Asiaa anaalista

Luin eilisaamuna erään bloggaajan postausta ja ajattelin, että siinäpä ajatukset hyvin samankaltaisia kuin minullakin. Hyvin paljon samoja ajatuksia, samoja tuntemuksia, turhautumista samanlaisista asioista, iloja ja asennetta.

Joskus törmää teksteihin, joista voisi luulla itse kirjoittaneensa, ellei tietäisi, ettei ole niin tehnyt. Se on aivan huikea tunne. Ajattelen, etten ihan hoopo ja ainoa maailmassa olekkaan, joka pohtii asioita näkökulmastani. Jeee!


Kaadan kuppiin suklaakahvia ja nautiskelen siitä pieniä siemauksia. Katselen sivusilmällä kuppia ja ajattelen, että onnea on pienet asiat, kuten kahvi oikeanlaisessa kupissa. Se, että näkee, mitä juo tai se, kun saa yllättää ystävän jollakin pienellä lahjalla.

Nyt haluankin teidän apuanne. Olen tehnyt kaksi atc-korttia ja toinen niistä lähtee yllärilahjaksi yhdelle henkilölle, toisen laitan vapaasti vaihdettavaksi.
Mutta kumpi on kumpi?

Päivä aikaa antaa ääniä lahjakortille ja vaihtokortille. Nyt ei sitten vielä vaihdeta toista, vaan päätetään, kumpi lähtee ja kumpi jää.


Onko Sininen enkeli sopivampi vaihtoon vai lahjaksi?


Vaiko Asian angel?

Asiaa anaalista-otsikko kertoo siitä, ettei tänään mitään ihmeellistä asiaa ole.
 Toivottelen hyvät päivän jatkot ja näkymiin!

Kommentit

Susanna sanoi…
Riippuu vähän lahjan saajasta, että onko hempeästä tykkäävä vai vähän tujummasta kamasta. Molemmat ovat hienoja, mutta erityisesti tuo aasialainen enkeli on tosi upee! ;))
Funchis sanoi…
No pitääpä kommentoide pyydettäessä: jos ystäväsi on kortti/kuvaharrastaja tai muuten vain kovin taiteellinen, lähetä aasialaiskortti, mutta muuten yleisesti lähettäisin enkelikortin, se on jotenkin yleispätevämpi ja käy varmaan kelle vain. Aasialaiseen on uppouduttava. Aurinkoisia lumikimalteita päivääsi !
RaijaAnnikki sanoi…
KIITOS...tosi tosi ihanasta ylläri postista. Olet ihana ja mahtava.
Se pieni kirjanen kortteineen on mieluinen ja aarre.
Laitan huomenissa kuvaa blogiini nyt en juuri jaksa . Olen melkein koko päivän askarrellut ja välillä muutakin puuhaillut.
Rauhallista iltaa sinulle myös.
Kotilaiska sanoi…
Minä ainakin haluisin saada lahjaksi tuon sinisen enkelin, mutta sehän on vain mun mieltymykseni