Lumme kirjopyykki sensitive



Sain ilon ja kunnian tutustua Lumme-tuotesarjan kirjopyykki sensitiveen. 
Näytepakkaus sisälsi yhteen koneelliseen tarvittavan määrän kirjopyykille tarkoitettua hellävaraista pesuainetta. 

Pesin pyykit Lumme kirjopyykki sensitivellä ja lopputulos oli puhdas ja hajusteeton! Siis todellakaan ei mitään hajuja, parfyymejä tms ollut tarttunut pesuaineesta pyykkeihin! (Käytin huuhteluaineenakin hajusteetonta). Pesuaine itsessäänkään ei tuoksunut millekkään. Väriltäänkin on väritöntä. 
Voin siis suositella kokeiltavaksi herkkäihoisille tai herkkänenäisille. Tottakai ihan kuka tahansa muukin voi tätä käyttää!

Testipakkaus oli pussi, jonka pystyi hävittämään muiden roskien joukossa helposti. Ei mitään isoja paketteja ja turhia kuppoja ja kippoja. Myyntipakkaukset ovat toki isompia, mutta yhä samaa helppoa pakkausta mukailevia. Vaikka kyseessä onkin pussimainen pakkaus, pysyy se silti pystyssä! Pesuaine on nestemäistä ja pakkauksesta se on helppo annostella. Tällainen pakkaus tuo ympäristöllemme 74% vähemmän jätettä, kuin tavalliset nestemäisten pesuaineiden muovipullot. 

Lumme-pyykkiaineita on saatavana:


Lumme Kirjopyykki tiivistetty pyykinpesuneste 800 ml. Kirjopyykille suunniteltu, helposti huuhtoutuva pesuneste. Tehokas, mutta hellävarainen pyykin väreille. 

Lumme Kirjopyykki Sensitive tiivistetty pyykinpesuneste 800 ml. Täysin hajusteeton pyykinpesuneste, mikä sopii etenkin allergisille ja astmaatikoille.  Tehokas. Kehitetty yhdessä allergia- ja astmaliiton kanssa!

Lumme Valkopyykki tiivistetty pyykinpesuneste 800 ml ilman valkaisuainetta. Paras pesuaine valkoisille pyykeille. Säilyttää valkoiset valkoisina!

Lumme Kirjopyykki Sensitive tiivistetty pyykinpesupulveri 1,120 kg. Jauhemainen pesuainetiiviste. Sopii kaikille pyykeille.

Lumme-pesuaineet ovat tehokkaita, hellävaraisia, fosfaatittomia ja zeoliitittomia. Ne on kehitetty yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa. Pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä ja helppoja käyttää. Lumme-tuotteilla on ympäristömerkki. Yksi pakkaus riittää normaalisti 20 koneelliseen! Lumme-tuotteita myy ja markkinoi Cederroth Oy.





Kommentit