NÄIN HYVÄ IDEA HAUDATAAN j muutama muukin oiva juttu

Silloin kun itket, kukaan ei huomaa,
silloin kun naurat, kukaan ei välitä,
silloin kun valitat, ketään ei kiinnosta, 
mutta pieraisepas kerran!

-Ulla Lipponen

jooga

TYÖPAIKKAHAKEMUS

Oletetaan, että olet allapäin. Jokin virhe tai epäonnistuminen on järkyttänyt itseluottamustasi. Omanarvontuntosi on tipotiessään. Tunnet itsesi tyhjäksi. On siis aika kirjoittaa kirje tai hakemus sellaiseen työpaikkaan, jonka todella haluaisit. Onko tällainen työpaikka olemassa vai ei, sillä ei ole merkitystä. Tärkeintä on että kirjoitat kirjeen, ja tuot parhaat puolesi esiin. Korosta vahvoja puoliasi ja unohda heikkoutesi.

Kirjoita kolmesta saavutuksestasi, joista tunnet kaikkein eniten ylpeyttä. Kerro, miksi ne olivat arvokkaita saavutuksia. Työskentelitkö epäsuotuisissa olosuhteissa? Jos näin oli, sano se. Mitä vaikeuksia sinun piti voittaa? Kuinka montaa ihmistä saavutuksesi hyödytti? Puhu seuraavaksi siitä kuinka olet kehittynyt. Vertaa nykyisiä taitojasi niihin taitoihin, joita sinulla oli viisi vuotta sitten. Kerro, miksi juuri sinut pitäisi palkata. Mitä ainutlaatuisia taitoja, lahjakkuutta tai ideoita sinä voit tarjota.


Tämä "itsekehu" voi olla juuri sitä, mitä omanarvontuntosi palauttaminen vaatii. 

chakra

NÄIN HYVÄ IDEA HAUDATAAN

•  Ei se kuitenkaan toimisi
•  Emme ole koskaan ennenkään tehneet niin
•  Pärjäämme oikein hyvin ilmankin
•  Ei meillä ole varaa siihen
•  Emme ole valmiita siihen
•  Se ei kuulu meidän vastuualueellemme

•  Kokeilkoon joku muu ensin

pyhä elin

Aina kun menet ulos, vedä leuka sisään, nosta pää pystyyn ja täytä keuhkosi ulkoilmalla; siemaile päivänpaistetta; tervehdi ystäviäsi hymyllä ja pane osa sieluasi jokaiseen kädenpuristukseen. 

Älä pelkää joutuvasi väärinkäsitetyksi äläkä tuhlaa minuuttiakaan vihamiestesi ajattelemiseen. Yritä painaa visusti mieleesi, mitä haluaisit tehdä, sen jälkeen kuljet suoraan kohti päämäärääsi. Kohdista ajatuksesi niihin innostaviin asioihin, jotka tahtoisit tehdä, ja niin päivien kuluessa huomaat alitajuisesti tarttuvasi tilaisuuksiin, jotka ovat tarpeen toiveittesi täyttämiseksi.

Kuvittele mielessäsi sitä kyvykästä, vilpitöntä ja hyödyllistä henkilöä, jollainen tahtoisit olla ja mielessäsi oleva ajatus muuttaa sinua tunti tunnilta sellaiseksi ihmiseksi. Ajatus on ylivertainen. Pidä yllä rohkea, vilpitön ja hyväntuulinen asenne. Oikein ajatteleminen on luomista. 


-Elbert Hubbart

Kommentit

Mun unelmien esteenä on yleensä tuo meillä ei ole varaa. Rahaa ei saada lainaksi ja pankkia ei voida ryöstää, joten isoimmat haaveet työnnetään odottamaan sitä lottovoittoa.
Mukavaa viikonloppua!