Kuinka vatsan saa toimimaan postitse?!

Otsikko kertoo siitä, mitä tänään tapahtui. Näytän kuitenkin ensin ne paremmat postit, joiden vuoksi voin oikein hyvin.



"Eveliina" on minulle uusi tuttavuus.  Innoissani olen saatuani kaksi upeaa atc:ta vaihdossa häneltä. Omat korttini vielä lojuvat työn alla, vaikka tarkoitus oli saada ne postiin jo viikonlopulta. Niin paljon sattuu ja tapahtuu live-maailmassa toisinaan, ettei vaan aikaa tai voimavaroja aina ole suunnitelmia noudattaa.

Nämä Eveliinalta saamani kortit ovat 3-uloitteisia ja kissa-ihmisenä rakastuin heti. Erityisesti oikeanpuoleiseen, mikä näyttää erehdyttävän paljon meidän leijonaltamme!



Poitsu voi hyvin. Leikkauksesta toipunut, lisäksi  Kortisoni on auttanut keuhkoihin. Tänään on yskinyt tosin, mutta vauhtiakin oli kauheasti. Edelleen on "äipän kultavauva", vaikkei palleja enää olekaan. Mutta palatakseni aiheeseen, eli postitse tulleisiin...


Tämä stanssi vaan oli ihan pakko saada! Päätin, että seuraavasta minulle tulleesta tilauksesta ostan tämän stanssin. Hämmästyttävä yhteensattuma on se, että tilaus, jonka sain, oli saman arvoinen prikulleen, kuin tämä stanssikin. Näin ollen kaikki meni, muttei jäänyt morkkiskaan. Tästä kun on iloa ja hyötyä useaan kertaan! Tulen säästämään maksullisissa onnea-teksteissä. Jipii !

Hymy hyytyi, kun avasin Kelan kirjeen. Tarkennus: EN ole menossa töihin, kouluun, kurssille.. Sairasloma jatkuu ennallaan, ja siitä on Kelalle mennyt lausuntokin.

Arvaappa, teinkö valituksen ja korjauspyynnön? 
Entä nousiko käyrä nollasta sataan  nopeasti!? 
Ei pelkoa, ei ole ummetusta tämän jälkeen!


Näissä tunnelmissa tänä aamuna

Kommentit