Atc ja herkkuja ruokahaluttomalle


Viimeinenkin atc lähti maailmalle kansiostani. Tein myös uuden atc:n, mikä löysi kodin sekin jo ennen julkaisua täällä. "Vilma" on tänään tehty atc-kortti. Vaihtoja siis teen kaiken aikaa, vaikkei kortteja valmiina olekkaan. Kysy rohkeasti teemavaihtoa!


Tähän käytin uutta stanssianikin. Sain nimittäin nimppari-lahjaksi kulmastansseja. Aivan mahtavaa, sillä entuudestaan en sellaisia omistanutkaan. Nyt omistan 4 erilaista!


Minulla on ollut kamalan kova ikävä meidän pikkuista vauvelia, mikä menehtyi syksyllä. Mielessä on ja unissa. Viime yönä taas näin unta, että pikkumies tuli luokseni ja leikki kanssani terveenä, iloisena ja omana vilkkaana itsenään. Tiesin unessakin, että on kuollut eikä kukaan muu sitä näe. Vissiin pikkunen kävi taas muistuttamassa, että "lopeta se ikävöinti, kun kaikki on hyvin". 


Eilen kävimme suolla keräämässä karpaloita. Minulla oli se oma minimaallinen "ämpärini", jonka päätin kerätä täyteen. Saimme tunnissa kerättyä n. 1,5kiloa karpaloita. Nam nam. Meillä vain minä syön puolukkaa ja karpaloa, joten tuo määrä riittää oikein hyvin. Lupasimme aikaisemmin anopillekin hieman, joten annamme tuosta osan hänellekin. 


Osa oli pienempää, osa jopa sormen pään kokoista möllykkää! Ja niin makeaa! 
Ihan "ilmaiseksi" ei tuota reissua tehty,sillä nyt olen aivan katkipoikki. Illalla nukkumaan mennessä vielä reisi päätti krampata ja siinä sitä sitten itkua väänsin sängyn laidalla. Murusen oli pakko tulla apuun vääntämään jalkaani suoraksi, kun en päässyt minnekkään koukkujalallani. Voin kertoa, että koko paketti on nyt yhtä aladobia! 


On meillä muutenkin herkuteltu. Söimme tortilloja. Ne ovat niin äärettömän maukkaita ja edullisia! Eurolla saa 8 tortillapohjaa. Siihen vaan salsaa, jauhelihaa ja salaattitarvikkeet ja raejuusto. Meillä olikin valmiina jo mausteseokset ja salsa, joten muutama euro vain ja kahden päivän ruuat kahdelle olivat valmiit. Alle 10 eurolla 2 päivää 2 ihmistä! 


Muutenkin minun ruokahaluni on jotenkin hukassa. Saan alas kasvisruokaa ja jauhelihaa, mutta joku ihme totaali-tympi on nyt iskenyt ruokahaluuni. :S Tämä salaattivati kyllä tyhjeni! :)


Isänpäivä hiipuu iltaan. On jo niin pimeää, etten saanut otettua kuvaa pihalta. Otan huomenna. Eilen en voinut, kun emme olleet kotona. Miksi kuva? No, se selvinnee huomenna. ;)

Viltsu

Kommentit

Ihana atc-kortti.

Voitko kuvitella, en ole koskaan löytänyt yhtään karpaloa. Minä tiedän että ne kasvavat suolla. En silti ole löytänyt yhtään.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.
Tuula sanoi…
Ah, alkoi suu vettyä kun ajattelin karpalojuustokakkua... Olisi melko herkkua!