Urtekram suihkussa mukana ja arvontavinkkausta

arvontaa

Urtekram -laatu on korkealuokkaista, luonnollista ja tehokasta. Hämmästyin esim. palasaippuaa, ettei siinä ole mitään ns. lisättyä puhdistusainetta tai voidetta, vaan kaikki se vaahto ja voidemaisuus ovat oikeastikin luomua! 



Ajatukseni Urtekramin laadukkuudesta on ollut oikea. Myöskään kosmetiikka ei pettänyt. Ihailtavaa tuotteiden oikea toimivuus, tehokkuus ja ihanuus. Tiesin entuudestaan, että luomukosmetiikka on arvokasta. Urtekramin luomukosmetiikka kuitenkin on halvempaa kuin minun tiedossa olevat muut tuotesarjat. Mikäs sen mukavampaa, kuin napostella Urtekramin mysliä, tuntea Urtekramin ihanat tuotteet iholla, antaa vaikka lahjaksi laatua!

Suihkussa Urtekram on myös mukana! Ihana iso suihkugeelipullo on riittoisa ja helppo. Voin hyvinkin yhdellä kädellä ottaa suihkugeeliä, eikä tarvitse etsiä korkkia lattialta. :D Napsautus vain.
Näiden aloe vera-sarjan tuoksu on mieleinen, paahtuneen appelsiinin tuoksu. Se houkuttelee nauttimaan tuoreita appelsiinejä sisäisestikin. Kaipuu Turkin aurinkoon tosin herää voimakkaampana, joten se on miinusta, kun ei me sinne nyt päästä. ;)  Pakkaukset ovat tyylikkäät, jokainen tuote toimivassa pakkauksessa pumppupulloineen ja korkkeineen eikä mitään turhia koukeroisia ol hintaa nostamassa. meille vihreät tuotteet sopivat kylppäriin vallan mainiosti, joten innoissani tästä olen. Orgaanista ihanuutta ilman eläinkokeita. 

Nyt Ellit esittelevät meidän tuotetestaajien arvostelua sivustollaan, ja sitä kautta sinäkin voit voittaa oman settisi. Arvotaan kaksi tuotepakettia! "KLIK KLIK"

Kommentit

Nuo tuotteet kyllä kuulosti niin hyviltä, että arvontaan on pakko käydä osallistumassa.