Siirry pääsisältöön

Mikä tolla on, kun on noin huonovointisen oloinen?

The Washington Post selvitti ja toi julki uutisen, jonka mukaan seksin aiheuttamien tapaturmien määrä on kasvanut samaa tahtia kuin nipistimien myynti(*.((*Sm-leikkiväline)  1750 amerikkalaista hakeutui ensiapuun vuonna 2011 seksivamman vuoksi. Seuraavana vuonna onnettomuuksia tuli ilmi peräti 2500. SM-buumin ja lisääntyneiden seksivammojen uskotaan johtuvan osittain huippusuositusta Fifty Shades of Grey -kirjasarjasta. SM-seksi lisää ihmisen ymmärrystä hänen kehostaan ja aisteistaan. Kipukin voi olla nautinnollista, ja esimerkiksi piiskaaminen voi voimistaa orgasmia.

Ja nyt, kun sain huomiosi kiinnittymään postaukseeni, voin samalla esitellä aistejani kutkuttavan ihanan tuotteen, joka suorastaan vaatii käyttämään itseään.

neilikka

Olen ihon väriltäni hyvin kalpea, harmahtavakinja ne mustat silmänympärykset, huh huh. onneksi DR. Hauschka on tuonut avun tasaamaan katsettani normaaliksi. Mutta se sairaalloisen valkoinen ja harmaa iho on ja pysyy. Lisäksi iän myötä ja sairauden edetessä on alkanut tulla enemmän ja enemmän juonteita, joihin kaikki värivoiteet uppoavat. Peitepuikoilla saan aikaan lähinnä entistäkin helottavammat arvet tai näpyt, sillä vaaleinkaan puikko ei ole minua auttanut. Kuinka siis voisin olla koskaan yhtään mitään muuta, kuin "se sairaan näköinen nainen"?! 


Dr.Hauschka

Onneksi olen törmännyt Dr. Hauschkaan, joka on brändinä kauneuden ammattilainen, luonnonkosmetiikan ykkösnimiä sekä naiseuden ja kauneuden edesauttaja. Dr. Hauschkan ansiosta ennen niin värittömänä piileskellyt voin nyt olla toisten seurassa tuntematta olevani kuiskuttelun aiheena. tiedäthän, "mikä tolla on, kun on noin huonovointisen oloinen?". 

Emulsion teintée translucent bronzing tint


Kokeiltuani ihan liian montaa BB:tä ja CC:tä ja Mitä kaikkea ABC:tä onkaan olemassa, löysin vielä yhden , Dr. Hauschkan sävyttävän värinesteen, joka täydentää kaikkia päivittäin käytettäviä ihonhoitotuotteita, joita muutenkin käytän. Jo sana "neste" houkutteli kokeilemaan. Voisihan se olla, että voide ja neste eroaisivat toisistaan...

sävyneste

Sävyttävää värinestettä voidaan sekoittaa ja käyttää kaikkien päivävoiteiden, kuten tavallisen kosteusvoiteen, Kvittenvoiteen tms kanssa. Eli voit tehdä omasta suosikkivoiteestasi värivoiteen!
Väriä voidaan voimistaa levittämällä sävyttävää värinestettä iholle useita kerroksia. Minun kohdallani riittää yksi kerros saamaan väriä ja eloa katseeseeni. 

värivoide

 Otin vain pienen pisaran värinestettä kädelleni ensialkuun. Halusinhan testata, kuinka riittoisaa ja minkä värinen lopputulos tällä nesteellä saadaan. toki säikähdin katsoessani pisaraa, että hui kamala, onpas tummaa! Kuinka tästä voisi saada koskaan luonnollista ja kaunista näin vaalealle? Mielikuvat tummista afrikaanseista vilisti silmissäni kiitellen heille kohdistuvaa sävynestettä...

luonnonkosmetiikkatuotteet

Päätin kuitenkin laittaa nesteen kasvoilleni ja katsoa lopputuloksen. Kuten kuvasta näkyy, kädelläkin jo pieni levitys vaalentaa lähemmäs ja lähemmäs oikeaa ihonväriä. Siispä rohkeasti hommiin vaan! 
Kasvoilleni levitettynä neste siltään sai aikaan kesäpäivänä auringon porottaessa taivaalta, makaan laiturin nokassa silmät kii, kuuntelen laineiden loiskuntaa rantaviivaan ja lokin kirkaisun jostain kaukaa, ennenkuin sukeltaa syvyyksiin saalistaen kalaa. Kun nousen laiturilta, katson ihastellen peiliin ja huokaan; Kuinka ihanaa onkaan  kokea olevansa päivettynyt auringossa. Dr. Hauschkan sävyneste sopii siis sittenkin vaaleallekin iholle. Päätin saman tien tehdä oman miksaukseni nesteen ja oman lempparipäivävoiteeni kanssa. Näin saan myös rasvoittuvan ihon hallintaan. Ihan huippua! 


Ja kun talvella kuitenkin on vaaleampi muutenkin, päivettyneenäkin, voin ihan itse sävyttää voiteeni mieleisekseni. en siis enää tarvitse ostaa vaaleampaa värivoidetta, tummempaa värivoidetta, kiinteyttävää värivoidetta, kuulautta antavaa värivoidetta... Pla pla pla. Kaikki ne voiteet, joita jo on olemassa, saavat tarvittaessa värin itseensä ja näinollen riittää, että laitan yhden ainoan voiteen kasvoilleni, enkä kahta päällekäin. Lisäksi säästän rahaa siinä, etten maksa valmiiksi sävytetyistä voiteista. Ja se todellakin, että oma suosikkini poistaa talia, ja nyt se samalla sävyttää! Ei enää juonteissa olevia tummia juovia tai hohtavia näppyjä! Lopputulos on niin luonnollinen. Ei lainkaan pakkelimainen. Lisäksi viimeistelen lopputuloksen Dr.Hauschkan luonnollisilla meikeillä. Puuteri, luomiväri ja mascara. Ihana luonnollinen lopputulos! 

