Meidän koti, värihaasteen viides osa ja viimeinen samalla

Löysin värihaasteen Minäkö keski-ikäinen-blogista. Sen sai ottaa sieltä mukaansa halutessaan. Ja minähän halusin. Halusin kokeilla, saisinko jotain yhteneväisyyttä kodistamme. Kokeilla, löytyykö viittä väriä koko postaukseksi, viideksi postaukseksi. Onko sittenkin yhtä ja samaa vai onko kotimme palapelikoti... Edelleenkin. 

Löytyi viisi väriä ja löytyisi enemmänkin.

Olemme paljon saaneet, paljon itsekin hankkineet ja yrittäneet kasata mieleistämme. Olemme halunneet sisustaa kodikkaasti ja silti yhtenevästi. Ei yhtä ja samaa valkoista, vaan lämpimiä sävyjä. Sellaiseksi, mistä me tykkäisimme. 
Silti, koska rahaa ei ole sisustaa, kotimme on yhä keskeneräinen. Mutta se on meidän koti! 
MEIDÄN KOTI! 

Me asumme täällä! 

Minä yritän pitää kotimme puhtaana ja siistinä, jota koska tahansa voisi tulla vieraita yllättäenkin. Etten tarvitse hävetä, tai pahempaa, käännyttää ovelta pois. En sitä tosin tekisikään, mutta tiedän kyllä heitäkin, jotka yllätysvieraat käännyttävät pois.
Aina en itsekään jaksa enkä pysty pölyjä pyyhkimään tai imuria ottamaan esiin. 

Mutta teen parhaani. 

Tottakai rahalla saisi. Rahalla saisi sisustaa, rahalla saisi järjestystä (kaappeja, hyllyjä) ja rahalla saisi maaleja ja vaikka ja mitä. Mutta me teemme parhaamme silti! Ilman rahaakin! 
Ja toivon, että meidän kotiamme arvostetaan, kuten mekin arvostamme toisten koteja.   

Sinun kotiasi. 

Viides ja samalla viimeinen värihaasteen teemani on KIRKAS. Onko se väri? Minusta se on. Ja tällä kertaa seepiaksi väritettynä kaikki. 


Näyttäisi siltä, että kaikenlaisia killuttimia löytyy. Tässäkin vain osa, tottahan toki.
Yhtälailla on Pentikin kristallit sulassa sovussa halvempienkin kristallien kanssa. 

Tällaista meillä. 

Ota haaste itsellesi mukaan! Olisi kiva tutustua sinunkin kotiisi. Nähdä jotain yksityiskohtia vaikkapa. 

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
On on väri ja aivan ihana ideakin kerrassaan! Ihanalta näyttää. Totean minäkin tähän, että kyllä musta/valko ja kirkas on tyylikästä. Ja kaunis koti on puhdas vaikka olisi vain patja lattialla. <3
Tiia, hmm.. sinulla on sana hallussa. Olet niin oikeassa!