Tämä joutaa korttiin Macan enkelihaasteeseen, Kerrankos elämässä näinkin



Hymy!
Se on ilmainen lahja sinulle, tai sinulta toiselle.
Hymy kumpuaa sisältäpäin ja pirskottuu ulos ympärillemme. Se saa ihmeitä aikaan jöröimmässäkin hepussa. Hymy ei edes vaadi yhteistä kieltä tai puheenlahjoja.
Minut sai tänä aamuna hymyilemään tämä teksti pakkauksen kyljessä. Sen sanoma, sen värikkyys ja sen paketin sisältö. Kokonaisuus. 

Samalla mieleeni tulvahtivat nuoruuteni muistot, joissa tämä smile-sana oli mukana. Ei se sinua naurattaisi, koska oli inside-juttu silloin. Siksi jätän sen nyt kertomatta ja avaamatta. Muistot kuitenkin hymyilyttivät ja se riitti. Kanssasi halusin jakaa tuon värikylläisen  tekstin ja ehkä sen kautta saat sinäkin väriterapia-annoksesi. ;) 

Mikä sinua hymyilytti viimeksi?
 Kerrothan. 
Jakaisitko hymysi kanssamme!


Oletko maistanut Smile cookies-keksejä? 
Nämä olivat tarjouksessa aikaisemmin Prismassa. Muistaakseni 60 senttiä paketti.

Hymyilytti minua sekin, kun aamulla herättyäni katselin itseäni peilistä. Tällä kertaa en irvistellyt ja naurahtanut kalpeudelleni tai silmäpusseilleni, vaan ihan ihastuksesta hiuksilleni. Alkaa olla kilpirauhaslääkitys viilausta vaille kohdallaan. On niin ihana huomata, että päätä myöten valuvat hauraat ja irtoilevat hiukset ovat historiaa. Nyt ilman mitään käsittelyjä jo hiukset ovat tuuheat, paksut ja kauniit. Olen niiin onnellinen siitä asiasta. Mielialanikin on jo kohdallaan ja jalatkin alkaneet parantua. Enää ei puutu kuin painon lasku ja kynsien kasvu.

Silloin, kun kilppariarvoni olivat huonot, ihan tovi sitten siis, mikään ei innostanut. Mitään en jaksanut. Kaikki oli vaikeaa ja raskasta. Olin hyvin apaattinen ja väsynyt.
Askartelukin oli haaste. Siksi mm. kerran elämässä-omahaasteeni jäi tauolle. Nyt sen tahdon aloittaa uudestaan.
Mietin vain, kun vuoden alussa päätin, että kirja menee tänä vuonna loppuun, että kiire tulee! On oltava todella ahkera! Itsehän itseni haastoin. Ei siis olisi pakko. Mutta antaako itsetunto periksi sanoa, ettei onnistu?! 
Kyllä se kuulkaas on niin, että minä pidän sanani ja teen kortit vuoden loppuun mennessä!  
Saa kannustushuutoja alkaa huutamaan! :D


Nyt en ole varma, saako TJK-haasteeseen ja Macan enkeli-haasteeseen osallistua samalla työllä? 
Kertokaas, jollei, niin askartelen uutta! 

Jos saa, tässä työni TJK 45-kortiksi sekä Macan enkeliksi tälle päivää. 

Lasten kyyneleet. 

Enkeli kerää talteen kaikki lasten vuodattamat kyyneleet. Tekee niistä hajuveden ja pirskottaa sitä kukkasiin, metsään, sammaleelle... Kaikkialle ympärillemme. 
Puhdasta, viatonta, luonnollista Eau de Children. 


Atc-korttiin laitoin pohjaksi muropaketin pahvia. Siihen palanen liukuvärjättyä paperia. Lehdestä löysin kuvan kelluvista soihduista. On jokin traditio hautajaisten yhteydessä. Siitä sainkin idean alkaa tehdä korttia lasten kyyneleistä. Ajattelin lähinnä lapsena menehtyneitä, mutta sitten kortti alkoikin muokkaantua kaikkien lasten kyyneleiksi. Ei kai ne taivaan lapset enää itkisi?!
Kortista löytyy muitakin lehtikuvia sekä pikku palanen pitsinauhaa.
2 kiiltokuvaa ja lasisisa dropseja.

Kerran elämässä tulisi katsella nukkuvaa lasta ja helliä häntä katseellaan. 

Olen äiti. Olen tuijottanut lastani vuosien aikana kovin monesti. Vielä aikuisenakin, kun olen mennyt herättämään häntä, olenkin jäänyt katselemaan oven suuhun nukkuvaa poikaani. Siihen näkyyn ei kyllästy.

Kommentit

Maca sanoi…
Kiitos hienosta kortista! Kyllä enkelihaasteen kortti saa osallistua muihinkin haasteisiin. Hieno kirjoitus!
RaijaAnnikki sanoi…
Ruusuja kauniista kortista.Kivat enkeli toteutus.
Sisko sanoi…
Sopii kyllä minullekin se, että TJK ja Enkelikalenterin kortti on yhteinen.
Kiitos osallistumisesta!
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihana kortti. Täällä Friscossa hymyillään enemmän kuin Helsingissä tai Porvoossa, tuntuu mukavalta vaikka ei olisi sitten aitoa... ;)
Se on sitten sama homma kuin Turkissa oli. Hymy oli herkässä. :) ihana kuulla sinusta ja että kaikki hyvin. Että nautit täysillä. :) odotan sitä sun kuulentoa. ;) jännittävää!