Laatikosta paljastuu...




Nyt paljastan, mikä se paketti oli, jota niin kovasti odotin. Nyt kerron, mikä suuren suuresta pahvilaatikosta tuli esiin.

Muistatko eiliseltä sen, kun ovikello soi ja olin vielä sikiunessa? Ihan hölmistyneenä ja kupoli sekaisin yritin etsiä vaatetta ylleni, viispiikkisellä sukia hiuksiani ja hymyillä ovella valloittavasti, jotta se korjaisi edes osittain sen kaamean aamunäkyni. Ei tietenkään mikään hymy korjaa kauneusvirheitä, mutta ainakin sain takaisin sen iloisen "HYVÄÄ HUOMENTA"-tervehdyksen sekä opastukset, että paketti olisi hyvä ottaa sinne omaan kotiin ulkopuolelta ja allekirjoituskin saada oikeaan paikkaan... ;)
Voin vaan uskoa, että sen kuljetuspalvelun miehen aamu oli pelastettu ja kahvitauolla juttua riitti. Ihanaa,että saatoin antaa jollekin puheenaihetta ja hyvän mielen!

Olen huomannut vuosien saatossa oman vireyteni laskevan pimenevinä vuodenaikoina. Samalla tulee se sellainen vetämättömyys ja mikään ei huvita. enemmänkin mieliala on alavireinen, kuin iloinen ja energinen. Olen huomannut myös hakeutuvani valoon tavalla tai toisella. Muistan jopa opiskeluajoilta tuijotelleeni loisteputkivaloja ja toiset opiskelijat marmattivat, miksi sellaisia edes on keksitty!? Eli valoa kansalle, joka pimeydessä vaeltaa!

Meillä oli aikaisemmin lainassa tuttavalta kirkasvalolaite. Se oli sellainen iso rohjake, joka valtasi keittiön pöydästämme ison osan. Sitä piti tuijottaa koko ajan sen puoli tuntia vähintään ja mieluiten 2 tuntia kerrallaan! Välillä piti katsoa poispäin, mutta sitten taas. Ja sen piti olla nenässä kii! No ok, 20 senttiä kasvoista irti! SIIS MITÄ HITTOA!? Ja minähän en todellakaan hanki meille ikinä sellaista vekotinta, mitä pitää tuijottaa nenä kii ja tuntikausia! Sitten Murusen vuoro? Ei hyvää päivää! Mutta ihan kivaltahan se valo tuntui. Siitä en voi moittia. Se vaan, että ei siinä muuta hyvää ollutkaan, kuin se itse valo.

Noh, minähän olen Buzzador ja buzzailen kovastikin. 
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi: "LIITY"
Buzzadorina saan mahdollisuuksia tutustua ja esitellä erilaisia tuotteita. Yleensä tuotteet ovat ilmaisia, mutta toisinaan annetaan mahdollisuus maksullisiinkin testauksiin. Nekin paljon edullisemmin, kuin kaupoista normaalisti.
"BUZZADOR"
  

Nyt sitten minulle tuli meili, jossa kerrottiin minun olevani kohderyhmään sopiva ja saan mahdollisuuden valita, haluanko buzzata seuraavaksi kirkasvalolamppua vai enkö. Siis se mielikuva siitä tuttavan lampusta närästi yhä! Toisaalta ajatus siitä, että se lamppu on jo muutaman vuoden vanha ja nyt olisi mahdollisuus tutustua uuteen malliin...
Kiinnostaa ainakin tutustua enemmän kampanjaan.
Siispä nettiin tutkimaan, mistä on kyse.

Jo pian huomasin eroavaisuuksia tuotetiedoissa ja siinä koe-lampussa. Philipsiltä saisi valaisimen, jota EI TARVITSE KOKO AIKAATUIJOTTAA! Eikä tuntikausia! EI nenä kiinni! Kokokin olisi pienempi ja mitähän vielä...
Kyllä! Heräsi kiinnostus oikeasti!
 Laitoin vetämään hakemuksen, jotta haluaisin testata ja haluaisin buzzata sinullekin kirkasvalolampusta!
Sitten sain vastauksen, jotta oleppas hyvä, olet mukana! JIPPII!

Ja niin ovikello soi, ja olin vielä sikiunessa. Ihan hölmistyneenä ja kupoli sekaisin yritin etsiä vaatetta ylleni, viispiikkisellä sukia hiuksiani ja hymyillä ovella valloittavasti, jotta se korjaisi edes osittain sen kaamean aamunäkyni. Sain takaisin sen iloisen "HYVÄÄ HUOMENTA"-tervehdyksen sekä opastukset, että paketti olisi hyvä ottaa sinne omaan kotiin ulkopuolelta ja allekirjoituskin saada oikeaan paikkaan...

Paketista löytyi ihanan pieni, mutta valtavan tehokas, kätevä ja sievä kirkasvalolamppu!
KIITOS Philips, kiitos Buzzador ja kiitos ovikelloa soittanut mieshenkilö! 
Nyt alan testauspuuhiin ja tulen kertomaan sinullekin lisää piakkoin!

Joulukalenterin luukutkin lisivät ja lisivät... Pursuavat jo yli koristani.
Kohta on aika arvonnan.. Kohta on aika joulukuisen pakettiavailun...

Kommentit

Susanna sanoi…
Ahaaa! Valonvoimaa teidän valovoimaiseen huusholliin ;)