Himalaya herbals-viikko: Nourishing skin cream




Lupasin esitellä tämän viikkoa ihania Himalaya herbals-tuotteita ja tänään esittelyyn pääsee upea Nourishing skin cream. 

Himalaya herbalsin tuotteet ovat kaikki 100% kasvipohjaisia, joten mitään turhanpäiväisiä kemikaaleja ei löydy. ei mitään sellaista, mikä olisi haitallista meille loppupelissä. Ehkäpä juuri siksi Himalaya herbals-tuoteperhe on suosittu niin Suomessa kuin maailmallakin. Tänään näinkin tätä samaista tuotetta Prismassa ja maksaa alle 5 euroa iso purkki! Hämmästyttävää, että laadukas, hyvä tuote voi olla näin edullista! Prismassa oli pienempiäkin purnukoita, mutten nähnyt niiden hintoja. Netti-tarkistus ja hinnaksi sanottiin alle 3 euroa! OLALAA!


Himalaya herbals-tuotteet todellakin ovat edullisia ja silti toimivia. Harvoin sellainen yhdistelmä on todellista, mutta nyt on. Siksihän kerronkin tästä sinullekin! 

Minuahan ei ole velvoitettu esittelemään täällä yhtikäs mitään tuotetta, mutta teen sen siksi, että todellakin RAKASTUIN HIMALAYA HERBALSIIN!
Nyt tämä sarja on osa arkista päivärutiiniani. 

Käytän normaalistikin voiteita ja kasvovesiä jne päivittäin ja mikäpä parempaa, kuin käyttää saman sarjan tuotteita, jolloin yhteisvaikutuskin on taattua toimivuutta. 


Nourishing skin cream on voide, joka ravitsee, kosteuttaa ja suojaa ihoa koko päivän. Voide sisältää hellävaraisen ja ihon elinvoiman palauttavan kasvisuuteyhdistelmän, muttei öljyjä. Voiteessa on intialaista aloe veraa, ananaskirsikkaa ja intialaista kino-puuta. voide suojaa ilmansaasteilta ja kuivalta ilmalta. Siinä on myös sieniä vastaan parantavia ainesosia.  Lisäksi voide sopii kaikille ihotyypeille. 

Nourishing skin creamia voi levittää koska tahansa, mille tahansa ihon alueella. Myös kasvoille ja kaulan alueelle. Aivan ihana kokovartalon tuote! 


Kuten voit kuvastakin nähdä, voide on kevyttä ja helposti levittyvää. Tuoksua et kuvasta valitettavasti saa tuntea, mutta hyvin miellyttävä, hentoinen parfymoitu tuoksu.  

Voide imeytyy nopeasti. Jälkeen jää ihanan pehmeä ja silkkinen tunne iholla. Ehkäpä kuin ruusun terälehtien kosketus tai satiinilakanat paljaalla iholla. 


Minulla oli suuret odotukset aloe veraa sisältävien tuotteiden suhteen, sillä aloe veraa kehutaan hyvää tekevänä aineena ja itsekin siitä olen apua saanut aikaisemmin. Ihana huomata, ettei tämäkään tuote aiheuttanut pettymystä. 

Tämä "jokapaikanvoide" on oikeastaan kaikille niille vartaloemulsioille korvaava tuote, mitä aikaisemmin tungin iholleni ajattelematta sen enempää kemikaalien haittoja ihollani. Kasvipohjainen tuote on luonnollinen ja johan esiesiisiemme aikana tunnettiin kasvien parantava voima. Olemme kovaa vauhtia menossa sitä samaa kohti. alamme ONNEKSI ajatella enemmän ja enemmän omaa hyvinvointiamme, eikä millä tahansa hinnalla, vaan kunnioittaen eläinpoloisia ja luontoa. Kemikaaleja vähemmän, luonnollista elinvoimaa enemmän. 




Kommentit