Rouvan pikkujouluaikeet ja askartelut


Me tytöt alettiin askartelemaan. Minä askartelin atc-kortteja ja Wooden mannequin askarteli kuusenkoristeita. Verstas on ihan hirveessä kunnossa, mutta sellaista se on taiteilijan jäljiltä. Saatikka kahden! 


Omat korttini kaipaavat vielä loppusilausta, mutta rouva Wooden sai jo omat askareensa tehtyä. 
Mitäpä pidät hänen koristeestaan? Siinähän on kulkusiakin mukana, joten kuulee, kun tonttu sujauttaa kuusen alle lahjoja. ;) 


Odotellessaan Rouva Wooden sai idean, että hän voisi pukeutua enkeliksi pikkujouluihin. Kysyin, että mihin pikkujouluihin on menossa, niin kertoi, että kutsuttu on nukkejen juhliin. Basti Anselmi-banda ja Vilma-nukke kuulemma ovat kutsuneet hänet ja erään Nappisilmä-nuken mukaan. 


Äkkiäkös Rouva Wooden askarteli sitten enkeliasunkin itselleen. Nyt kelpaa lähteä bilettämään! 


Sitä hetkeä odotteleepi hän. Tipunen tuli kaveriksi. Taitaa odottaa rouva Woodenilta piparkakun murusia. Hyväsydäminen enkelimme ojensikin niitä tipuselle. 

Minä sen sijaan otin Proteiinijogurtin vain todetakseni sen olevan aivan turkasen hapanta. Proteiinirahkat ovat paljon paremman makuisia, mutta kalliita. :S Nämä Elan mainostamat jogurtit olivat tarjouksessa. On kyl kaukana Elan pirtsakkuudesta. :D 
Syötyä tuli. 


Kommentit