Korjaava anti-age kasvovoide

"Waku organics" on luonnonkosmetiikan, kauneustuotteiden ja lisäravinteiden maahantuoja.  Sen lisäksi, että Waku organics tuo ihanuudet meidän saatavillemme Suomeen, se myös toimii palvelevana verkkokauppana niin yrittäjille kuin yksityisasiakkaillekin. Waku organicsin tuotteet ovat sertifioituja kauneudenalan tuotteita laidasta laitaan. 
Valikoimasta löytyvät tuotemerkit; Aubrey, Kivvi, Radico colour me Organic sekä Neocell.

Waku organics on yksi suosikkiverkkokaupoistani yksistään jo sen takia, että sieltä saa ilman postikuluja kaikki yli 50 euron tilaukset ja palautus on aina ilmainen. Kestoetuna myös opiskelijoille -20% alennus! 



Minun paketistani löytyi viimeksi ihastuttava kaunokainen, Aubrey Rejuvenating Anti-Wringle-voide, eli suomeksi korjaava anti-age kasvovoide. Kuten kuvastakin huomaat, ulkonäkö on tyylikäs, hienostunut. Sopii erinomaisesti meidän keski-ikäisten naisten meikkauspöydälle. Tällaista kaunotarta ei kannata peilikaapin pimentoon laittaa.

 "Aubrey organics" tekee käsityönä vain puhtaista raaka-aineista tuotteensa. Kerralla tehdään vain pieni erä, jotta varmasti kaikki tuotteet ovat loppuun saakka tuoreita, tehokkaita ja toimivia kilpailijoita massatuotantoa vastaan. aubreylta löydät hiustenhoito- ja  ihonhoitotuotteet, luonnonsaippuat sekä vartalovoiteet. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja, Parabeenejä tai keinotekoisia väriaineita. Lisäksi kaikki tuoksut tulevat suoraan luonnosta ilman kemiallisia hajusteita.

  Minun  korjaava anti-age kasvovoide hoitaa ihoa omalla tehokkaalla kollageenilla, elastiinilla ja proteiinilla. Nämä aineet muodostavat iholle kosteuden sisälleen sulkevan kalvon, joka parantaa ihon pintarakennetta ja auttaa pitämään ihoa kosteutettuna pidempään.
Voide on hyvin silkkisen tuntuista, kevyttä ja riittoisaa. Missään nimessä näitä luonnontuotteita ei pidä alkaa holvaamaan kuten kemiallisesti valmistettuja ja vedellä laimennettuja tuotteita tarvitsee holvata. Luonnontuotteet ovat taattua laatua ja aitoa luonnon tehoa. Kasvovoidetta riittää pienempi määrä saamaan aikaan toivotun asian.

 Voiteen kiinteyttävää vaikutusta tehostavat pitkävaikutteiset peptidit, jotka kohottavat ja pehmentävät ihoa sekä vähentävät näkyvästi ikääntymisen merkkejä kahdesti päivässä käytettynä. Eli aamuin illoin puhtaalle iholle levitettynä. Ihon kosteutta ja kimmoisuutta lisäävät luomuarganöljy ja -aaloe.

Minä en ole koskaan ollut mikään säännöllisestä ihonhoidosta välittävä, Päinvastoin, jotenkin se on aina tympässyt pitemmän päälle. Aina samaa rasvaa, aina tuloksetta. Pyh ja pah.
Siksi voinkin suositella luonnontuotteita sinullekin, sillä jopa minä olen ihastunut näihin! Mikä sen ihanempaa, kuin huomata tehot nopeasmmin, tuoksutella ihanaa luonnon tuoksua aamuin ja illoin ja sipaista kasvoille pienen pieni määrä tehokasta puhdasta voidetta, joka EI aiheuta näppyjä pitemmän päälle.

Mainitsen sen vielä, että ihan alkuun, kun vaihdoin voidemerkkiä, kasvoilleni tuli pientä finninäppyä. Se on aivan luonnollinen reaktio, eikä pidä säikähtää. Ei toki myöskään kannata aloittaa juuri ennen tärkeää tapahtumaa uutta kosmetiikkasarjaa.


Kun käytin vajaan viikon voidetta, huomasin joka päivä finnien vähenevän ja koska mitään punoittavaa ihoärsytystä ei tullut, tiesin, etten ole yliherkkä millekään. 
Tosiaan näpyt johtuvat ihan siitä, että iho reagoi uuteen tuotteeseen ja tehokas voide alkaa poistamaan talia ja likaa ihohuokosista ja syvemmältä. Koska ihoni oli jo melko puhdas, ei mitään katastrofaalista näppynaamaa tällä kertaa enää tullut peilissä vastaan. Viikon sisällä kaikki näpyt olivatkin jo poissa ja saatan hymyillä peilikuvalleni . 
Näin puhdas se ei ole ollut koskaan! Ei yhden ainokaista mustapäätä tai muuta keski-iän kriisin aiheuttamaa talin eritystä. Vain siloinen vauvan peppu kasvojeni tilalla. Kyllä minä nyt olen iloinen !
Ja eikun valokuvaa ottamaan ja facessa kaikille näyttäytymään. Hihii. kerrankin! Enää en tarvitse hävetä kasvojani! 

Huhtikuussa Waku organicsilla on Aubrey Calming Skin Therapy kasvoseerumi kampanja ; -15% alennus!
tehty yhteistyössä Wakuorganicsin kanssa. Sisältää mainontaa. 

Kommentit

Silkkinen lopputulos kasvoilla on ihanaa♡
Tiia Koivusalo sanoi…
Tämä odottaa testivuoroaan ja on todella hyvä että vinkkasit noista näpyistä. Sama käynyt täälläkin, mutta se menee kyllä ohi. :) Eli sitä ei kannata säikähtää.

Upeaa viikonloppua Viltsu koita jaksaa siellä <3