Tule kaunis uni, älä tule paha uni

Jo aikaisemmin kerroin Instagramin puolella tuotteista, joita käytän hyvän unenlaadun turvaamiseksi. Unenlaatu, uni kokonaisuudessaan on minulle tärkeää, aivan samalla tavalla, kuin kaikille muillekin. Sinullekin. Tottakai!

Olen saanut nyt jätettyä päiväunet väliin ja se on suuri saavutus, sillä kivun lääkitykseni väsyttää ja aiheuttaa uneliaisuutta. Tahtoisin kuitenkin mielummin olla tarpeeksi väsynyt yötä vasten ja nukkua kunnolliset yöunet. Syön aikaisemmin päivällä ja rauhoitan illat.  Ne kaikki auttavat omalta osaltaan.

Muistatko, kun kerroin kauhukohtauksistakin, mitä kipulääkitys aiheutti? Niitäkään ei enää ole tullut. Olen aivan varma, että rauhallisen uneni taustalla on kaiken edellämainitsemani lisäksi Oriflamen Body & Mind-tuotteet! Eihän lääkityksessäni ole mitään muutoksia, päinvastoin, lisäyksiä niiden ongelmieni jälkeen.

Koska olen itselleni löytänyt tuotteen, josta saan apua ja iloa, haluan tuoda sen sinullekin julki. Siitäkin huolimatta, ettei kyseessä ole maksettu mainos, ei yhteistyötä eikä mitään sellaista. Oriflamella ei ole edes tietoa, että bloggaan! 


Tuo ihana lila pullo on Sweet dreams mist: Lavender & Passion fruit. Suomennettuna Hyvän yön suihkaus, laventelia ja passionhedelmää.
Suihkaus iholle nukkumaan mennessä tuo rauhallisen mielen. Rauhoittunut, hyvä olo mielen kautta vaikuttaa kehon rentoutumiseen ja hyvään yöuneen. Tuoksu toki on suht voimakas aluksi, mutta hälvenee tai ainakin nenä tottuu siihen hyvin nopeasti. Se kuitenkin riittää. Voit myös suihkuttaa mistiä vuodevaatteisiin. Ei tahraa. Tässä ei ole mitään öljyjä.

Valkoinen tuubi, Rebalancing temple balm Geranium & Cedarwood. Älä huoli, minullakinmeni kieli solmuun tuota kirjoitt... eh... lausuessa. ;)
Balsami lievittää stressiä, kireyttä ja jännitystä. Ollakseen vain 15 millin tuubi, on tuote äärettömän riittoisa. eihän tätä voidella iholle, vaan sipaistaan kyynärtaipeeseen pikkuisen. tätä tuotetta voi käyttää päivälläkin, esim. työpaineita lievittämään tai opiskellessasi. Myös tietokoneella paljon istuvat voisivat hyötyä tuotteesta.
Setripuun eteeriset öljyt sekä kurjenpolvi auttavat voimaan paremmin.

Minulla nämä tuotteet ovat olleet jo pitemmän aikaa, mutta silti tehoa riittää. en tiedä edes, saako näitä enää Oriflameltakaan, mutta jos, niin suosittelen. Kannattaa myös pitää silmät avoinna kirpiksillä tms.

Molemmat tuotteet ovat ehdottomasti suosikkejani. Yhdessä ja erikseen. Myös Murusen mieleen on rauhoittava laventeli ja passionsuihke.

Onko sinulla jokin hyvän unen kikka? 

Kommentit

Tiia Koivusalo sanoi…
Onpahan mielenkiintoiset tuotteet. Täällä juuri nyt moista suihkausta vailla. No villasukat tai unisukat aina koivissa, ikkuna auki, mies valittaa lämmityskutannuksista, avaan ikkunan salaa kun nukahtaa. Ja aah sleepy time tee ja muuten kuuma kauratyyny ja heh kissa joka just nytkin kehrää kainalossa, jaa miksi en silti nuku. Heh huono kirja, sellaista lukiessa heti nukahtaa.

Hyviä unia!
Aivan, unitee on myös hyvä ja toimiva ja kissa tottakai.

Minä nukahdin myös Murusen sylissä helposti. Aina ei kuitenkaan voi sylissä olla ihan niin kauaa sillä olen kuumaverinen. Siksi en myöskään voi sukkia käyttää kovinkaan usein.

ikkunaa ei voi jättää auki.murunen sai taas kylmästä vakavan kohtauksen pari päivää sitten.

Onneksi on suihku ja balsami. Kaikille ei sama sovi. Niin ja ei tarvitsekaan sopia. Keinoja on monia. :)
SatuKoo sanoi…
Onpas mielenkiintoisen kuuloiset tuotteet ja varmasti hyväntuoksuiset.
Onneksi sulla on kisu, joka tuo ihana unen läsnäolollaan.
Kisu on <3 lämpötyyny, rauhoittava hurinamasiina ja rakas pehmokaveri. :)