huomentavaan-lahja

Myönnetään, etten ole paljoakaan tuunaillut tai askarrellut viime aikoina. Olen lähinnä yrittänyt parannella itseäni reissun jälkeen ja myös tehdä kunnon poisto-siivousta verstaalla. Verstas onkin tällä hetkellä kaaoksessa. Rasioita siellä täällä, tavarat levällään ja vähän yhtä sun toista menossa öö-mappiin, eli poistoon. kaikkeen ei aika riitä ja mielummin tässä luopumisen vimmassa teen tilaa verstaalle kuin alan askarrella. Silti jotain pientä askartelen välillä. Sehän on selvä.

Muistatko vielä, kun kerroin synttärikakustani löytyneen korvakorut? Se oli niin täydellinen yllätys. Täydellinen kaikin puolin. 
Yllätyksenä ja sisällöllisesti. Ihana vaemo. <3

Tänään oli teeseuraa ihanan ystäväni ansiosta. Hän toi meille häälahjan, mutta en ole vielä avannut sitä, vaan odotan Murusen tulevan kotiin ensin. Lisäksi saimme viikonlopuksi tortilloja. Meillä onkin tiedossa leffailta, sillä pari koodia pitää käyttää nyt viikonloppuna ilmaisleffoihin. 
Kiitoslahjana kyselyyn osallistumisesta. 

Olen joskus maininnutkin, ettei noilla facebookin vaihto-sivustoilla ole kaikki ihan rehellisemmästä päästä. Jättävät vaihdot puolitiehen. Varailevat tavaroita ja sopivat tapaamisia ja sitten tekevätkin oharit. Ihan uskomatonta, miksi joillekin on niin vaikeaa ilmoittaa, ettei haluakkaan vaihtokauppaa tehdä!? Tai ettei pääsekkään sopimaansa aikaan tulemaan. 
Ystäväni kanssa vaihtokaupat ovat kuitenkin onnistuneet aina. Niinkuin nytkin. Molemmat olemme tyytyväisiä vaihtareihimme. minulla verstas siistiytyy hieman taas ja ystävälläni jotain kaunista pientä. 


Kaunista pientä on sekin, että huomenlahjani oli korvakoruihini sopiva ihana kaulakoru. Tässä nyt tällä hetkellä omat suosikkikoruni siis esillä. Kalevalakoruja molemmat.
Onko sinulla suosikkikorua? 


Kommentit

Nanna sanoi…
Onpa todella kauniit korut! Omat suosikkikorut olen sinulta ostanut mm.se ihana helmirannekoru. Muita koruja ei kamalasti enää olekaan kuin sinulta ostettuja;)
Tiia Koivusalo sanoi…
Noi on kyllä niin ihanat! Ja kakussa, mä en kestä! <3 Paljon loveajatuksia sinkoaa täältä teille onnellisille. <3