Kukkaniityltä atc-vaihtoon


Kesä on kukkasten aikaa. Rakastan värikkäitä kukkia. Rakastan kukkien silkkistä terälehtien pintaa. Rakastan kukkien huumaavaa tuoksua. Niiden värikylläisyyttä ja herkkyyttä. Sitä viattomuutta, mikä niissä kohoaa varresta ylöspäin ja silti syntisen salaisia yksityiskohtia kätkeytyy niiden suojaan. Piilotettuja piikkejä varressa. Suloisia nuppuja. Ihan kaikkea kukissa. 


Kukkien lisäksi kauneutta on Tiina J.N lähettämät atc;t, joita on monta! 
Tässä ensin yllärinä saamani extrakortit. 


Lisäksi itseni valitsemat herkät ja yhtä salamyhkäiset kortit, kuin kukkaniityn kukat. 


Kortit, joita tahtoo koskettaa, joita tahtoo katsoa uudestaan. 


Kortit, joissa on sanomaa, rohkeutta ja samalla silkkaa pehmeää harmoniaa. Iloa. 
Ilo on asia, jota pyrimme nyt enemmän ja enemmän taas kauhomaan meille. Tahdomme surra surumme loppuun ja silti löytää iloa. Elämän on jatkuttava! 
Yhä suru ja ikävä vaivaa mieltäni ja uneni ovat hakoteillä. Kohtalon antama taakka oli raskas välillä, mutta nyt se on parempaan menossa kaiken aikaa. 
Nämä tiina J.n kortitkin osoittavat sitä toiveikkuutta ilosta. 

Kiitos TIINA J. 


Samoin iloa ja hauskuutta sekä inspiksiä tuli Paulan kuoren sisältä. Ihastuin tuohon tagiin täpöllä


Puhumattakaan näistä iloisen punaisista ja nauravaisista atc-korteista! Kuinka joku osaakin Saada kuville elävän olemuksen! Ensin katsoin, että itse piirrettyjä, mutta sitten luin, että digileimoilla tehtyjä. Näissä on sitä jotain! Lapsekkuutta ja hyvyyttä. Sellaista energiaa ja naurua, mitä aikuisilta saa kaivamalla kaivaa välillä. 

KIITOS PAULA!

Kommentit