Nuorten neitosten kesäbileet/Business-naisen lohtu


"Sinä olet piriste.
Sinussa on voimaa vaikka muille jakaa ja pystyt keskittymään samanaikaisesti useisiin asioihin. Taistelet kaikkine näine voiminesi sen puolesta, mihin uskot. Et anna kenenkään lannistaa itseäsi, vaan olet koko ajan keskittynyt ja aktiivinen. Kuljet omaa polkuasi etkä häiriinny helposti. Tarmokas ja säntillinen tyylisi on suorastaan tarttuvaa. Olet synnynnäinen johtaja. Sinulla on kyky saada ihmiset liikkeelle ja motivoida heitä yhteisen tavoitteen hyväksi. Innoittava käytöksesi mahdollistaa pääsysi pitkälle elämässä."



Näin minusta kirjoitetaan tällä kertaa. Johtaja-ainekseksi en itseäni kutsuisi, mutta toki sekin on luonnistunut tarvittaessa. Minun elämäntyylini on tällä hetkellä kiireetön. Kiireetön, jolla on aikaa laitella kynsiä ja yrittää pitää itsensä naisena.

Minulle tärkeitä arvoja ovat mm. luonto ja sen hyvinvointi. Me saamme niin paljon luonnosta, ettemme edes tajua. Vesi, puutavara, sienet, marjat, yrtit, liha...
 Jos mietimme niinkin pientä asiaa, kuin kynsien lakkaus, voi sen tehdä kahdella tavalla. Joko käyttäen kemikaalilakkoja ja poistaa lakat asetonilla tai sitten käyttää luonnollisia lakkoja ja luonnollisia kynsilakanpoistoaineita. Voi viedä asian toki pitemmällekin ja käyttää pois kuorittavaa kynsilakkaa, josta nyt aion kertoa.


Suncoat Water Based peeled
Tavallinen matta kynsilakka, jossa kimaltelevat pienet kiteet. Kuvassa olevan ihanan pinkin lakan päälle laitoin kiiltolakan, sillä kiilto on minun juttuni. Voit toki käyttää vain jompaa kumpaa myös.

Nämä lakat ovat ns. poiskuorittavia lakkoja, jotka eivät tarvitse toimiakseen aluslakkaa. Aivan ihanteellinen vaikkapa kiireiselle busines-naiselle, vaihtelua rakastavalle kynsiä usein lakkaavalle tai ihan vaan naturellille Ellille. Kuka tahansa tahtookaan, lapsesta mummeliin, näitä käyttää.

Ajattele vaikkapa kiireinen aamu, lapsi päiväkotiin, aamupala autossa, palaveri odottaa ja pitäisi kynnetkin lakata ja entiset lakat poistaa.. Suttaako liikenainen käsilaukustaan vanulapulle asetonia? Kaataako auton penkille ja mekolleen sitä siinä samalla? Entä ne kaikki hankaamiset ja hinkuttamiset, että saa lakan veks! HUOH! Nykyaikainen, laatutietoinen ja luontoa arvostava nainen käyttää pois kuorittavaa lakkaa. Vaikka lakka vaatiikin lämpimässä vedessä liottamisen ohjeen mukaan, sain itse lakan pois näpertämällä kynnen reunasta sitä.



Luonnollinen kynsilakka on kaunis, hempeä ja nuorekas. Koostumus eroaa tavallisista lakoista, joten tämän kanssa saa olla tarkempi, ettei sottaa ympäri sormenpäitä.   Ja jos sottaa, on pois pyyhittävä heti, eikä odotettava kuivumista.Tällainen aloittelija-lakkaaja ei ensiyrittämällä onnistunut, mutta kun kerran mokasin, toisella kertaa osasin.

Itse värilakka todellakin on mattapintainen kimalteesta huolimatta. Kerros kiiltolakkaa ja kynsikoristetarra päälle ja kynnet ovat kauniit. Minä en ole kynsilakkojen kanssa paljoa touhunnut, joten tällä lakkaaminen vaati kärsivällisyyttä ja huokauksia. Ei se tavallisellakaan lakalla sen helpompaa ole, eri ongelmat vain. Kynsien on kuivuttava liikkumatta ja suorassa, eikä niin, kuin minä tein, eli aloin heti haromaan vaikka mitä muuta. Valumajäljet ovat sitten rumia ja lakkaus piloilla. Toimii kuitenkin, jos kuivatat ihan rauhassa. Business-nainen tekisi käden kerrallaan ja antaisi käden levätä reidellään. 

Kyllä luonnollisuus pisteet ansaitsee! Helppous, poiston näppäryys ja söpöys. 
Nuorten neitosten kesäbileet. Barbie-kynnet. Business-naisen lohtu.:) Saa kai nelikymppinenkin olla teini vielä. ;)
Pelkäsin, että lakka kuoriutuisi pois nukkuessani, mutta ei siinä niin käy. Eka kerralla näpertelin ilman liotuksia, toka kerralla kävin saunassa ja sitten aloin näperrellä. Olihan se niin tottakai helpompaa! Ihan perus-käsienpesu ei pilannut lakkaa! 


Ihanat luontoa kunnioittavat kynsilakat saa Ecobellasta.  Sieltä saa myös geelimäisen Sun coat-kynsilakanpoistoaineen, jolla poistat Sun coatin tavalliset lakat tai toki muutkin lakat, ilman asetonia.
Ecobella on ihastuttava puoti, jonka valikoimasta löydät luonnonkosmetiikan lisäksi luomu hiusvärit, luonnolliset pesuaineet ja ilmanraikastimet, aurinkotuotteet ja hiustenhoitotuotteet..

Tiesitkö, että Ecobellan verkkopuodin lisäksi Lappeenrannasta löytyy ihan oikea Ecobella kauneushoitola! Ja se asiakaspalvelu, voi että, osaa olla positiivinen ja lämmin ihminen vastassa! Suosittelen käymään hemmottelemassa itseäsi, jos siellä päin liikut ajan kanssa.




Kommentit

RaijaAnnikki sanoi…
Kiitos ihnasta ntoivotuksesta. sinulle samoin.
Sun kynnet on kyllä hyvin kasvaneet. Kauniita sävyjä ♡
Mukavaa juhannusta!
Tiia Koivusalo sanoi…
Ihanan värinen lakka, tosi pirtsakka ja kesäinen! Kaunista juhannusta Viltsu <3
Mukavaa Juhannusta Sinulle Ja Muruselle.