Omalle vauvallekin! Olen niin innoissani!


Pitkäaikainen haaveeni on ollut saada tehdä itse korttipohjia ja yleensäkin maalata paperia askartelukäyttöön. Aikaisemmin esittelin omatekoisen gelli platen. Käytin siihen värejä, jotka eivät levittyneet niin hyvin kuin olisin tahtonut. Se harrastus sitten jäi sen vuoksi. No, ei se omatekemä lautanenkaan mikään maan paras ole, mutta parempi kuin ei mitään. Nyt olen löytänyt värit, joista haluan ehdottomasti kertoa, sillä tiedän, että täällä on monta askartelijaa kuulolla!
Postaus tehty yhteistyössä Ekokiva-verkkokaupan kanssa. 


Sain mahdollisuuden testata sormivärejä Ekokivan valikoimasta. Neljä perusväriä, joista saa sekoittamalla ihania väriyhdistelmiä. Ekokivassa löydät innovatiivisia ja kivoja lasten leluja ja vauvatuotteita. Pedagogisia, reilusti tuotettuja ja luomuleluja. Nämä sormiväritkin ovat siis myös lapsille aina yhdestä vuodesta alkaen soveltuvia ja myrkyttömiä. Pakkauksetkin on  tehty kierrätetystä materiaalista. Täydellinen valinta niin lapsille kuin meille askarteleville aikuisillekin. 


Tällaista näillä väreillä sain aikaan. Sekä paperitausta että kartonkikortti käsitelty sormiväreillä. Lisäksi korttiin lisäsin kimallejauhetta vielä siinä vaiheessa, kun sormiväri oli kosteaa. Perhosen ääriviivat ovat kimalleliimalla tehty. Sivun reunassa tarra. Ja kuten näet, tussi tarttuu kuivuneeseen pintaan. MAHTAVAA! 


Vaikka paperisivu onkin kostunut sormiväreistä, ei nämä värit niin liruja ole, ettäkö pistäisi sivun rullalle. 


Tällaista väriä olen kaivannutkin! Olen niin innoissani!
Ekokivalla on myös muita kivoja piirrä & maalaa-tarvikkeita, kuten vaikkapa soijavaha-liituja, värityskirjoja, myrkytöntä liimaa, täytettäviä tusseja... Katso itse! 


Ekokiva on siitä kiva kauppa, että lasten tuotteet (ja aikuistenkin) ovat kestäviä ja laadukkaita ja ekologisia tuotteita. Ei tarvitse pelätä, että se antamani joululahja vaikkapa olisi jotenkin huono tai rikkoutuisi hetkessä. Omalle vauvallekin voit ihan huoleti antaa Ekokivan tuttipullosta luomumaitoa. Ainakin minä arvostan suuresti puhtautta ja sitä, että kemikaalien määrä on minimissään. Eipä tuosta kirjan sivustakaan huomaa eroa kemikaaliväreihin! 

Ihan reilunkokoiset purkit nämä ovat. Suosittelen ! 





yhteistyössä Ekokiva

Kommentit

Silkku sanoi…
Ihanat värit, ihana sivu. Kyllä kelpaa tehdä vaikka mitä:) ♥