kahvia ja kauniita lahjoja


Ystävänpäivä oli ja meni, mutta yhä tupsahtelee luukusta ihania ystävänpäivän yllätyksiä. Moni muukin taitaa ajatella samoin, kuin minä, että jokainen päivä on ystävänpäivä. Jokainen päivä voi ylläröidä. :)
Ystäväni lähetti hurmaavan hajuveden sekä tarvikkeet korvakoruja varten. Tein tarvikkeista tällaiset korvikset. 


Saimme myös maistella Löfbergsin Kharisma-kahvia. Tätä on ilo ollut maistellakin jo muutaman kerran, sillä ystäväni on myös tuonut meille tätä samaista maistiaista, mitä sain Löfbergsiltäkin. 


Jos ajattelet, ettei kahveissa ole eroja, erehdyt. Jos ajattelet, ettei perus kahveissa ole eroja, erehdyt yhä edelleen! 

Meillä juodaan normaalisti joko Presidenttiä, Juhla mokkaa tai Kulta Katriinaa. Riippuen siitä, mikä on halvinta sillä hetkellä. Onhan kuitenkin Pressa-tarjouksiakin välillä. Lisäksi nautiskelemme Dolce Gustolla tehdyistä erikoiskahvijuomista, kuten Mocha, Cappucino, Cafe Macchiato, Espresso....
Käytän siis erinomaisia kahvilaatuja yleensä, joten mielenkiinnolla maistelin Kharismaa, jotta saisin selville, voiko tällaista kahvia juoda vai meneekö se sinne ES-linjalle. 

Ihana kahvin tuoksu täyttää kotimme. Tuoksu on pehmeä ja aromikas. Kahvi näyttää sille mitä se onkin. 
Kaadan kahvin kuppiin ja otan maitoa sekaan hyla-kevytmaitopurkista. Murunen juo pelkkää mustaa kahvia. Oikeastaan hyvä niin, jotta saamme kahdenlaista vertailua. Maidolla ja ilman. 

Maku Kharismassa on hyvin pehmeä, aromikas ja sopivan paahteinen. Ei missään nimessä palanutta tai liian halppis-laatua. todella pehmeä ja täydellisyyttä hipova. Ehdottomasti nautinnollinen kahvikokemus! tätä kahvia voi juoda aamuin illoin ja tarjota vieraillekin vaikka juhlissa. 
Kokeilimme myös sekoittaa tätä Juhla mokan sekaan ja toimii edelleen! Mixauksenakin ihanan laadukas yhdistelmä ja makunautinto! 

Suosittelen!  

Kommentit