Kerran elämässä munaa ja pekonia???

Toisinaan tuo kirja, Kerran elämässä, tuo voiton riemuisia tunteita siitä, että kyllä! Olen kerran elämässä tehnyt noin! Olen elänyt elämää ja nauttinut siitä! toisinaan niitä kertoja on useita. Tämänpäivän Kerran elämässä-asia on kuitenkin niitä harvoja, joita en ole kokenut kirjaimellisesti ja mietin, että vaikka periaatteessa olisi mahdollista, haluanko sitä?
Olen romanttinen ihminen ja toisinaan taas hyvinkin kaikkea muuta, kuin romantiikan nälkäinen. Riippuen filiksistä ja päivästä, ajatuksista ja milloin mistäkin. En siis välttämättä ymmärrä munien ja pekonin päälle tässä asiassa...

Kerran elämässä tulisi syödä rakastelun jälkeen sängyssä munia ja pekonia. Ei ole mitään parempaa!


Oli pakko tarkistaa, onko kirjan kirjoittaja mies. Rosalie kuulostaa naiselta. Mielestäni rakastelun jälkeen parempaa on vaikkapa tuoremehu, hedelmälohkot, mansikat ja kermavaahto, suklaajäätelö ja kastike siihen, mudcake vaniljajäätelöllä, omenapiirakka.... siis kaikkea muuta, kuin munia ja pekonia! 
Suolapalastakin jotain ihan muuta! Vaikkapa toast tai ... No ei munia ja pekonia! 


Olen sanonut tekeväni atc:n jokaisesta kirjan aiheesta. Munia ja pekonia?! voi jestas! Voisiko lähteä sen rakastelun pohjalta liikkeelle? No en välttämättä halua atc:hen mitään karjalanpiirakan kuvaakaan tai munakoisoa. 

Lehdessä oli teksti: Miljoonittain uusia soluja joka päivä. 
Sopisiko se atc-korttiin? Jotenkin tuntui siltä, että sitä korttia ei kukaan huolisi...


Seksitön liitto? Pötköllä pehmeäksi. 
Lause sai nauramaan ja olin jo niin lähellä laittaa tämän atc-kortiksi. sitten mietin asiaa uudestaan ja tämäkin taitaisi jäädä minulle pyörimään. ATC:n tarkoitushan olisi matkata toisia ilahduttamaan, eikä jököttää omassa kansiossani. Sitä paitsi juuri tällainen pötkö-teema ei ihan mun juttuni olisi... ;)



Voisinko hieman livetä aiheesta ja laittaa tekstin: 
Naapurit eivät olleet tajunneet, että poikani oli tyttö.
Hmm... riski kotiin jäämiseen yhä liian suuri. Toisaalta mikä ettei itsellekin... Jaa-a... Vaikea aihe.. etsiäkkö munat ja pekonit sittenkin vai mitä teen?



Tein tyystin poikkeuksen ja koska näitä aiheeseen liittyviä mielleyhtymiä jo oli ollut kuviksi asti, otin taiteilijan vapauden tehdä lopulliseen muotoon kortin tyystin muista jutuista. 

Seisoo, istuu, makaa. 
Mietin vanhoja vääryyksiä. 
Tunnista, hyväksy ja päästä irti. 

Kertokoon tämä kortti mitä tahtoo saajalleen. Olkoon se jokin menneisyyden tuskainen ero tai anteeksi annon paikka. Olkoon vaikka kiusattuna olo tai jokin muu mieltä kalvava vaiva. 
voihan olla, että seksin ja seksuaalisuudenkin kanssa on ollut vääryyttä ja on aika kohdata muistot ja antaa anteeksi tai antaa asian olla. Käsitellä se pois ja jatkaa elämää. 

Munista ja pekonista tuli lopulta siis melko syvällinen kortti. 
Kortti on jo varattu.

Helluntaita teille! 
Hellustelen heilani kanssa naan-leivän kera. 

Kommentit

Riitta Sinikka sanoi…
♥ Mukavaa Helluntain jatkoa sinne!