA! KIITOS MINNA! Se on ihana kokonaisuudessaan ja yllätyin täysin! 

(Kortti on Minnan tekemä)

Kommentit

Jaanuska sanoi…
Kiitos! Oli ihanaa lukea myös sinun vastauksiasi. Ja tiedätkö, huomasin parin vastauksesi kohdalla, että olisin varmaankin vastannut itse hyvinkin samalla tavalla.. näin sitä löytyy yhteistä, kun oppii edes pikkusenkin toista tuntemaan... :)
Kiki sanoi…
Samoilla dubloilla leikitään; mikä mahtava ilmaisu :D Aikuisten oikeasti siinä on kyllä tärkeät parisuhteen ainekset. Jos ei mahdu samaan tilaan eikä huumori kohtaa niin sitten melkein on vaikeuksia tiedossa.