Ruohonjuuri

Tämä ihanuus löytyy Ruohonjuuresta. samalla löydät Ruohonjuuresta muutkin Dr.Hauschkan tuotteet sekä myös Urtekraminkin peseytymistarvikkeet, joista myös kerron blogissani. Ruohonjuuren verkkokauppa on minun lähikauppani, mutta kivijalkamyymälöitähän löytyy myös Helsingistä, Turusta ja Tampereelta sekä Oulusta. Lue lisää tapahtumista, uutuuksista jne ruohonjuuren FB-sivulta.

Kommentit

Mulle usein sanotaan...Ootko sä väsynyt? Kiitos vaan tummat silmänaluset :)
Viltsu sanoi…
Just, eikö olekin nolottavaa ja harmillista, kun ei se kertaan lopu. Siksi tässä näitä hehkutankin, että toisetkin saisivat kuulla mikä ainakin minulla on auttanut. Loppupelissä jokainen valitsee itse ostaako vai ei ja löytyykö se oma suosikki tästä vai tuosta vai mistä, mutta vaihtoehtoja haluan julki tuoda. Itsehän käyn kaiken kantapään kautta läpi.

KUUKAUDEN TOP 3

Hyvän mielen kortit + ARVONTA + ALEKOODI

Mitä sinä haluat elämältäsi?
Oletko onnellinen ja voitko henkisesti hyvin? 


Hyvän mielen kortit toimivat sekä yksistään että erinomaisesti hyvän mielen vuosi-kirjan kanssa. Hyvän mielen vuosi on inspiroiva tehtäväkirja, joka tarjoaa tehtäviä hyvän mielen taitojen harjoitteluun viikottain vuoden ajan. Korttien avulla voi harjoitella 53:a hyvän mielen taitoa, jotka esitellään Hyvän mielen taidot -kirjassa.

Vuodenkaan jälkeen kortit eivät todellakaan jouda roskiin, sillä näitä kortteja voi käyttää niin kauan, kuin vaan kortit ehjinä pysyvät. Ihan heti eivät piloille mene säilytysrasiassaan ja kevyen lakkapinnan ansiosta.Myös kirja kannattaa säilyttää ja hyödyntää uudestaan aina, kun haluat virkistää muistiasi kirjan aiheissa.


Maaretta Tukiaisen upeat ajatukset ja Krista Keltasen kuvitukset yhdessä luovat ihastuttavat, värikkäät ja isokokoiset hyvän mielen kortit. Kortit koostuvat tunnelmallisesta valokuvasta ja vahvistuslauseesta. Yksi pakka sisältää 53 korttia ja mukana on myös ohjekortt…

Syyskuun ARVONTA

Tässä se nyt on. Syyskuun arvonta. Montaa päivää ei arvonta kerkeä voimassa ollakaan, mutta kivahan se on välillä pitää pikaisempikin arvonta ja saada voittaja selville nopeaan. Palkinto on minun itseni ostama apteekista, joten sponsoreita tässä ei ole. Kerron silti tuotteesta hieman, jotta tiedät, mistä on kyse.
Se, miksi tämän tuotteen halusin palkinnoksi hankkia, johtaa juurensa omista kokemuksistani. Jos itse koen jonkun tuotteen tai asian hyväksi ja minua auttaneeksi, niin tokihan tahdon tarjota sinullekin mahdollisuuden tutustua sellaiseen.


Palkinto on täysikokoinen vaahtoamaton Salutem-hammastahna. Minulla on niin herkkä suu, etten tavallisia tahnoja voi käyttää laisinkaan, joten nämä vaahtoamattomat ovat tulleet tutuiksi. Nyt kun löytyi kotimainen tuote, oli pakko sitä testata ja sitten hommata palkinnoksikin yksi tuubi. Sinä voit siis olla pian se, jolle tämä lähtee!


Salutem-erikoishammastahna ei sisällä mitään ylimääräistä. Ei makuaineita, väriaineita, vaahtoa muosostavaa …

Keskimmäisen kutsu

Kesä on kaunista luontoaikaa, mutta niin on syksykin. Haaveilin kauan kunnollisesta järkkäristä, ja kun se vihdoin mahdollistui reilu vuosi sitten, olen innoissani ollut kuvaamassa luontoa ristiin rastiin. Tänä syksynä pakkasimme makuupussit, ruokatarvikkeet ja kameralaukun matkaan ja lähdimme kuvausmatkalle noin 100 kilometrin päähän järven rannalle, jossa tiesimme oleilevan ja asustelevan majavia, laulujoutsenia, kurkia, ilveksiä ja jopa karhujakin. Unohtamatta muitakaan luonnon asukkeja. Suurempiin petoihin emme törmänneet, onneksi, mutta lintuja ja erilaisia ötököitä senkin edestä tuli meitä vastaanottamaan ja majavathan ne pitivät meitä puuhakkaina patojensa kanssa. Nyt pääset katsomaan kuviani tältä Keskimmäisen kuvausreissulta.


Ihan ensimmäisenä meitä tervehti ovelan näköinen ruskea perhonen. Hyvin oli tuttavallista laatua eikä välittänyt laisinkaan siitä, että autosta purimme tavaramme mökkiin ja kuvasin häntä useammankin kuvan verran. Kyseessä on Pietaryrttisulkanen.


Sillat h…