Jännittäviä aikoja, humalatilaa ja helpotusta

Bienvenido a mi blog
Добро пожаловать в мой блог
welcome to my blog
tervetuloa blogiini. 

On suuri ilo ja kunnia huomata, että blogiani lukevat myös ulkomaalaiset henkilöt. KIITOS! 
Inspiration on mahdollista kääntää myös sinun äidinkielellesi. :)

Toivottavasti pysähdyksesi blogissani on miellyttävä kokemus. 
Älä kopioi tekstejäni tai kuviani. 
Ideoita voit käyttää ja inspiroitua töistäni.

netistä poimittuja 

Minulla on kausia, jolloin runoilen paljon. 
Toisinaan taas teen koruja enemmän kuin mitään muuta. Sitten tulee askarteluvaihe. Kaikki muu saa jäädä. Minä vain teen kortteja ja atc-kortteja. :) 
Onko sinulla samanlaisia kausia?


Nyt meillä on pienen pieni projekti meneillään ja minua jännittää niin kovasti! 
JOS se onnistuu ja kaikki menee hyvin, voin piakkoin kertoa teille ilouutisia.
Nyt kuitenkin hieman ajankohtaisia kuulumisia ennen sitä. 

Minullehan tehtiin virallinen astmadiagnoosi ja nyt viikon olen käyttänyt säännöllisesti avaavaa lääkettä. Happiarvoni olivat heikot, ja siksi pitää käyttää nyt pysyvästi piippua. Ihan hyvä olo. Helpompi hengittää, vaikkei mikään kamalan vaikea ollut ennenkään.

Uusi lisälääkitys myös viikon ollut selän kipuihin ja se on auttanut paljon. Sain yhden päivän kokonaan täysin kivutonta aikaa. Se oli hyvin koskettavaa ja ihanaa! Puolitoista päivää meni hyvin lievillä kivuilla ja yhä olin hyvin kiitollinen ja hämmentynyt. 
Sittenpä se kipu alkoikin kasvaa ja vaikkei ihan samaan mennytkään, mitä oli aikaisemmin, niin kovaa se silti on ollut ja nyt ymmärrän sen eron terveen ja oman kovan kipuni välillä. Enhän ollut osannut arvella edes, miltä tuntuisi olla terve. Nyt tiedän ja kunnioitus itseäni kohtaan kasvoi välittömästi. Samalla tosin pettymys, ettei kivuttomuus jatkunut pitempään. 

Eilen oli aika hyvä päivä, joten kävin lenkillä, tuolijumpassa ja kävellen kotiin. Teki hyvää! Tänään taas ollaan hyvin jäykkänä ja voimattomana. 
Jos kuitenkin plussaa sanoisin, niin hermosärkyä ei ole! Uusi lääke poistaa hermosäryn ja samalla todistaa sen, että hermovaurio on merkittävä. 

Sivuoireita on. 
Huimausta ja humalatilan kaltaista olotilaa eniten. Muitakin on alkanut tulla. Katsotaan, kuinka kauan kestävät ja lähtevätkö sitten ajallaan pois. 

Tänään lepoa. Jospa huomenna olisi taas ihanan keveä olla. :) 

Halauksia ja huojentavaa viikonloppua sinullekin! 

Kommentit