Migreenissä

Kyllähän minulla joka viikko migreeni on ja useankin päivän aina kerrallaan, mutta tänään se on ollut vaikeampana, kuin normaalisti. Pahoinvoivana olen siis yhä ja odotan vaan sitä hetkeä, että olotila korjaantuisi. 

Valitettavasti tällainen olotila ei imartele minua eikä ajatustyöskentelyä ja silti yritän suoriutua päivän puuhista kunniallisesti läpi. 
Uusi haaste Inspiksessä laitettu ja vanha arvottu. Ei ilman mokailuja niistäkään säästytty ja itku tuli. Ihan siitä pettymyksestä ja mielipahasta, että ei onnistu tänään edes niin yksinkertaiset asiat, kuin blogiin tekstien laitto ja oikein kirjoitukset. Saatikka että arvonta olisi oikein ja haaste ja DT-työt ajoissa ja mitä vielä... Ruuan laitto on yhtä tuskaa! 


No, selvääkin että siis kökkö päivä. 

Jotain kivaa haluan tänäänkin julkaista kuitenkin, joten kaivoin kätköistäni viime viikon postin tuomia. :)

Upea lahjoitus yksityishenkilöltä. 
Saan jatkaa harrastustani ja tehdä asioita, joilla saan ajatukset pois niin tällaisesta migreeni-kivusta ja pahoinvoinnista, kuin pysyvästä sairaudestanikin.
KIITOS!


Synttärilahjakin tuli vielä . 
Kierrätys on myös tämän ystäväni intohimoa. 
Kaunis kortti, pannunalunen ja tulitikkuaski. :)
Kiitos!


Nyt lähden lepäämään ja toivon, että huominen olisi helpompi. 

Viltsu

Kommentit

Voi harmi toi migreeni. Itselleni se iski myös tänään, Heräsin aamulla aikaisin, käännyin ja silloin selkäni vihotteli ja ns. repäisi kivun tuonne päähän asti. Panks.... ja migreeni päälle. Ei auttanut kuin ottaa heti lääkettä, ja hetken kuluttua venyttelin itseäni, kas se helpotti.Pääsin jopa vesijumppaan.
Ei ihme ettet ole saanut tehtyä mitään, ymmärrän, ton taudin kanssa ei kertakaikkiaan pysty mihinkään. Toivottavasti helpottaa iltaa kohden, ja huomenna olis parempi päivä. Jaksamista !!
Marsa sanoi…
Toivotan helpotusta migreeniin,tiedän mitä se on,Olen potenut sitä koko ikäni,näin vamhempana on lievittynyt.Onneksi.Jaksamista Sinulle