Kori askartelutarvikkeille

Valmistaudu ensi vuoteen! Inspirationissa alkaa huikea haaste heti tammikuussa! Haasteesta en vielä paljon paljasta, mutta luvassa on niin värien loistoa, askartelua kuin mielikuvitustakin! Osallistuminen on toki vapaaehtoista, mutta se kannattaa! Osallistujille luvassa niin onnistumisen iloa, inspiroivaa ajanvietettä kuin myös arvontaa! Tästä siis lisää tammikuun aikana!

Mutta sitä ennen Joulukuu ja vuosi 2013 loppuun menossa. Mitä kaikkea tämä vuosi onkaan tuonut tullessaan! Huikeasti kaikkea innostavaa, ihanaa!

Inspis-haastesivulla on menossa vuoden viimeinen haaste, mutta se jatkuu samalla tammikuun loppuun saakka, joten osallistua kerkeät ihan hyvin vaikka joulukiireittesikin jälkeen. Tällä kertaa siellä arvotaan kaksi palkintoa! Saatko sinä toisen?!

Aivan ihana jouluylläri saapui pari päivää sitten! Olin voittanut arvonnassa minttusuklaa-levyn! Tokihan sen jemmaan jouluksi ja nautiskelemme koko perheeni voimin sen antimista! Voiko parempaan aikaan tullakkaan tällainen voitto?!


Meillähän meni astianpesukone rikki ja uutta odotellaan tammikuulle. Sitten ne joulun jälkeiset alennukset alkavat. Otin kuitenkin vanhasta koneesta jemmaan aterinkorin, jotta siitä saisin itselleni kynätelineen!



Ajatuksenani on jotenkin vielä tuunata tämä, mutta sitä ennen olkoot tältään käytössä. 


Näppärä idea, jossa kaikki tarvittava kätevästi mukana. Voi laittaa painavemmatkin tarvikkeet, kuten sakset, teräsviivotin jne, eikä keikkaa nurin. Tilava ja kunhan tuunaan, myös kaunis pöydällä. Tuosta sen mukaan saa kun vaan ottaa kahvasta kii ja lähtee kävelemään. :) 


Minun paras joululahjani tulee kohta, Lapsukainen. <3 Luulin, että tulee vasta joulun jälkeen. Olen niiiiin onnellinen!

Kommentit