Koskettaa myös sisäistä kauneuttasi


Herätä kauneutesi ulkisesti ja sisäisesti. Anna elämän tulvahtaa tuoksuineen ja makuineen. Tunne voimasi ja elämänhalusi. Katso aamuisin peiliin, hymyile ja sano "Minä olen kaunis ihminen". Näin tahtoisin tuntea ja siksi Dr.Hauschkan opit tulivat tarpeeseen. 


Kauneuteen tarvitaan oikeanlainen ruokavalio, mutta myös herkuttelua, nautintoja, mielihyvää ja jälkkäreitä! Tahdotko nähdä myös Dr.Hauschkan laatiman kuvakoosteen ; Tiedon aarreaitta


Kauneus on ulkoista. Se on viehätysvoima, silmien säihke ja hymyn viehätys. Se on tuuheat kiharat tai oljenkeltaiset suortuvat. Se on kapea uuma tai uhkea povi.
Hoidettu iho,  terveet hampaat, ja pehmeät huulet piirtävät ihmisestä kauniin kuvan. Dr.Hauschka Kosmettiikka koskettaa myös sisäistä kauneuttasi....


..Mutta kauneuteen tarvitaan myös menneisyyden hyväksyminen, tulevaisuuden odottaminen. 
-Kirjoita itse oma elämänkertasi! 



Kauneutta voi myös harjoittaa ja lisätä. Antamisen iloa, joogaa, mielenrauhaa.
Meikkaus on taidetta. Ennen kuin taidemaalari kastaa pensselin väriin, hän valmistelee kankaan pohjustamalla sen. Aivan yhtä huolellisesti  käsittelemme kasvomme,  jonka sävyn ensin tasoitamme.



Lisää kauneudesta Dr. Hauschkan kirjassa: Herätä kauneutesi-Hyvinvointi luonnosta Dr.Hauschkan tapaan.

Dr.Hauschka on vuodesta -67 asti tuonut markkinoille laadukkaita kosmetiikkatuotteita ja tovin myöhemmin aloittanut kosmetologipalvelujen tarjonnan.  Dr.Hauschkan kosmetiikan aineosat ovat luonnollisia ja koostumus omiaan sekä ehostamaan että hoitamaan kasvoja. Kosmetiikan rinnalle tulivat vuonna 2009 Dr. Hauschka Med sarjan lääkitsevät hoitotuotteet.

Valikoima on laaja! Katso vaikka! 

Kommentit

Taina sanoi…
Täytyypä pistää lukulistalle tämä!
Hyvää kesää! :)
Kiinnostavalta vaikuttava kirja kauneudesta ♡