Reseptinä rakkaus

Oivallus

Pågen, reseptinä rakkaus. 
Tuo slogan soi päässäni ja eipä ihme, sillä nautin aamupalaksi Oivallusta ja sain siitä elämän voimaa. Rakkautta leipää kohtaan. Se syntyy Pågenin leipää syödessä. Huomaa pakkauksen kampanja: Ostamalla tämän leivän tuet Suomen koululiikuntaa. Todellakin! Ostamalla ja syömällä erinomaista leipää teet samalla hyvää myös koululaisille! Koululiikunta saattaa joillekin olla se ainoa liikunta koko arjessa! Lue lisää kampanjasta TÄÄLTÄ


kuitupala


Mmmmm.. Oivallus kuitupalat! Suolaista ja makeaa ihanan pehmeää ja suuhun sopivaa.
Pågenin leiville tyypillistä on kevyt makeus, jonka ansiosta leivät eroavat muiden firmojen leivistä parhaiten. Oivallus on lisäksi runsaskuituinen leipäpala, jota en tiedä muilla olevan edes. 

rieskanen

Vertailun vuoksi rieska ja Oivallus samassa kuvassa. Eli hyvin ohkainen palanen, muttei ihan rieskamainen. Napakka, kädessä pysyvä, mutta jotain samaa näissä on rieskan kanssa. Soveltuu erinomaisesti juustojen ja leikkeleiden kanssa tai ihan siltään syötäväksi. Itse syön Oivallusta myös ilman levitteitä tai mitään. Ihan vaan pussissa suuhun-periaatteella.


Oivallus! on vaaleaa leipää, jossa on täysjyvää ja runsaasti kuitua, maistuu vaalealta leivältä ja on helppo aamupalapöytään, ruuan kanssa tai eväsleipinä. Ihan miten vain, aina yhtä hyvää. Myös paahdettuna! Sopii siis paahtimeen vaivattomasti. Ei muutu kovaksi, vaan lämmin ja ihanan pehmoinen edelleenkin. Suomalaista perinneruokaa uudessa muodossa.

Ja myös linjoista kiinni pitäville. ;)
TÄÄLTÄ löydät Pågenin face-sivut, joista uutuudet jne suoraan omalle FB-etusivullesi.

yhteistyössä Pågen

Kommentit

KataMaria sanoi…
Pitääkin joku kerta kotiuttaa tää leipä!
Tiia Koivusalo sanoi…
Oivallus on mielettömän hyvää ja täyttävää. Lapsetkin rakastaa! Hyvällä asialla vielä. <3
Riitta Sinikka sanoi…
♥nams, näyttääpä hyvältä!
Siis tuo Oivallus on niin hyvää <3
Mukavaa keskiviikkoa.
Unknown sanoi…
Voi kun näyttää maukkalle!