Fiksuvaihto

#fiksuvaihto

Meidän kollipoika on mukana Prima Catin #Fiksuvaihto ja #DeluxePrimacat haasteessa. Saadaanko nirso kissa syömään purkkiruokaa?! Maistuvaista liharuokaa. 

Kuten kuvasta huomaat, ruoka näyttää laadukkaalta, sopivan kostealta ja lihaisalta. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja tuoksu ja ulkonäkö houkuttelevia. Jotkut kissan purkkiruuathan haisevat, mutta Prima Catilla tuoksu on TUOKSU nimenomaan, ei haju. 



Meidän nirso poika kyllä tykkää pakkauksista, muttei itse märkäruuasta. Jättää mieluummin herkkuruuankin syömättä, jos siihen on sekoitettu puoli teelusikallista purkkiruokaa. Kuten kuvassa näkyy, herra pyörittää kiivaasti päätään, ettei aio syödä! 


#Primacatdeluxe

Ja koska purkki ei siirry, siirtyy hän itse pois paikalta. Avonainen purkkihan tarkoittaisi, että taas oma ruoka "pilataan". Voih, on niin surku laittaa oikeasti herkullisennäköistä kissanruokaa roskiin! Jokaikinen päivä sama homma. Pieni annos lautasen reunalle ja sitten roskiin. Mutta me nyt vielä kokeilemme...

gingercat

Prima Catin fiksuvaihdossa saimme myös meidän herralle kelpaavaa ruokaa! Ihan kaikki ei siis mene hukkaan. Meidän poikahan on kuivaruuan syöjä tuoreen lihan ja kalan lisäksi, joten Prima Catin kuivaruuat meillä hupenevat lautaselta. Niistä lisää tuonnempana. 


Kommentit

Unknown sanoi…
Tiedäks mitä! Kissasi haluaa ruoan lautaselle tai kulhoon. Meidän 4 ei suostu syömään mitään suoraan purkista.
No siis, purkki on kuvauksen ajan esillä. Meidän kissa saa AINA ruuan omalta lautaselta. :)